Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 18 от 443 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Пак аз. Има ли начин да се изчисти това замъгляване около образите на SAMSUNG 37А 656 при Булсатком Ако го оправя от настройките на ТВ не ми харесва картината Евентуално настройки на антена смяна на приемника или е безнадеждно

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

здравейте!
    понеже виждам че тък мога да получа адекватна насока при избора на лсд телевизор,ще помоля да ме орентирате към някои модели тв.
    става въпрос за 32 инча телевизори като съм се спрял на марките самсунг,лг и тошиба.мога да отделя до 800-900 лева и ще се радвам да ме насочите към някои подходящи модели.предимно ще го ползвам за гледане на телевизия(кабелна) филми на двд и евентуално за компютара отново за гледане на филми.а ако мислите че подценявам и други марки ще се радвам да ми посочите и такива.благодаря ви предварително!

4. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от toni.penkov

Здравейте,

Взех си SONY KDL-40W4500 от магазин ЕЛЕКТРА / Бъкстон / , някакви официални дилъри на СОНИ. Няма място за сравнение с ШАРП като картина от кабелна, компютър /въпреки ,че VGA-VGA връзка е ед. възможна заради ноутбука ми / Освен това Шарп няма модел който да съчетава всички екстри все още с изключение на един 32' XL модел . Чакали ги от където ги внасят към 20.01 .

Имам следните въпроси към който може да ми помогне :

Казаха ми в магазина от който го купих ,че когато си пусна кабелна цифрова / евроком / примерно , ще ми трябва някаква приставка за около 100 лв. за да избегна ресийвъра от евроком. Това е при положение,че сони-то си има HD тунер и карточетец .

Дали е вярно ? и има ли някой опит в тази насока.

Благодаря предварително.

Тук.

5. Тук е от
    Aug 2006

conan

Аз се сдобих с такава плазма 37PV8PA преди коледа. Бих казал, че съм много доволен засега. Все още не съм достигнал 200 часа разработка, но тивито се държи много добре. Гледам го на Булсат и DVD. Тази седмица си взех по-добър кабел на НАМА-позлатен от ТМ за 13,99 лв. и промяната веднага се усети. На DVD, Панасоника се държи просто невероятно /системата ми е само със скарт/. Верни цветове, дълбочина на картината, добро черно. Не съм от знаещите, но в случая се доверих на очите си при избора на тиви и на помоща на знаещите в този форум. И аз исках да взема LCD, но се убедих че за тези пари няма подходящ избор. Все още не съм се сблъсквал с проблема прегаряне, но да си призная доста се притеснявам от този ефект на плазмената технология, но какво да се прави нищо не е съвършено.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dragonator
    Искам да попитам разбиращите кой от LCD телевизорите във диапазона 40-46" предлага добра картина и е най-подходящ за ползване като монитор към който да се включи компютър? Като матрицата да е fullHD. Благодаря предварително.
    Не знам, кой е най-подходящият телевизор за монитор, но по принцип телевизорите на Samsung се справят много добре. Аз ползвам 40А536, не забелзявам никакъв лаг при гейминг. Ако имаш добър бюджет бих ти препоръчал 40"/46 А656 и него съм го пробвал справя се великолепно като монитор. Нямам много реални впечатления как се справят другите марки и модели като монитор, но и там сигурно има добри решения.

Цитат Първоначално публикувано от dunav_forever
    Имам 900 лева и искам да си взема лсд, да го свържа с компа и да играя на него игри, кажете някой добър модел от техномаркет за тази цел
    Цитат Първоначално публикувано от vali77
    здравейте!
    понеже виждам че тък мога да получа адекватна насока при избора на лсд телевизор,ще помоля да ме орентирате към някои модели тв.
    става въпрос за 32 инча телевизори като съм се спрял на марките самсунг,лг и тошиба.мога да отделя до 800-900 лева и ще се радвам да ме насочите към някои подходящи модели.предимно ще го ползвам за гледане на телевизия(кабелна) филми на двд и евентуално за компютара отново за гледане на филми.а ако мислите че подценявам и други марки ще се радвам да ми посочите и такива.благодаря ви предварително!
    TOSHIBA 32C3500/3005PG - малко стари модели (мисля че бяха от 2007), но това не ги прави по-лоши, за тази цена са много добри решения стига да не са работили много като мостри. Вчера ги гледах в ТМ и добре се справяха с кабелната, макар че сигнала там е под всякаква критика.
    TOSHIBA 32AV504DG - модел от 2008. На него вървеше един рекламен диск (HD) на Samsung справяше се добре както и всички модели около него.
    PANASONIC TX-32LE8P/8PС - модел от 2008 разликата им е само в цвета на корпуса. Трябва да отбележа, че при тях липсва D-sub вход. И на тях вървеше същото рекламно CD, справяха се добре.
    SAMSUNG LE-32A430/436 - модели от 2008 от 4 серия, едни не лоши предложения.
    LG 32LG2000/3000 - важи същото като горните два модела.

7. TEZ
    TEZ е офлайн

Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от stefanrus
    Пак аз. Има ли начин да се изчисти това замъгляване около образите на SAMSUNG 37А 656 при Булсатком Ако го оправя от настройките на ТВ не ми харесва картината Евентуално настройки на антена смяна на приемника или е безнадеждно
    ако си на RGB пробвай със CVBS (от настройките на картината на приемника)

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от TEZ
    ако си на RGB пробвай със CVBS (от настройките на картината на приемника)
    На CVBS съм.
    А може ли да е от скарт кабела. На НАМА е отдавана е вземан просто досега не съм го ползвал

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от stefanrus
    На CVBS съм.
    А може ли да е от скарт кабела. На НАМА е отдавана е вземан просто досега не съм го ползвал
    Това че е на НАМА нищо не значи,хубавите скартове са с отлят корпус на буксата,тези който съм виждал да продават в повечето случай са с един гумен и при второто или трето включване/изключване/от куплунга за нищо на света немогат да ти доставят картината която очакваш.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

фърмуер - какво ще промени и какви опасности крие?!
    Свалих го от Samsung за LE40A656, въпроса ми е трябва ли да го инсталирам и какъв резултата да очаквам -- питам щото неми е ясно.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

stefanrus не ти ли малко мътна картината на CVBS?
    Пробвай на следният вариант.
    Смени режима на RGB от видео настройките на приемника. Опитай след това тези настройки.

Режим - Стандарт
    Фонов осветление - 7
    Контраст - 75
    Яркост - 50
    Острота - 0
    Цвят - 45
    Настройки на детайл:
    Регулиране на черно - Високо
    Динамичен контраст - Високо
    Гама - 0
    Цветова област - Естествен
    Баланс на бялото:
    Ч-изместване - 26
    З-изместване - 25
    С-изместване - 25
    Ч-усилване - 13
    З-усилване -25
    С-усилване - 15
    Телесен тон - +2
    Подобр.краища - Вкл
    Опции картина:
    Цветова схема - Нормална
    Размер - Авто формат
    Режим екран - 16:9
    Цифрово NR - Автоматичен
    Режим само синьо - Изкл

На А536 с тях контури и сенки не се забелязват, но аз предпочитам малко по-други настройки (това често го казвам, но всеки има различен вкус), не се притеснявай да си поиграеш с настройките.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2005

съжалявам за офтопика, ама реших малко да ви развеселя:

как се поправя плазма:
    https://www.youtube.com/watch?v=lKJcBx9cXKo&eurl
    наистина става така...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Който купил плазма - купил: http://news.ibox.bg/news/id_1642145271 ...

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    фърмуер - какво ще промени и какви опасности крие?!
    Свалих го от Samsung за LE40A656, въпроса ми е трябва ли да го инсталирам и какъв резултата да очаквам -- питам щото неми е ясно.
    Някой компетентен може ли да ме светне?

17. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте на всички.
    Много се зарадвах на този форум, понеже не разбирам много и доста се рових за '32 LCD.Колкото повече се ровя по объркан ставам затова ще помоля някой който е запознат да отговори.
    Телевизора ще се ползва за Булсатком(спорт и филми), както и за филми през PC (но чрез D-SUB вход понеже лапа няма друг изход). Има ли смисъл да си взимам Full HD при това положение и по-добър ли е варианта HD ready - 100HZ? Цената която съм си определил е до 1500 лв.
    Предложете и модели плс.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ethernall
    Който купил плазма - купил: http://news.ibox.bg/news/id_1642145271 ...
    Panasonic ще пуснат тази година нови плазми (G12)с двойно по-ниска консумация и два пъти по-тънки.ENJOI

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 443 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе