Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 68 от 443 ПърваПърва ... 1858666768697078118 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Philips Cinema 21:9 HDTV, 9000 Series and Net TV get detailed
    http://www.engadgethd.com/tag/UltraWidescreen/
    http://www.engadgethd.com/tag/NetTV/
    56-inch
    21:9
    200Hz Clear LCD
    2,560 x 1,080 native resolution
    80,000:1 contrast ratio
    4 HDMI 1.3 ports
    Spectra Ambilight technology
    DLNA support and inbuilt WiFi

4000$ -6000лв

нов производител на TV в щатите-джойнт веннчър м/у GENERAL ELECTRIC и тайванската TATUNG
    http://hdguru.com/

2.  

3. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Май се навих за филипса.По въпроса ти за мнението за SAMSUNG .Значи имам двама прияте ли които работят от 3-4 год единея в техномаркет а другия в ВОЛТА-маркет изказаха доста негативно мнение за SAMSUNG , много върнати модели много в сервизите дефктирели преди изтичане на гаранцията .Пак казвам това е не е мое мнение харесвам моделите им като цена са доста приемвливи.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Навсякъде в магазините продавачите са на това мнение-говорих и със един сервизен техник-при тях винаги имало по 6-7 Самсунга
    въпрос на късмет да попаднеш на качествена бройка

5. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

hristoslav2 дано да не си навлека беля с това изказване в форума аз бях се навил твърдо за самсунг пък и чета с интерес твоите постове които мисля че са доста интересни едва ли някой е дал повече информация от теб подробна и технически разбираема

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nda
    hristoslav2 дано да не си навлека беля с това изказване в форума аз бях се навил твърдо за самсунг пък и чета с интерес твоите постове които мисля че са доста интересни едва ли някой е дал повече информация от теб подробна и технически разбираема
    Самсунг са добри -просто има какво още да се желае откъм качество
    не съм искал да те отказвам от марката -напротив важно е на теб да ти харесва
    просто коментирахме мнението на продавачите
    на кой модел си се спрял?
    преди да се спра на моя-пуснах мухата на продавачите-кои е по добър Самсунг или Сони-
    отдалечих се/знаех че пред мен няма да кажат цялата истина-все пак клиент и няма да си плюят стоката/ заобиколих и се върнах тихомълком зад тях да послушам спора-беше интересно
    след 1 седмица при друга смяна от продавачи направих същото-само че ги накарах да спорят м/у филипс и панасоник
    интересни мнения и наблюдения спечелиха Самсунг и Филипс

би били хубаво да чуя и мнението им за плазмите някой път ще им бутна фитила и за това

7. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Аз се навих вече за PHILIPS 42PFL7403 сигорно до две три седмици време ще го взема.Новите модели които на сони и шарп са на високи цени за мен харесах също и SHARP LC-42X20E но едва ли цената му ще падне в близките три четири месеца ка то гледам промоциета в http://sharpbg.com/index.php?itemID=246&group=1

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Аз се навих вече за PHILIPS 42PFL7403 сигорно до две три седмици време ще го взема.Новите модели които на сони и шарп са на високи цени за мен харесах също и SHARP LC-42X20E но едва ли цената му ще падне в близките три четири месеца ка то гледам промоциета в http://sharpbg.com/index.php?itemID=246&group=1
    Новите модели? На Сони ше излязат в края на април-началото на май.
    SHARP LC-42X20E е модел от есента на 2007-иначе си много добър телевизор
    филипса може да падне и още като излязат новите им модели в края на май-началото на юни

10. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

11. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

hristoslav2 мнения за този модел http://www.jvc.co.uk/site/super_slim_lcd/model1.html тази марка явно рядко се коментире

12. Тук е от
    Feb 2009

@ hristoslav2
    днес видях как работи на SD/DVD този модел на Филипс 7603. Определено е по-добре от това което гледам аз като качество на телевизия. Черното му става и не е такова сиво за което си представях. Даже си е достатъчно добро. Ще ми се да видя другия модел: http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1922
    но където живея в нито един от магазините го нямат наличен. Продължавам да търся максимума към днешна дата.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

hristoslav2 мнения за този модел http://www.jvc.co.uk/site/super_slim_lcd/model1.html тази марка явно рядко се коментире
    нямам конкретни наблюдения на този модел-допреди 2 години JVC бяха на средно ниво-но някои техни модели си бяха много зле-внасят ги ТЕХНОПОЛИС-отиди и поразпитай продавачите-наблюдавай-тествай ако имаш желание
    а за Сонито-ужасно висока цена-близо 5000лв
    по скоро бих прибавил още 1000лв и бих си взел 56 инчовият Филипс 21:9-за които писах по назад
    Цитат Първоначално публикувано от Sample100
    @ hristoslav2
    днес видях как работи на SD/DVD този модел на Филипс 7603. Определено е по-добре от това което гледам аз като качество на телевизия. Черното му става и не е такова сиво за което си представях. Даже си е достатъчно добро. Ще ми се да видя другия модел: http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1922
    но където живея в нито един от магазините го нямат наличен. Продължавам да търся максимума към днешна дата.
    PHILIPS 42PES0001D 4299.90лв е няколко класи по-добър от 7603
    има мноого добър черен цвят kontrast 66000:1
    -SLIM дизайн а и тунера е в отделен бокс с много входове
    DLNA PC връзка през LAN и 100Hz
    наблюдавал съм го в магазина близо час на DVD и HD-много добре
    на SD нямаше как-сигнала е плачевен в магазина

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Според мен има по голям процент Самсунг в сервизите, защото има много по-голям процент продадени Самсунг-и отколкото други марки!

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цената на този 42PES0001D е нереално висока у нас. В Германия е с 1000 лева по-евтин.
    В тази криза немските търговци са се отворили за продажби от България. Вече няколко магазина, които преди се мръщеха на български клиенти, изпращат до БГ. Да не говотим, че може и да се направи схемата с твой куриер от техния склад и се съмнявам един телевизор да е повече от 70-100 евро до България.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от TheValidator
    Според мен има по голям процент Самсунг в сервизите, защото има много по-голям процент продадени Самсунг-и отколкото други марки!
    Вероятно си прав-за съжаление нямам статистика за продажбите по марки и размери-би било интересно да се види
    може да се научат доста неща за българският потребител

18. Тук е от
    Feb 2009

@ lazarus18
    предложението ти има логика и ако след като мога да го тествам лично и го харесам
    този ще е начина за неговото закупуване. Като гледам, то човек няма и кой знай колко голям избор сред качествените модели внасяни у нас.
    Все още храня надежда за новите модели на Сони дано да са ги направили да се справят с SD както Филипсите. То HD хубаво, но да не забравяме, че по-големия материал все още дълго ще се гледа. Започвам да се замислям и сигурно ще се преориентирам към холандците.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе