Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 103 от 443 ПърваПърва ... 5393101102103104105113153 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,531 до 1,545 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

KOKOVANEV, благодаря ти за отговора, информацията наистина е полезна. По принцип ми е ясно че "кутийката" се "вижда" с PC-то на "Плевен спринт" и за това попитах каква е тази карта и как да се избяга от приемника (както ми писа hristoslav), който явно са приспособили да бъде незаменим. Много жалко,защото както става ясно, има много по-интелигентни начини да се приема кодиран сигнал, клиента да си плаща, но и да се спестят излишни кабели и дистанционни. Никъде по форумите не намерих настройки, като за моя ТВ. "Shop mode" не видях никъде, може би защото телевизора беше последен(мостра) на 3-4 дни а в инструкцията пише че при първо включване показва меню за настройки, с последователност която не видях. Относно езика, да на Български е, така го купих и не съм го сменял, довечера ще пробвам с Английски.Остава да чакаме по-добри времена с по-качествен ТВ сигнал.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

пробвай с ресетване на заводските настройки дали няма да ти даде началното инсталационно меню и от там да дадеш регион друга държава

4. Тук е от
    Mar 2009

Hrisstoslav, благодаря за отговора, видях го този конакс още преди, защото темата беше разисквана вече. Цените на повечето модели са малко по-високи от моята"кутийка", която е 80 лв. но пак бих ги дал ако имаше такава опция. Ако знаете някой торент адрес или нещо подобно с настройки моля дайте да се пробвам, пък каквото стане.Ако има на Български, защото Английския ми не е на ниво(жена ми преподава Английски ама не мога да я хвана за такова нещо ,че само ме изнервя като не може да ми обясни).Самсунг 37В650

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

danev аз съм с 32b650 и Менюто за Дома и За Магазина се на мира в Plug and play там има една опция не си спомням как беше, довечера ще ти кажа ако искаш, избираш нея после ти иска код, ако не ти е зададен някакъв друг е -0000-, като вкараш кода започва да те пита за настройки, там ще те пита и за избор на Държава. Иначе в менюто пише че за да провериш дали си на магазин или за дома, трябва да натиснеш копчето за звука и след като се появи на екрана да натиснеш меню за 5 секунди. Аз пробвах така но не става, но с plug and play става.

6. Тук е от
    Mar 2009

konstanin , ще се радвам да го разгадая най-накрая и аз довечера ще съм пред ТВ-то и ще пробвам и с друг език ,защото на БГ. няма нищо което да ми подсказва за магазинския режим. Макар че трябва да си връща настройките, както беше споменато вече. Искам поне да ги видя. Благодаря ти!

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от danev
    konstanin , ще се радвам да го разгадая най-накрая и аз довечера ще съм пред ТВ-то и ще пробвам и с друг език ,защото на БГ. няма нищо което да ми подсказва за магазинския режим. Макар че трябва да си връща настройките, както беше споменато вече. Искам поне да ги видя. Благодаря ти!
    Малко съм те подвел, но ето как да стигнеш до За дома и За магазин : Ако си на английски избираш от Source list - TV-Menu-Set up-Plug and play-0000- и се стартира диалог за първоначална настройка в който виждаш и За дома и За магазин и те пита за избор на страна. Ако не си на TV от source list-a това меню plug and play не е активно. Ако си на български пак избираш да си на ТВ-Настройка-Plug and play-0000- и т.н.

Избор на държава имаш и на ТВ-Канал-Държава-Цифров канал-Избор на държава-Аналогов канал-Избор на държава. Дано да си говорим за едно и също нещо

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Имах предвид тая опция да я изключиш и да видиш тогава как е ( тя е за изравняване нивото на звука на различните канали ) . За Булсата влизаш в менюто и от там инсталация>1234>екранно меню>собствена настройка звук , след това като илизаш с меню му даваш да запомни проените ( поне на моя приемник е така ). За всички , които се чувстват разочаровани от новия си ТВ , когато го гледат на родните "цифрови"канали един съвет - пуснете си едно добро DVD ( Warner Bros ,Sony/Columbia , а не от вестника или DVD-rip) или директно от сателит някой от немските канали (ARD , RTL , PRO7....) и ако всичко е наред - няма насичане и" квадратчета"- пиете по едно за успоконие , слагте една п... по адрес на нашите оператори и канали , и си гледате ТВ със здраве ( както се казва " повредата е извън вашият ТВ )
    няма разлика дали е изключена или не, влязох в менюто и намерих собствена настройка на звук, но неможах да му дам да чекне тази опция, като му дам ОК върху него ме връща на предишния екран и като влезна пак не е чекнато, пробвах с друг бутон, но пак не избира тази опция.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Начално меню-инсталация-там трябва да има избор на държава
    /отдавна не съм боравил с Панасоник-така че може и да греша/съдя по това което е при другите марки-Philips,LG...
    Никъде не намерих начално меню-инсталация, за да изкарам избор на държава за цифровия тунер. Да разбирам ли и аз, ресет на фабрични настройки както си го писал малко по-рано, за да се появи избора на държава както и режим за дома или магазин, че и тях не ги намирам?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Никъде не намерих начално меню-инсталация, за да изкарам избор на държава за цифровия тунер. Да разбирам ли и аз, ресет на фабрични настройки както си го писал малко по-рано, за да се появи избора на държава както и режим за дома или магазин, че и тях не ги намирам?
    виж какво ти е написал Konstantin!!

http://www.fullhd.gr/index.php/youtube

ревю на гръцки на Samsung UE46B7000
    http://www.fullhd.gr/index.php/2008-...sung-ue46b7000

12. Тук е от
    Dec 2008

Незнам дали въпроса ми е за тук но имам проблем
    Взех си монитор SAMSUNG SM-T240HD обаче и телевизора ми е SAMSUNG LE-37A656 и се бъркат дистанционните (превключват едновременно и двете) Има ли някакъв начин да се пренастрой някое или поне къде се намира окото на монитора

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Зравейте. От скоро съм читател на форума ,прочетох доста полезни неща и сега е важният момент,ще се обзавеждам с телевизор.
    Но кой от двата :
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039995
    или :
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041460
    Ако е възможно и лека обосновка на мненията ви .
    Предварително благодаря на отзовалите се.
    А филипса с каква подсветка е?

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    виж какво ти е написал Konstantin!!
    Това което е написал дали става и за Панасоник или е само за Самсунг.

16. Тук е от
    Jun 2008

keymaker, по-скоро това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975

От Филипс-а и от Сони-то, които си посочил, са останали само мострите, отделно вървяха тук из темата едни дебати за трептене и недобро справяне с SD на W4500 - или поне на определена партида /фърмуер?/, докарана за продаване в БГ... Отделно - има и достатъчно др. марки и модели, ако предложението по-горе не ти хареса при пряк оглед...

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Това което е написал дали става и за Панасоник или е само за Самсунг.
    Само за самсунг-но идеята ми е да се поразровиш повече из менюто
    ако няма начин за изкарване на инсталационното меню-позвъни в Панасоник България и ги попитай как да стигнеш до него
    и да пуснеш тунера - можеш и да им пратиш снимките от менюто на имейла им
    друг вариант да отидеш в магазина и да попиташ продавачите-може те да знаят-
    други идеи нямам

18. Тук е от
    Mar 2009

Каква е разликата между http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039995
    и това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040237 .
    Аз не можах да открия , но сигурно има !!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе