vlindos вземай смело Philips-а 7603. Уникален телевизор с безупречни SD/HD!!! Рядко плавна и вярна картина! Звука му е може би най-доброто което съм чувал сред LCD-та.
vlindos вземай смело Philips-а 7603. Уникален телевизор с безупречни SD/HD!!! Рядко плавна и вярна картина! Звука му е може би най-доброто което съм чувал сред LCD-та.
Наистина е много добър Philips-а 7603. И аз щях да го взимам, но добре че видях една подробност - няма D-Sub, а моя лаптоп няма друг изход. Сега пак голямото чудене...
Кофти наистина. Ще трябва да се насочиш към друго решение. Едно потвъждение за това което написах, че D-Sub не е излишен!Първоначално публикувано от Violator
Сигурен ли си за 10 процента? Гледайки брошурата им виждам 5 процента.Първоначално публикувано от elcos
Гледам, че пак са пуснали Samsung 37A656. към него съм се насочил засега. Не помня каква му беше цената преди нова година, сега е 1799лв. Някой ако помни цената да сподели плс.Първоначално публикувано от elcos
10% за всички останали стоки ,които не са от брошурата и от промопакет.Първоначално публикувано от digunan
1399лв.Първоначално публикувано от Violator
Първоначално публикувано от digunanГледам че вече са махнали надписа! Не знам защо. Вече е променено че 10% важат само за OnLine пазаруване! Ще наблюдаваме развитие по темата!Първоначално публикувано от granity
Благодаря за инфото. Нещо са се поизхвърлили май с цената...Първоначално публикувано от CX-65
Това му беше цената по празниците. Преди това беше 1900.Първоначално публикувано от CX-65
Аз съм с тази карта, нормално е като не си вързал ТВ-то да не можеш да пуснеш по-висока резолюция. 1280х800 е макса на лаптопа ти, свържи си ТВ–то и му дай да изкарва образ на тв-то и си ти -Първоначално публикувано от единак
Philips с първа загуба от 2003 година насам26.01.2009 09:10
Най-голямата европейска компания в сектора на битовата електроника – Royal Philips Electronics NV, е отчела първата си тримесечна загуба от близо шест години насам. Причина за това е станала обезценката на дяловете в LG Display и NXP BV.
Загубата през четвъртото тримесечие на 2008 година е 1,47 млрд. евро, или 1,57 евро на акция. Година по-рано компанията е постигнала печалба от 1,39 млрд. евро, или 1,30 евро на акция. Предварителните очаквания на анализаторите бяха за загуба от 1,24 млрд. евро. По данни на Bloomberg Philips отчита първа тримесечна загуба от първите три месеца на 2003 година насам.
Продажбите на компанията са се свили до 7,6 млрд. евро, след като през последните три месеца на 2007 година са били на стойност 8,37 млрд. евро. Все пак постигнатият резултат е по-добър от предварителните прогнози, които бяха за продажби на стойност 7,2 млрд. евро
Като основна причина за негативните резултати от Philips посочват обезценката на дяловете във втория по големина производител на дисплеи с течни кристали (LCD-дисплеи) в света LG Digital и третата по големина компания за полупроводници в Европа NXP. Според съобщение от 4 декември миналата година обезценката на двата дяла възлиза на 1,1 млрд. евро.
Заради отрицателния резултат от Philips обявяват, че ще спрат операцията по обратно изкупуване на акции с цел запазване на кешовата наличност. Тя започна след рязката обезценка на акциите на компанията, които са се обезценили с 51 на сто за последната година.
Въпреки загубата обаче Philips ще изплати на акционерите си дивидент, като той остава непроменен спрямо предходната година и ще бъде в размер на 70 евроцента на акция.
Здравейте.Много хубав форум .От прочетеното досега, виждам че се обсъждат предимно телевизори от 32" нагоре.Но бихте ли могли да ми препоръчате някакъв 26" телевизор.Ще се гледа цифрова тв.HD филми също.
то 26 инча е монитор не е телевизор
sgp, горе в ляво на третото копче пише "търси" и има нарисувана лупа... Можеш да почнеш от това: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,38948.0.html , примерно...