Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 97 от 443 ПърваПърва ... 47879596979899107147 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,441 до 1,455 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Има значение на какъв сигнал си това какво виждаш в менюто, но чак една страница с опции не вярвам да е.
    Преснимай снимките от упътването и кажи кое ти липсва.
    Здравей, би трябвало да си получил е-мейл от мен за това което се интересувах, какво ти е мнението по въпроса?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

Добър вечер от мен отново, бях в магазина за споменатия от мен модел на шарп по горе , всъшност си работи доста добре проверих му всичките входове и за моя радост дори през аналоговия вход поддържа 1920х1080 разделителна способност от далеч по слаба карта на тамошния компютър, картината бе от цифров приемник и беше достатъчно ясна и добра не казвам перфектна но е добър телевизор, пусках му през различните входове разлини сигнали с различно качество и бях задоволен от резултата все пак за тази оферта модела няма много или опчти никакви екстри ще разгледам и други телевизори утре но мисля, че този ме удовлетворява ако има някой да искаже мнение да заповяда ще ми е от полза

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    потвърждавам има я и в W5500 и V5500 серията
    .....Pros
    .....White balance and gamma controls available in user menu.....
    Трябва да има настройка на координатите на бялото, мдаа. Там, у координатите пише x=0.313, y=0,329.... Нищо, че повечето потребители не знаят за какво става въпрос.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chromat...yY_color_space
    Дано този форум им помогне за технологичното и най-вече психологично израстване. Та нали винаги трябва да се бръкне в сервизното меню. :-) След което гаранциите падат :-)
    И размерът на диагонала нараства :-) На телевизора, не на друго.
    Щото размерът има значение в аудио-визуалната наслада. Изпробвано.
    Успех!
    :-)

5. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Добър вечер
    Възнамерявам да си закупя 40-42" LCD телевизор и разполагам с финансов ресурс 1700-2000 лева. Ограничен съм и от размерите 1200х800. Спрял съм се на следните модели и бих желал да ми помогнете в избора ми между изброените или да ми препоръчате в този диапазон. Благодаря предварително!
    1. PHILIPS 42PFL7603 = 1799 лв > http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037173 ( за съжаление в Бургас е само мострата в ТМ, намерих го в ТП с двата тунера за 1 999лв)
    2. SAMSUNG LE-40A656 = 1999 лв > http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037780 (с промоцията от 15% за стар телевизор, ще е още по ниска цената)
    3. LG 42 LH 4000 = 1845 лв > http://www.bobshop.nl/nl/beeld-en-ge...2lh4000/p28904 ( за съжаление намерих само холандско инфо но се разбира, работи и с С тунер - изпробвано е въпреки, че не пише в инфото)

Благодаря предварително за помощта.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    http://www.snimka.bg/album.php?album...1&pid=11212917
    Тука са снимките от менюто на ТВ, това което пише в ръководството от CD носителя мога да ти го пратя като прикачен файл на пощата (изпрати ми адреса на лични)
    Нямаш Нюанс защото той е активен само при NTSC сигнал. x.v.Color ще се появи ако подадения сигнал през HDMI го съдържа. Примерно ако си пуснал Blu-ray филм.

В другите менюта ми се струва, че липсват настройки свързани с цифровата телвизия. Ти хващаш ли с цифровия тунер нещо?

7. Тук е от
    Mar 2009

здравеите голямо 4етене падна в краина сметка шарп лц 32д65е на булсат,стария тв кинескоп картината му беше добре сега не сьм о4арожан.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    малко критика към granity !
    Като продавач в Техномаркет нека те информирам за някой неща там, за да не си заблуден и да си мислиш че всички там продават каквото им се каже!
    Бонуси НЯМА от 2 месеца, бонусите бяха най вече за Стари модели, които са си трудно продаваеми така и така, пък и никога не съм се напъвал да ги продавам, винаги предлагам това което си заслужава,пък и с бонус от 1лв !!! до 2лв!! на стар модел от който има много малко бройки, надали ще стана милионер, или докарам и 10 лв отгоре на края на месеца
    От филипс, все пускат старите им модели с бонуси, а нямам спомен да съм взел някога бонус от тях.
    Така че моля те, ако не знаеш, питай, това че голяма част от консултантите във веригите пробутват все боклуци, ми повечето от тях не разбират, какво да се прави, голямо текучество на персонал, """огромна заплата"""" та добре че го има този форум!

Радвам се че все още има консултанти по веригите които продават хубави модели, предлагат нещо за което знаят че си заслужава, и поне тук трябва да се оценява труда им, никой не плаща на хората да пишат тук, да дават съвети , но те го правят за да може хората които не разбират да си вземат нещо добро за парите!

А за хората робуващи на дадена марка, ми глупаво е това, няма марка както писа някой по надолу, има модел и модел

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Нямаш Нюанс защото той е активен само при NTSC сигнал. x.v.Color ще се появи ако подадения сигнал през HDMI го съдържа. Примерно ако си пуснал Blu-ray филм.

В другите менюта ми се струва, че липсват настройки свързани с цифровата телвизия. Ти хващаш ли с цифровия тунер нещо?
    Засега нямам цифрова само аналогова ТВ, но до 2-3 дена ще се сдобия когато в кабелната ще имат налични тунери. А относно опциите ДВБ, Гайд+, Общ интерфейс, Зона за сканиране, Часова зона те кога биха се появили, задължително ли е да има вкл. цифров тунер или сигнал през HDMI, Скарт или PC(появиха се опции само за PC-така че отпада мисля) кабел? Ако е така да знаеш ще бъда невероятно щастлив и спокоен, че няма да стигам до сервизи и разправии, защото там не се знае доколко ще се справят с нещата.

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

miro_vampiro за таргета нищо не каза ,той маи още си е активен всъщност нали това е основната схема на продажба в тези магазини.А колкото до старите модели 1-2лв.даваха за 21 инчовите crt.Преди година -две центъра правеше до 150лв.-200лв. на месец от продажби на стари модели.Модели на Panasonic плазми се плащаха до 50 лв .бройката.Май управителя не ви ги е изплащал а са влизали в неговия джоб.Както и да е.Philips не са марка на техномаркет.бонуси се изплащаха главно за техни марки стари модели Samsung,Panasonic,Daewoo и т.н.А така наречените прожекциони на Samsung ,Toshiba сещаш ли се за тях,и те ли бяха по1-2лв.Това ,че ти не правиш такива продажби не значи ,че хилядите твои колеги следват твоя пример.Евала ти правя за това ,но често се случва да се опитат да ми пробутат нещо във вашата верига което дори консултанта не знае от коя година е модел, но много ми го хвали.Заплатите им май не бяха високи и това е вариант да припечелват допълнително.Май много се отплеснахме но идеята бе да обясня на съфорумниците защо консултантите са заинтересовани да предлагат определени модели на клиентите си.Друг вариант- спокойно можеш да отидеш да пазаруваш в Метро,дори маи цените са по ниски, и няма кои да те излъже.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Засега нямам цифрова само аналогова ТВ, но до 2-3 дена ще се сдобия когато в кабелната ще имат налични тунери. А относно опциите ДВБ, Гайд+, Общ интерфейс, Зона за сканиране, Часова зона те кога биха се появили, задължително ли е да има вкл. цифров тунер или сигнал през HDMI, Скарт или PC(появиха се опции само за PC-така че отпада мисля) кабел? Ако е така да знаеш ще бъда невероятно щастлив и спокоен, че няма да стигам до сервизи и разправии, защото там не се знае доколко ще се справят с нещата.
    Става дума за цифрова ефирна телевизия какъвто тунер ти би трябвало да имаш и да хващаш програми с антена без приемник, но само ако си в София. Тогава сигурно ще се появят тези опции.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей granity
    ами, аз работя в по малък магазин, при мене ги няма огромна част от старите боклуци, затова не ги и продавам, а каквото старо имам, го разкарвам към други магазини!
    Таргет, ами да ти кажа че и от това пари не сме взимали, ако си наясно как ни го .... за нова година, при положение че само аз направих над 10% от оборота за декември на магазина, а взех .... ми нищо
    Та повярвай ми, варианта да спечеля от продажбата на стар модел, или някой после да ми го плати в ТМ в момента е отрицателен...
    Затова и като ми кажат, ми натисни еди кой си стар модел, не е нужно да ти казвам че не го и правя

А това че други колеги го правят, ами, не им прави чест, но какво да се прави.
    А за това колко разбират колегите... след като ми звънят от други магазини да ме питат за телевизори и компютри, ми смешно е
    Както и да е

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Става дума за цифрова ефирна телевизия какъвто тунер ти би трябвало да имаш и да хващаш програми с антена без приемник, но само ако си в София. Тогава сигурно ще се появят тези опции.
    Не съм те разбрал, че за тунера на ТВ питаш. Не живея в София и няма как да хващам програми с този тунер. Има ли друг начин този DVB тунер, Picture Overscan, както и другите опции да ми се появят в настройките и аз да го видя това, както се казва око да види ръка да пипне и тогава ще се убедя вече. Предварителни благодарности.

16. Тук е от
    Nov 2008

Моля за малко помощ . Разполагам с SAMSUNG LE-40В656 , лаптоп Асус с HDMI изход и процесор C2D 8400. Panasonic SC-HT990 Home Cinema System 5.1 който е без HDMI и без оптичен аудио вход. Имам и Yamaha RX-460 receiver с 4 тонколони JAMO studio 180. Явно че ми липсват
    познания за да мога да се насладя на качествен звук от HD филмите на лаптопа. Вероятно ми трябва най малко нов ресивър ,но не знам какъв?
    Дайте предложения.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм те разбрал, че за тунера на ТВ питаш. Не живея в София и няма как да хващам програми с този тунер. Има ли друг начин този DVB тунер, Picture Overscan, както и другите опции да ми се появят в настройките и аз да го видя това, както се казва око да види ръка да пипне и тогава ще се убедя вече. Предварителни благодарности.
    Picture Overscan ще ти се появи ако сигнала ти идва от някакъв видео вход като HDMI, но все пак го пробвай.
    Не знам за DVB защо не ти се появяваш, но предполагам, че има опция за преминаване на цифров тунер да търси за програми и тогава трябва да се появят.

Цитат Първоначално публикувано от slavih1969
    Моля за малко помощ . Разполагам с SAMSUNG LE-40В656 , лаптоп Асус с HDMI изход и процесор C2D 8400. Panasonic SC-HT990 Home Cinema System 5.1 който е без HDMI и без оптичен аудио вход. Имам и Yamaha RX-460 receiver с 4 тонколони JAMO studio 180. Явно че ми липсват
    познания за да мога да се насладя на качествен звук от HD филмите на лаптопа. Вероятно ми трябва най малко нов ресивър ,но не знам какъв?
    Дайте предложения.
    Няма ли цифров изход за звук лаптопа? С каква аудио карта е? Ако няма ще трябва да разчиташ на HDMI и ще ти трябва ресийвър с HDMI вход. Другия вариант е да пробваш да закараш звука по HDMI до телевизора и от там през оптичния му изход да закараш звука до Ямахата.

18. Тук е от
    Mar 2009

Честито slavih1969!
    Ако не те мързи да пишеш дай малко повече информация за моделчето ти.
    Как е картината на SD, HD, много ли е отражателен екрана, как е контраста, цветовете, нещо дразни ли те?
    Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе