Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 67 от 443 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от Sample100
    @ hristoslav2
    тъй като имам Sony40W4000 и то ми е ориентир и база за сравнение, този Филипс за който пишеш спрямо него как е като цяло?
    Ако имаш някакви наблюдения за него ще съм ти благодарен да ги споделиш!
    Единствените забележки към Сонито ми е доста лошата обработка на SD сигнала и някакво предърпване на картината при HD риповете.
    За това и търся втори по-сериозен телевизор с възможно по-малки забележки.

P.S. Този Филипс с каква матрица е?
    Благодаря!!!
    Филипса е с матрица А-МVA на AUO-класира се по показатели в средата-
    недостаттък-слаб черен цвят-сивее
    иначе филипса няма равен при гледане на SD сигнал-има добър ъпскелинг
    много добро автоформатиране на картината
    погледни конкретно модела-42PFL7603H-освен ефирен DVB-T има и кабелен тунер-DVB-C
    Спрямо Сонито има по-добра картина на SD сигнал-няма го и насичането и трептенето на картината-цветовете са по-реални
    @ lazarus18
    преди малко гледах Самсунга който препоръча. Наистина добър модел! Жалкото в случая са тези гланцово огледални матрици и отделно, че нямаха наличен новия модел на Филипс за да се види на живо. Ако Самсунг пускаше и матови версии на моделите си доста щяха да озорят конкуренцията, но както се казва много хубаво не е за хубаво. Очаквам още ваши предложения.
    Самсунг слагат гланцова плоскост отпред /поликарбонат/ с една цел-подобряване на контраста
    матовия филтър който слагат в по старите модели-има по малко и по-слабо забележими отблясъци но за сметка на контраста
    при неговото премахване-е нужно да се постави нещо пред матрицата за да я защити-затова слагат поликарбонатна плоскост отпред
    четох в руски форум че един си махнал матовия филтър отпред и контраста се подобрил
    но не съветвам да го правите-няма да има нищо което да предпазва матрицата-рискувате да я увредите при почистване или при удар- все пак стъклените листи на матрицата са дебели само 0.7мм

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Violator
    Ами понеже доста ги човърках различните настройки на картината и все намирам някакви кусури, затова питам за някакви задени стойности примерно за SD сигнал.
    А също и забелязах, че 100 Хз не ми е активно и не мога да го включвам или изключвам.Отначало си беше активно...
    100hz не са активни когато е изкл hd true motion.

ciki, съжалявам че не ти отговорих веднага. разпънах го до 100%, честотата трябва да е 59,5 hz, както и предполагах и FORCE HD RESOLUTION - изкл иначе картината премигва.

4. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте,
    от 2 седмици си търся хубва телевизор и след 100 прчетени теми, ревюта и т.н. реших да попитам вас. Търся си 32" телвизор, който да е поне HD ready и до 1000 лв. За сега съм се спрял на LG 32LG5600, но приемам предложения. Телевизора ще се ползва вкъщи като на него ще се гледат много HD филми от компютъра, както и непбработен видео материал.

5. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от veni
    Мисля че само объркваш човека с твойто мнение(наистина не е професионално)

1. Само за телевизия МНОГО по-добре е ПЛАЗМА
    2. Ако имаш възможност взимай мин. 42 инча
    3. При тези инчове не е задължително Фул
    4. 100Hz препорачитлно
    5. За този бюджет без да се замисляш взимай плазма Панасоник
    6. Като го купиш да се похвалиш и да почерпиш - Успех
    Мисля че не тябва да апострофираш моето мнение като искаш да дадеш свое и непрофесионално написах за да не ангажирам много човека прочети мнението на n8852 и ще разбереш за какво ти говоря а и ти май го обарка човека повечес тези плазми пък и панасоник

6. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Цитат Първоначално публикувано от stanislavhdj
    Мисля че не тябва да апострофираш моето мнение като искаш да дадеш свое и непрофесионално написах за да не ангажирам много човека прочети мнението на n8852 и ще разбереш за какво ти говоря а и ти май го обарка човека повечес тези плазми пък и панасоник
    E за бюджета(1100 + лв.) на човека ако ще е плазма и не е панасоник каква да е според теб?
    Другите марки плазма на цени около 1300-1500 лв. няма смисал да ги коментирам !
    За тези пари плазмите на Панасоник са просто перфектния телевизор!
    http://forum.setcom.bg/index.php?top...;topicseen#new

Нищо лично ама още едно твое непрофесионално мнение!

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

...Единствените забележки към Сонито ми е доста лошата обработка на SD сигнала и някакво предърпване на картината при HD риповете...
    Sample100, тези "HD рипове" от компа ли ги пускаш? Ако е така, дали "предърпванията" не се дължат на причини "извън твоя телевизор"?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от veni
    E за бюджета(1100 + лв.) на човека ако ще е плазма и не е панасоник каква да е според теб?
    Другите марки плазма на цени около 1300-1500 лв. няма смисал да ги коментирам !
    За тези пари плазмите на Панасоник са просто перфектния телевизор!
    http://forum.setcom.bg/index.php?top...;topicseen#new

Нищо лично ама още едно твое непрофесионално мнение!

аман от професионалисти

10. Тук е от
    Feb 2009

Не се карайте
    Вече си купих това: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037173
    Утре ще го закачам на стената

11. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от mrdimov
    Не се карайте
    Вече си купих това: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037173
    Утре ще го закачам на стената
    Поздравявам те за избора

12. Тук е от
    Feb 2009

А аз благодаря на всички за помощта!

13. Тук е от
    Feb 2009

@ adtomov
    това ми направи впечатление и в магазина, но си казах, че сигурно се заблуждавам нещо.
    После и всички у дома го забелязаха. Плейвам от POPCORNHOURS A-100 като съм пробвал всички варианти на подаване на сигнала и неговата честота.
    Няма значение като купя другия телевизор първо ще гледам този бъг да липсва.
    Поздрави и чакам вашите предложения! Продължавам да търся най-доброто в размер 40'-42' с матова матрица.

14.  

15. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от sevastian
    Здравейте на всички,след дълго умуване накрая си купих плазма Samsung PS-50A656.Тъй като виждам че има много притежатели на този модел,моля някой да ми даде полезни съвети като настройки,разработване на панела,свързване,калибровки и т.н.Благодаря предварително.
    ЕЕЕЕЕ не се натискайте де,по-бавно не мога да ги прочета всичките.Майтапя се.Никой ли няма с такъв телевизор да даде някоко полезни съвета?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sevastian
    ЕЕЕЕЕ не се натискайте де,по-бавно не мога да ги прочета всичките.Майтапя се.Никой ли няма с такъв телевизор да даде някоко полезни съвета?
    Собствениците на този модел са 1 или 2-ма във форума и едва ли могат да ти дадат съвет за калибрация-потърси в
    http://www.avforums.com/forums
    разработката е елементарна- в първите 200 часа настройките на телевизора задължително да са под 50%
    и избягвай да гледаш филми с черни ивици-зумвай картината докато запълни целия екран- в противен случай ще се получи неравномерно прогаряне на екрана

17. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Мнения за тази промоция http://www.volta.bg/index.php?page=promotion или конкретно за PHILIPS 42PFL7403 вчера ги сравнявах няколко модела на обикновен сигнал он ДВД - PHILIPS 42PFL7403/ SAMSUNG LE-40A756 / SONY KDL-40W4500 / LG 42LG5000 май филипса надделя особенно разлика имаше между сони и филипс в полза на филипса сериозно се замислих за този модел. Интересно и учудващо беше мнението на консултантите особенно тези които познавам в техномаркет по отношение на марката САМСУНГ макар че аз доста харесвам моделите от 7-ма и 8-ма серия много изчистен и красив дизайн

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nda
    Интересно и учудващо беше мнението на консултантите особенно тези които познавам в техномаркет по отношение на марката САМСУНГ макар че аз доста харесвам моделите от 7-ма и 8-ма серия много изчистен и красив дизайн
    И какво им беше мнението за SAMSUNG ?

офертата за PHILIPS 42PFL7403 е добра
    в техномаркет е по-скъп http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039995

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе