ako говориш за PHILIPS 42PES0001D/10 -да наистина е много добърПървоначално публикувано от ПешоТанка
ако имаше LED подсветка и AUREA-Ambilight Spectra цена нямаше да има
-щяха да надминат своя телевизор на годината 42PFL9803
ako говориш за PHILIPS 42PES0001D/10 -да наистина е много добърПървоначално публикувано от ПешоТанка
ако имаше LED подсветка и AUREA-Ambilight Spectra цена нямаше да има
-щяха да надминат своя телевизор на годината 42PFL9803
Лъскавия панел може да е минус, но ако се съобразиш с него се превръща в голям плюс. Създава илюзията за още по-плътно черно и висок контраст.Първоначално публикувано от ПешоТанка
Ако е вярно, че цената му пада на 2000 то няма кой Филипс да му се намаже.
дам и аз не го ткрих в официалният сайт, но на няколко места срещам че има 100 хцПървоначално публикувано от hristoslav2
http://www.hitseller.de/de/article/1...ail%5D=&&basic[jsAvailable]=on
http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=bg
но за съжаление се оказа, че още не е дошъл в България въпреки, че ТМ са го изтипосали в сайта и дори пише, че е наличен - да ама не...
Или си продавач в техномаркет или си за психиатърПървоначално публикувано от hristoslav2
Защо подлъгвате хората да си купуват самсунги и после съжаляват
Естествено че сони са най-добрите ТВ. С такива мнения пада реномето на форума, който иначе е много полезен
а ти правил ли си сравнение?Първоначално публикувано от kaki
И не съм продавач-във форума има 2-3-ма-питай тях-интересно какво те ще ти кажат
а за сони......не са това което бяха-малко се излагат с SD
Първоначално публикувано от lazarus18
hristoslav2 да за него говоря. Преди съм си мислел, че само Сони и Шарп са най-добрите които правят читави LCD, но след тоя Филипс вече не съм на това мнение.
Но пак казвам ще изчакаме да видим новите Сонита и Самсуги, че нещо много са се оляли в HI-ПРЕпрезентиране на моделите 2009, но ще ги види и тях. Ако са си същите .... отивам и грабвам това филипсче.
и аз си мислех като теб преди за Сони-докато не пробвах 2-3 моделаПървоначално публикувано от ПешоТанка
от Сони само X серията си я бива-но е скъпа-за шарпа имат някои серии с които се връщат назад-но нали трябва да се оцелее в условията на криза
Цената е 1999 лева, в това няма грешка. Но, тази вечер ходих в Техномаркет и ми казаха, че имат само една бройка (мострата) и друга най-вероятно нямало да получат до края на промоцията. Аз 2 000 лева за мостра не давам и се отказвам.Първоначално публикувано от lazarus18
Бихте ли ми казали как се справя LG 37LG5000 със SD сигнал ?
Дам за съжаление. В промоциите май гледат да си изчистят мострите. И аз исках да си взема плазма на Panasonic TH-42PZ85EA на цена от 1999 лв., но се оказаха само мостри и отново не очаквали други бройки. Тц Тц Тц. No comment................Първоначално публикувано от gog.gog
Здравейте,
много се колебая между Sharp LC-32X20E и Samsung LE-32A656.
1) Струват ли си 100те лева разлика?Бих е прежалил ако си струва.
2) Sharp -> 3 години гаранция;
3) Самсунг, четох мнения, че не били чак толкова читави и се повреждали;
4) Ще се гледа основно цифрова кабелна телевизия (футбол,формула 1), а и 100% ще се пуска филм от лаптоп през HDMI;
Кой е по-добрият избор според вас?
Благодаря предварително.
Здравейте на всички съфорумци, рег. се токущо и въпроса ми е кам lazarus18 и hristoslav2, преди 3 дена си закупих - доста рискувах, за да се възползвам от промоцията (но чакам да ми го доставят от ТМ Пловдив) Панасоник TH-42PZ85EA. ТВ беше мостра и един единствен останал във всичките им магазини, накарах ги да проверят в сервизното меню за работни часове, оказаха се 48ч. и бр. вкл. 13. От доста четене разбрах, че първите 200ч. са най-важните, но ми се стори че 48ч. не са много и затова рискувах. Покупката е направена само и единствено на базата на характеристиките и това какво искам аз като екстри и четене във форума и ревюта (май това ще ви прозвучи доста напред с рогата, но правил съм го и друг път). Даже малко по късно почнах да си мисля дали му има някакви дефекти специално този ТВ - защото е последен в цялата верига и чакат някй балък да го купи (дано не съм бил аз). Искам да знам дали са много тези часове като работа и дали ще окаже някакво влияние след време ако не се разработи по начина по който трябва през първите 200ч., какви са евентуалните проблеми които биха възникнали във времето от неправилно зададени параметри в началото. Благодаря Ви предварително за отговорите, очаквам и други притежатели на този модел да си кажат мнението!
SONY KDL-32W4000K да добавя и този и да кажат кое е по-добре за парите си, само филипс да не намесват, РС-ТВ DVI-HDMI кой ще даде 1:1 картинатаПървоначално публикувано от rocksolid
СПоред мен не е фатално защото с 48 часа/13 пускания няма как да са го прецакали. Все пак го огледай дали няма нещо прогорено. Пусни го на някакъв черен екран/празен канал и виж дали се виждат някакви отпечатъци, които да не изчезват след гледане на друга картина.Първоначално публикувано от gnf
Карай го първите 200 часа на режим Кино с яркост/контраст около средата.
В момента гледам брошура на ИнтерМаркет - Sharp LC-32RD8E - все пак 100Hz, вярно няма FullHD, но при 32'' четох ,че няма особен смисъл от FullHD освен ако не се взираш с лупа.Дали е по-доброто решение от Samsung 32A656 или Sharp 32X20E за цифрова кабелна ТВ (футбол,формула 1) и задължително филми през HDMI от лаптоп.Първоначално публикувано от raiders