Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 93 от 443 ПърваПърва ... 43839192939495103143 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте, ако може една консултация
    Мисля днес да купя Сони 32V5500 (защото SAMSUNG LE-32B650 го няма наличен и няма да го има в близките дни), ревюта все още няма, само по технически данни изглежда добър. Нужен ми е основно за гледане на цифрова Евроком, както и за ползване на USB-то за филми. Вероятно ще го пусна и в мрежата компютри у нас
    Та, вашето мнение за телевизорчето?
    Благодаря предварително.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2008

Има най-малко 3 различни области на подобрение:
    # Използване на "Custom" настройка, вие можете да активирате [100Hz Движение Плюс] за филми, без да карат филма да изглежда като аматьорски видеоклип;
    # Сега можете да регулирате настройките на картината в [Игра Режим], и
    #Можете да плейвате MKV (и други), видео файлове чрез [Media Play], или достъп на разглеждане онлайн съдържание с помощта на LCD на "Интернет @ ТВ" функция.
    Прочети това ревю http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650

4. Тук е от
    Mar 2009

Tsetso1978, аз избрах 37В650 защото ми хареса в магазина.От друга страна, се надявам,че щом е ново,дано е по-добро. От всичко четено за Самсунг и аз стигнах до извода ,че който го плюе, обикновено не се обосновава с факти и като че ли основния проблем е в надписа. За момента имам ПРОБЛЕМИЩЕ с настройките поради две причини: 1- лош сигнал(аналогов кабел) 2- още нямам опит как всеки параметър влияе пряко върху картината( ако не намеря някакви настройки ще падне голяма играчка).Още утре май ще трябва да поръчам цифров приемник и после ще ровя повече в менюто.

5. Тук е от
    Mar 2009

Аз обаче не мога да разбера защо гледаш от 40 до 50 инча модели. Това е огромна разлика и зависи пряко от това от какво разстояние ще го гледаш.
    Нещата с разстоянието за гледане са доста относителни, защото е хол плюс трапезария, и в зависимост от това дали се гледа от диваните, или от масата, варира между 2 и нещо и 7-8 метра.
    А освен A856 на Самсунг, се разколебах и за това - SAMSUNG LE-46F86BDX, http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225 , по-голямо е, а гледам не е лош модел.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Каква е разликата м/у Самсунг 40В656 и Самсунг 40А656
    Аз имам втория.
    В серията е наследника на твоя. Едно поколение по-нов. Постигнали са още по-ниски стойности на черното, значително подобрена работа на 100-те херца с допънителни настройки, вграден медия плеър и достъп до интернет.

Цитат Първоначално публикувано от pavcheto
    Нещата с разстоянието за гледане са доста относителни, защото е хол плюс трапезария, и в зависимост от това дали се гледа от диваните, или от масата, варира между 2 и нещо и 7-8 метра.
    А освен A856 на Самсунг, се разколебах и за това - SAMSUNG LE-46F86BDX, http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225 , по-голямо е, а гледам не е лош модел.
    46F86 го забрави. Отдавна не се произвежда и продава. ВИж, че го има само в един магазин и най-евроятно е някоя 1-2 годишна мостра.
    Какво е разстоянието от основната ти позиция на гледане, примерно дивана?

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от danev
    Tsetso1978, аз избрах 37В650 защото ми хареса в магазина.От друга страна, се надявам,че щом е ново,дано е по-добро. От всичко четено за Самсунг и аз стигнах до извода ,че който го плюе, обикновено не се обосновава с факти и като че ли основния проблем е в надписа. За момента имам ПРОБЛЕМИЩЕ с настройките поради две причини: 1- лош сигнал(аналогов кабел) 2- още нямам опит как всеки параметър влияе пряко върху картината( ако не намеря някакви настройки ще падне голяма играчка).Още утре май ще трябва да поръчам цифров приемник и после ще ровя повече в менюто.
    Ето ги фактите - имаш ПРОБЛЕМИЩЕ. Сони с bravia engine 2 изкарва много добра картина от аналогова - почти като от цифрова. а новите с bravia engine 3 би трябвало да са още по-добри. При самсунг функциите за подобряване на картината всъщност я влошават, така че ги изключи.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

От личен опит ли говориш kaki ?Защото аз имам 3 различни ТВ ,от които Samsung R81 е най-стар и на аналогова си се справя много добре , а тунера му със сигурност е по-добър и по-силен от на LG.Ако сигнала от кабела ти е лош и на "снежинки" никаква система ( bravia 2-3-10,DNIe+ - и т.н. ) няма да ти помогне ,а ще влоши нещата . Така ,че без да се обиждаш нека говорим с факти (пр. сложих Sony еди-кой-си модел и Samsung еди-кой-си един до друг , на един и същ сигнал и се получи .....) ,а не като фенове на някоя марка .

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

ами сложи Сони с bravia engine 2 до Samsung 4-5-6 серия и там подобни
    само че няма как да стане, т.к. в Т.М. продавачите ще ти кажат че от Samsung по-хубаво няма, как никога не биха си купили сони и филипс и т.н.
    такива ги разправят и модераторите в този иначе много полезен форум, но те си имат стока за продаване- продавачи са в магазини
    всъщност всеки да си купува каквото иска, но после да не се учудва що тъй, що иначе
    ама да се твърди че Samsung правят хубави неща е смешно

Цитат Първоначално публикувано от grubi81
    Аз лично не бих си купил и чорапи ако на тях е изписано Samsung.

11. Тук е от
    Nov 2008

За SAMSUNG LE-40В650 могат ли да се ползват настройките от SAMSUNG LE-40А656 ?

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Някой има ли информация за това
    http://www.sony.bg/product/t32-w-series/kdl-32w5500
    Заслужава ли си да изчакам да бъде пуснат в продажба!

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

kaki, няма нищо лошо човек да харесва Сони, но не можеш да твърдиш неща, за които само гадаеш.
    Вярно, че едва ли някой ще ни сложи Самсунг и СОни един до друг, но с един тест диск предвиден точно да тества работата на SD сигнал мога да ти демонстрирам как точно по този показател всяко СОни под Х серията издиша спрямо Самсунг от 6-та серия нагоре.

Цитат Първоначално публикувано от slavih1969
    За SAMSUNG LE-40В650 могат ли да се ползват настройките от SAMSUNG LE-40А656 ?
    Не може. То от бройка до бройка има значение пък какво остава за различни поколения. Да не говорим, че зависи и от помещението ти и уредите от които подаваш сигнала.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kaki
    ами сложи Сони с bravia engine 2 до Samsung 4-5-6 серия и там подобни
    само че няма как да стане, т.к. в Т.М. продавачите ще ти кажат че от Samsung по-хубаво няма, как никога не биха си купили сони и филипс и т.н.
    такива ги разправят и модераторите в този иначе много полезен форум, но те си имат стока за продаване- продавачи са в магазини
    всъщност всеки да си купува каквото иска, но после да не се учудва що тъй, що иначе
    ама да се твърди че Samsung правят хубави неща е смешно
    Напротив знам продавачи които ще ти кажат да не вземаш Самсунг/поразпитай ги сам/повечето от тях ще ти похвалят точно Филипс и имат резерви относно Сони
    да твърдиш нещо от рода че работя продавач в магазин без да знаеш какво действително работя- е смешно-/моята работа няма нищо общо с битова електроника/

след като си толкова запознат би ли ме светнал каква е разликата в алгоритмите за обработка на сигнала при bravia engine 2 и DNI-Pro ??
    кои са процесорите ?

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от gambo
    Някой има ли информация за това
    http://www.sony.bg/product/t32-w-series/kdl-32w5500
    Заслужава ли си да изчакам да бъде пуснат в продажба!
    То си заслужава, ама цената за 32" е безумна 2000лв. http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=4614, дай още 1200 и направо 46"

А за споровете, тук и навсякъде по инт си чете човек, както и аз, ама някой, ако купува ТВ и дава много пари само зарази проченето тук или чутото от продавача в технотата е доста глупаво, поне за мен, парите и решението е само ВАШЕ ПРАВО

17. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте на всички от този прекрасен форум.. имам следните 2 въпроса:

1. Мнението ви за модела на Самсунг LE-32B530: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051445, мисля си че за цената си в момента от 1099 лв е добър избор. Чудя се дали освен наличието на DVB-C тунер има други разлики спрямо по-старата 5-та серия, например в дисплея? Също така ако някой го е ползвал с цифрова кабелна да сподели как се държи.

2. Тъй като имам много старо PC (Аthlon XP 1800+, 1G RAM, Video: AGP Geforce Ti4200 VIVO 128 RAM) се чудя дали като свържа ТV-то през преходник DVI-HDMI има шанс да изкарам FULL HD резолюция на телевизора (иначе картата ги поддържа)? Търсих в нета но не можах да намеря дали DVI изхода на видеокартата може да изкара такива високи резолюции.

Мерси предварително на отзовалите се!

18. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@kaki
    Присъединявам се към мнението на lazarus18 и hristoslav2 - SONY във всички класове под Х имат ужасна обработка на SD сигнала. Не съм виждал друга марка която да се справя толкова зле. А и мащабирането изобщо не ми харесва(V3000).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе