Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 82 от 443 ПърваПърва ... 3272808182838492132 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от ПешоТанка
    То телевизорче е хубаво, ама де да не беше това огледало дето са му сложили на А856 и цялата им команда. Има едно проблемче, че не може да му се изключва динамичния контраст. Ще изчакам още малко да я видим тая матовата серия B700 на жълтурите и новите Сонита и ще се взима по-доброто.
    Чудя се и за сега мисля, че само Филипс си струва парата. Видях оня новия им модел и направо съм без думи до момента, но ще чакаме тая пролет кво ще става.
    ako говориш за PHILIPS 42PES0001D/10 -да наистина е много добър
    ако имаше LED подсветка и AUREA-Ambilight Spectra цена нямаше да има
    -щяха да надминат своя телевизор на годината 42PFL9803

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

То телевизорче е хубаво, ама де да не беше това огледало дето са му сложили на А856 и цялата им команда. Има едно проблемче, че не може да му се изключва динамичния контраст. Ще изчакам още малко да я видим тая матовата серия B700 на жълтурите и новите Сонита и ще се взима по-доброто.
    Чудя се и за сега мисля, че само Филипс си струва парата. Видях оня новия им модел и направо съм без думи до момента, но ще чакаме тая пролет кво ще става.
    Лъскавия панел може да е минус, но ако се съобразиш с него се превръща в голям плюс. Създава илюзията за още по-плътно черно и висок контраст.
    Ако е вярно, че цената му пада на 2000 то няма кой Филипс да му се намаже.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    SAMSUNG LE-32B650 няма 100hz-поне аз не намирам

http://www.play.com/Electronics/Elec...archtype=genre
    чудно няма го даже на официалната страница
    http://www.samsung.com/uk/consumer/s...subtype=tftlcd
    https://www.samsung.net/portalWeb/idefault.jsp
    дам и аз не го ткрих в официалният сайт, но на няколко места срещам че има 100 хц
    http://www.hitseller.de/de/article/1...ail%5D=&&basic[jsAvailable]=on

http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=bg

но за съжаление се оказа, че още не е дошъл в България въпреки, че ТМ са го изтипосали в сайта и дори пише, че е наличен - да ама не...

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Сони наистина се справят посредствно със SD сигнал
    ако направим класация за това как се справят отделните марки със SD /според мен/
    1.Philips и Sharp
    2.LG и Samsung
    3.Toshiba и Panasonic
    4.Sony
    не знам как ще се справят новите модели на Сони
    Или си продавач в техномаркет или си за психиатър
    Защо подлъгвате хората да си купуват самсунги и после съжаляват
    Естествено че сони са най-добрите ТВ. С такива мнения пада реномето на форума, който иначе е много полезен

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kaki
    Или си продавач в техномаркет или си за психиатър
    Защо подлъгвате хората да си купуват самсунги и после съжаляват
    Естествено че сони са най-добрите ТВ. С такива мнения пада реномето на форума, който иначе е много полезен
    а ти правил ли си сравнение?
    И не съм продавач-във форума има 2-3-ма-питай тях-интересно какво те ще ти кажат
    а за сони......не са това което бяха-малко се излагат с SD
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Съмнявам се, че и при W5500 ще е по-добре. Явно Сони са зарязали този формат и са преминали към HD. Като казваме "зле" то по-скоро е нетолкова добре. Защото нещата не са толкова страшни.

7. Тук е от
    Mar 2009

hristoslav2 да за него говоря. Преди съм си мислел, че само Сони и Шарп са най-добрите които правят читави LCD, но след тоя Филипс вече не съм на това мнение.
    Но пак казвам ще изчакаме да видим новите Сонита и Самсуги, че нещо много са се оляли в HI-ПРЕпрезентиране на моделите 2009, но ще ги види и тях. Ако са си същите .... отивам и грабвам това филипсче.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

hristoslav2 да за него говоря. Преди съм си мислел, че само Сони и Шарп са най-добрите които правят читави LCD, но след тоя Филипс вече не съм на това мнение.
    Но пак казвам ще изчакаме да видим новите Сонита и Самсуги, че нещо много са се оляли в HI-ПРЕпрезентиране на моделите 2009, но ще ги види и тях. Ако са си същите .... отивам и грабвам това филипсче.
    и аз си мислех като теб преди за Сони-докато не пробвах 2-3 модела
    от Сони само X серията си я бива-но е скъпа-за шарпа имат някои серии с които се връщат назад-но нали трябва да се оцелее в условията на криза

10. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Лъскавия панел може да е минус, но ако се съобразиш с него се превръща в голям плюс. Създава илюзията за още по-плътно черно и висок контраст.
    Ако е вярно, че цената му пада на 2000 то няма кой Филипс да му се намаже.
    Цената е 1999 лева, в това няма грешка. Но, тази вечер ходих в Техномаркет и ми казаха, че имат само една бройка (мострата) и друга най-вероятно нямало да получат до края на промоцията. Аз 2 000 лева за мостра не давам и се отказвам.

11. Тук е от
    Dec 2008

Бихте ли ми казали как се справя LG 37LG5000 със SD сигнал ?

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от gog.gog
    Цената е 1999 лева, в това няма грешка. Но, тази вечер ходих в Техномаркет и ми казаха, че имат само една бройка (мострата) и друга най-вероятно нямало да получат до края на промоцията. Аз 2 000 лева за мостра не давам и се отказвам.
    Дам за съжаление. В промоциите май гледат да си изчистят мострите. И аз исках да си взема плазма на Panasonic TH-42PZ85EA на цена от 1999 лв., но се оказаха само мостри и отново не очаквали други бройки. Тц Тц Тц. No comment................

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    много се колебая между Sharp LC-32X20E и Samsung LE-32A656.

1) Струват ли си 100те лева разлика?Бих е прежалил ако си струва.
    2) Sharp -> 3 години гаранция;
    3) Самсунг, четох мнения, че не били чак толкова читави и се повреждали;
    4) Ще се гледа основно цифрова кабелна телевизия (футбол,формула 1), а и 100% ще се пуска филм от лаптоп през HDMI;

Кой е по-добрият избор според вас?

Благодаря предварително.

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте на всички съфорумци, рег. се токущо и въпроса ми е кам lazarus18 и hristoslav2, преди 3 дена си закупих - доста рискувах, за да се възползвам от промоцията (но чакам да ми го доставят от ТМ Пловдив) Панасоник TH-42PZ85EA. ТВ беше мостра и един единствен останал във всичките им магазини, накарах ги да проверят в сервизното меню за работни часове, оказаха се 48ч. и бр. вкл. 13. От доста четене разбрах, че първите 200ч. са най-важните, но ми се стори че 48ч. не са много и затова рискувах. Покупката е направена само и единствено на базата на характеристиките и това какво искам аз като екстри и четене във форума и ревюта (май това ще ви прозвучи доста напред с рогата, но правил съм го и друг път). Даже малко по късно почнах да си мисля дали му има някакви дефекти специално този ТВ - защото е последен в цялата верига и чакат някй балък да го купи (дано не съм бил аз). Искам да знам дали са много тези часове като работа и дали ще окаже някакво влияние след време ако не се разработи по начина по който трябва през първите 200ч., какви са евентуалните проблеми които биха възникнали във времето от неправилно зададени параметри в началото. Благодаря Ви предварително за отговорите, очаквам и други притежатели на този модел да си кажат мнението!

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от rocksolid
    Здравейте,
    много се колебая между Sharp LC-32X20E и Samsung LE-32A656.
    SONY KDL-32W4000K да добавя и този и да кажат кое е по-добре за парите си, само филипс да не намесват, РС-ТВ DVI-HDMI кой ще даде 1:1 картината

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Здравейте на всички съфорумци, рег. се токущо и въпроса ми е кам lazarus18 и hristoslav2, преди 3 дена си закупих - доста рискувах, за да се възползвам от промоцията (но чакам да ми го доставят от ТМ Пловдив) Панасоник TH-42PZ85EA. ТВ беше мостра и един единствен останал във всичките им магазини, накарах ги да проверят в сервизното меню за работни часове, оказаха се 48ч. и бр. вкл. 13. От доста четене разбрах, че първите 200ч. са най-важните, но ми се стори че 48ч. не са много и затова рискувах. Покупката е направена само и единствено на базата на характеристиките и това какво искам аз като екстри и четене във форума и ревюта (май това ще ви прозвучи доста напред с рогата, но правил съм го и друг път). Даже малко по късно почнах да си мисля дали му има някакви дефекти специално този ТВ - защото е последен в цялата верига и чакат някй балък да го купи (дано не съм бил аз). Искам да знам дали са много тези часове като работа и дали ще окаже някакво влияние след време ако не се разработи по начина по който трябва през първите 200ч., какви са евентуалните проблеми които биха възникнали във времето от неправилно зададени параметри в началото. Благодаря Ви предварително за отговорите, очаквам и други притежатели на този модел да си кажат мнението!
    СПоред мен не е фатално защото с 48 часа/13 пускания няма как да са го прецакали. Все пак го огледай дали няма нещо прогорено. Пусни го на някакъв черен екран/празен канал и виж дали се виждат някакви отпечатъци, които да не изчезват след гледане на друга картина.
    Карай го първите 200 часа на режим Кино с яркост/контраст около средата.

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от raiders
    SONY KDL-32W4000K да добавя и този и да кажат кое е по-добре за парите си, само филипс да не намесват, РС-ТВ DVI-HDMI кой ще даде 1:1 картината
    В момента гледам брошура на ИнтерМаркет - Sharp LC-32RD8E - все пак 100Hz, вярно няма FullHD, но при 32'' четох ,че няма особен смисъл от FullHD освен ако не се взираш с лупа.Дали е по-доброто решение от Samsung 32A656 или Sharp 32X20E за цифрова кабелна ТВ (футбол,формула 1) и задължително филми през HDMI от лаптоп.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе