7602H ?!?Първоначално публикувано от lazarus18
Къде го има този модел в БГ?
7602H ?!?Първоначално публикувано от lazarus18
Къде го има този модел в БГ?
А това значи ли че е по-добре от 7603? Всъщност те го пишат 7603H, а пък съм виждал и с D накрая и въобще такава обърквация, че вече нищо не мога да вдяна.Първоначално публикувано от lazarus18
DVB-T е цифров ефирен тунерПървоначално публикувано от nkk
а DVB-C e цифров кабелен тунер
телевизора си е добър стига да не го ползваш за мониторПървоначално публикувано от Navi
имаче се справя почти идеално с SD сигнал
черното му сивее но се компенсира частично от амбилайта в тъмно помещение /но пък и няма идеален черен цвят при LCD/цветовете са естествени с лек пастелен нюанс
при DVD и HDMI се справя добре/не е супер-личи си при много бързи сцени резолюцията спада/
в тъмни сцени се губят детайли-това е типично за всички LCD
има аналогов и DVB-T тунер с мпег2 /без MPEG 4/
досега са се появили 5 фърмуера за него -при всеки от тях има малки подобрения и екстри в менюто
D-буквата накрая показва че е с DVB-T тунерПървоначално публикувано от lazarus18
и последно модела 7602 или 7603 е?????
7603Н е. Моя грешка.Първоначално публикувано от Ciki
Същия като 7603D, но с още един тунер за цифрова кабелна.
lazarus18, ще те помоля за мнението ти относно SAMSUNG PS-50A656 и утре да го взимам ако всичко е ок.
Philips 42PFL7603 са си два различни телевизора 42PFL7603H и 42PFL7603D,първият е с въпросните два тунера,а втория само с DVB-T,няма как да принудиш да ти монтират какъв тунер за тяхна сметка.М/у другото в сервизното меню на 9-та серия го има зададено като опция да се пуска DVB-С,но не знам да ли го има и хардуерно,може да провериш и на твоя 7603D да ли може да се активира.Първоначално публикувано от hristoslav2
42PFL7603H е на промоция на 1999лв в ТП.
Весела нация сме с тия вносители
http://www.technopolis.bg/product.php?pid=1016
Аз вече писах. Виждал съм по-горния клас PS-50A756 и съм много доволен от резултата. Сигурно А656 отстъпва по нещо, но за тази цена не му мисли много. Ако го гледаш в магазина имай предвид, че е много светло и у вас ще работи по-добре ако намалиш осветлението.Първоначално публикувано от Rockwell
Бихте ли споделили впечатления и мнения за Sharp 46X8E -2399 лв? Защо единствено при Sharp и JVC динамичния контраст е от 7500 до 10000 (при статичен 1500-2000) ,а други "реномирани"марки е по-висок,въпреки че статичния е еднакъв.Влияе ли ниския контраст на картината на тези марки?
Да в ТП е 7603H а в ТМ пише само 7603. И на двете места е 1999 лв. но при положение че в ТМ ползвам 5% отстъпка и ще ми е със 100 лв. по евтин, дали си заслужава да го взема от там въпреки втория тунер?Първоначално публикувано от lazarus18
pgssi забрави за всички обявени разни там динамични контрасти. Това са пълни глупости! Реалния контраст е важния фактор!!
Ako си забелязал при Sharp и Pioneer подсветката е 450cd/m докато при другите е 500-550cd/mПървоначално публикувано от pgssi
от там идват и различните показатели като контраст
иначе Sharp си имат доста добър контраст/вземи ако намериш XL8E модела/
Сигурно си прав но аз лично четейки постовете му относно видимия само от него проблем останах с впечатление за постоянно трепкате и тресене на картината а не за описаното от теб затова и си мисля че едно клипче където се вижда проблема ще ни спести използването на гадателски способности и ще конкретизира проблема... ако не скоро ми идва SX1 и ще ида да досаждам в някой ТМ и лично ще направя 1080п клипчета за да се свърши един път за винаги с това "тресене"Първоначално публикувано от lazarus18
За тази цена е много добър избор.Единственият недостатък е, че екранът му грее много(по моя преценка около 45-50 градуса).Направо е като стенен радиатор.Айде зимата добре, ами лятото? Аз се бях ориентирал към SAMSUNG PS-50A756, но това ме отказа.Интересното е, че това се забелязва само при плазмите на Самсунг(по точно съм гледал само споменатите два модела в ТМ на бул. "Вл. Вазов")Първоначално публикувано от Rockwell
относно 50А656 - доста меки и топли цветове. Разликата му с А756 е наличието на DLNA, content library, Wiselinkpro( могат да се гледат и клипчета през усб) в полза на а756. Но има и един голям недостатък - нагаря доста бързо. Дори и при 1 час гледане логото на телевизията се отбелязва. Така е и при А756. Доста неприятен недостатък.