Имаш ли включен компютър към същия телевизор?
Имаш ли включен компютър към същия телевизор?
Само едно двд е включено с скарт към него и кабела от телевизията , ползвам цифровия тунер към мсат съм , нещо мислиш с зануляването ли не е наредПървоначално публикувано от lazarus18
Здравейте и честит празник на всички дами! Миналата седмица обиколих близките магазини за препоръчания ми от hristoslav2 LCD-PHILIPS-PFL7403, но нямаше никаде,дори ида ми го доставят ще е мостра от другите им обекти.Навиха ме да отделя още малко пари и да взема
SHARP-LC32XL8E или да изчакам да пуснат в продажба SONY KDL-32W5500,но не можаха да ми кажат на каква цена ще бъде.Някой ще ми каже ли дали са добри моделите и заслужават ли си парите.Все пак новият сезон на FORMULA-1 наближава и ми се иска да я гледам на нов ТВ.![]()
Имам един въпрос. Защо като свързах ТВ с HDMI кабел към тунера на ДВД системата сигналът видимо се развали. Кабела който купих струва 15 лв и е 3м. Имаше и по 30лв но ми казаха че няма разлика . В ДВД то направих настройките за максималната резолючия 1080p каквато потдържа и ТВ .
Хубаво е да сложиш един галваничен разделител на кабела на кабелната преди да влезне в телевизора.Първоначално публикувано от dragomir7708
А сигурен ли си, че в сервиза са го тествали със същия модул за картата и със сигнал от цифрова кабелна?
Точно се наканих да си взема телевизор и цените пак паднаха![]()
По принцип съм се спрял на philips 32pfl7803, мисля че е чудесен модел, пък и вече на доста приятна цена.В същото време и 37LG 5000 е с по-ниска цена.Седях доста време да ги гледам и двата, май филипса се представя по-добре, поне на това, което бяха пуснали (не зная обаче дали са пипали нещо по настройките, че едниният да показва по-добре от другия).Сега въпросът дали да предпочета размера, пред изглежда по-добрата картина(поне в магазина)?
Провери какво съм писал точно за 37ЛГ5000 - мн. добри картина и възможности за настройка ,и хоризонтален ъгъл на виждане ,но крайно лош вертикален. Виж дали сериите 5600/5700 са със същата матрица ,ако не са взимай спокойно .
ПриветПървоначално публикувано от zumitaka
горе долу добре си ги подредил-
най-добрият избор е първият- PHILIPS 32PFL7803D
виж дали няма модели PHILIPS PFL7803D или 7433-ако има вземайПървоначално публикувано от gambo
SHARP-LC32XL8E-вземай го без притеснения-много добър модел-но рядко се появява като наличен-като картина даже ми харесва малко повече от филипсите-по добър контраст
малко като за ЛСД ????Първоначално публикувано от _HEnRY_
да сметнем малко
1 година-365 дни работа-средно по 6 часа работа=2190часа-за една година
60000часа живот-делим на 2190часа=27,39726 години работа
сигурен съм че след 7-8 години ще си купиш нов телевизор защото ще е остарял
освен ако не смяташ да се пенсионираш с него
имай предвид че при всяко включване и изключване/1 цикъл/ се добавят по 30 минути работа към заработените часове
svetlio1, в един от предните постове споменаваш, че имаш това ЛГ.Има ли някакви сериозни недостатъци в картината и толкова ли е зле вертикалният ъгъл?В магазина беше така сложен, че нямаше как да го погледна отдолу или отгоре.При мен ще седи на стена, така че това явно е важно.Днес ще пазарувамПървоначално публикувано от svetlio1
![]()
Здравейте на всички!
След доста четене във форума реших и аз да се регистрирам.
Наскоро купих Самсунг LE-40A756. Като цяло съм доволен. малко съм разочарован от качеството на някои канали на Булсатком, но явно си е проблем на входящия сигнал, а не на телевизора.
Проблем се появи, когато исках да свържа лаптопа към ТВ-то. Имам Sony Vaio VGN SZ660N/C, което има само VGA изход. Свързвам лапа и телевизора и нищо...
Самсунга не разпознава компютъра и изписва check cable.Пробвах различни кабели и настройки от видеокартата, която е Nvidia Gforce 8400M GS (dual view, различни резолюции, Fn+Fn7 и т.н.). Интересното е че компа разпознава телевизора, даже изписва че е Самсунг. Сони имат някакъв online support, пробвах и с тях - ъпдейтвах драйвъри, инсталирах разни програмки и пак нищо. Порових се в нета и се оказа че това е често срещан проблем между Сони Вайо и Самсунг, но никое от решенията не ми помогна.
Понеже видях че хората които пишат в този форум доста разбират, моля за помощ.
Благодаря предварително.
Супер цена на SHARP LC-52X20E за 2999лв.
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=243&group=1
Определено!Първоначално публикувано от n8852
Здравейте,
Купих си 37LG 5000.
Доволен съм от него и от това, което показа, ето защо искам да го препоръчам на хора, които се колебаят между него и други модели.
Плюсовете са му следните:
- произведен в Европа
- супер контраст
- FULL HD
- перфектен тунер (след като смених стария телевизор с новия, установих, че съм имал поне още 20 канала, на кабела, които до този момент бяха "невидими")
- много добри цветове
- никакви проблеми при закачане към компютър - тествах го с 2 модела - "предава, та се къса"
- супер юзерфрендли менюта - оправих се, дори със сложните настройки без дори да съм разпечатил книжката с инструкциите.
- хубав дизайн
- интелигентен сензор, който настройва цветове, контраст и картина, спрямо светлината, която влиза в помещението
- цената (конкурента Самсунг А550 е по-скъп, освен това няма цифров тунер и е с по-малък контраст)
- бърза матрица - 5 нс.
- вградени колони, с наистина много хубав и чист звук, дори някак си обемен. Има еквалайзери, които могат да се настройват по 1000 начина.
Минуси:
- няма 100 херца (но не се усещат, заради сравнително бързата матрица)
- няма картина в картината
- няма стоп картина бутон
- няма USB порт за флашка
- всичко това, обаче са бели кахъри.
Поздрави,
Митко