Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 98 от 443 ПърваПърва ... 488896979899100108148 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

2.  

3. Тук е от
    Nov 2008

Лаптопа си има audio out за слушалки ,през HDMI звук стига до ТВ-то , но проблема е че нито Panasonic SC-HT990 нито Ямахата имат оптичен вход. За това се интересувам от друг ресивър който да ми върши работа.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от slavih1969
    Лаптопа си има audio out за слушалки ,през HDMI звук стига до ТВ-то , но проблема е че нито Panasonic SC-HT990 нито Ямахата имат оптичен вход. За това се интересувам от друг ресивър който да ми върши работа.
    Всеки ресийвър за домашно кино има оптичен вход и стандартните DD/DTS декодери.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

gnf Искам да те питам нещо,гледам доста интензивно,питаш разпитваш за това и онова.Какво точно искаш да се случи-картината по-добра няма да стане.Ако позволиш един съвет,които ще ти спести доста главоболия-премири се!! От месец ,аз и мои колеги,които м/у впрочем купиха 42-PY8P се опитваме да подобрим нещо,да ама не.Такааа- те ,както и аз признавам, сме големи фенове на форума,което наклони везните към по-евтината плазма,която "много по-добре" се справяла с SD и т.н.Този служебен TV работи почти 16 часа на денонощие,с Булсатсом ч/з scart изброявам + и -,сравнявай:черно-добро,бяло-зле(сивее)цветове-за далтонисти стават(никава дълбочина,смесването отврът),100Нz се осещат добре,ъгъла на гледане наистина е над 178*,За времето на реакция също може да се поспори(0,001 мсек????), панел G11 очудващо студен дори при 16 часа работа,разлика в качеството на картината и от сигнала RGB или SVBC,нито един филтър или друга подобряваща с-ма,освен 100Нz не подоряват-напротив.Има и още но да не отекчавам специалистите,които ровят из сервизни менюта-фабрично настроени.

Пояснение:Финансовата криза е СВЕТОВНА ,Корея не е остров-всички производители се пекат на едини същ огън и ВСИЧКИ търсят начини да оцелят.И мнения от сорта,че някой компании понижавали качеството с цел са просто ........ .А бе тук в този форум,нещо нещата тръгнаха към финансови и икономически анализи и спецеалисти по всичко изказват мнения за марки и фирми,а темата е LCD v Plasma

С уважение:

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Грешка темата е помощ за избор на LCD/Plasma-TV-2009

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от lepetrov
    gnf Искам да те питам нещо,гледам доста интензивно,питаш разпитваш за това и онова.Какво точно искаш да се случи-картината по-добра няма да стане.Ако позволиш един съвет,които ще ти спести доста главоболия-премири се!! От месец ,аз и мои колеги,които м/у впрочем купиха 42-PY8P се опитваме да подобрим нещо,да ама не.Такааа- те ,както и аз признавам, сме големи фенове на форума,което наклони везните към по-евтината плазма,която "много по-добре" се справяла с SD и т.н.Този служебен TV работи почти 16 часа на денонощие,с Булсатсом ч/з scart изброявам + и -,сравнявай:черно-добро,бяло-зле(сивее)цветове-за далтонисти стават(никава дълбочина,смесването отврът),100Нz се осещат добре,ъгъла на гледане наистина е над 178*,За времето на реакция също може да се поспори(0,001 мсек????), панел G11 очудващо студен дори при 16 часа работа,разлика в качеството на картината и от сигнала RGB или SVBC,нито един филтър или друга подобряваща с-ма,освен 100Нz не подоряват-напротив.Има и още но да не отекчавам специалистите,които ровят из сервизни менюта-фабрично настроени.

Пояснение:Финансовата криза е СВЕТОВНА ,Корея не е остров-всички производители се пекат на едини същ огън и ВСИЧКИ търсят начини да оцелят.И мнения от сорта,че някой компании понижавали качеството с цел са просто ........ .А бе тук в този форум,нещо нещата тръгнаха към финансови и икономически анализи и спецеалисти по всичко изказват мнения за марки и фирми,а темата е LCD v Plasma

С уважение:

lepetrov моите въпроси бяха за това че доста от опциите не се появяват в основното меню на настройките, както и за звук и картина, а не че се опитвам да разбера как да изкарам по-добра картина от ТВ независимо от какъв източник получавам сигнала. Мисля ще ме разбереш, че когато повечето опции от менюто на ТВ липсват и не знаеш на какво се дължи това всеки би се интересувал какви са евентуалните причини, тъй като аз ПЛАЩАМ ЗА ТЕЗИ ЕКСТРИ на ТВ и искам да ги има, а не да се примиря че ги няма, защото ТВ без тези екстри струва много по малко пари. Че темата не е за нещата, които аз питам е ясно, но всеки който чете форума и иска да си купи нов ТВ ще види и въпросите които аз задавам и ако имат подобни казуси за решаване ще са наясно поне малко за какво иде реч. Не е срамно да не знаеш, срамно е да не питаш.

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Picture Overscan ще ти се появи ако сигнала ти идва от някакъв видео вход като HDMI, но все пак го пробвай.
    Не знам за DVB защо не ти се появяваш, но предполагам, че има опция за преминаване на цифров тунер да търси за програми и тогава трябва да се появят.
    Много ти благодаря за отговорите, до няколко дни ще се сдобия с цифрова ТВ и DVI-HDMI кабел и ще пробвам.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

изброявам + и -,сравнявай:черно-добро,бяло-зле(сивее)цветове-за далтонисти стават(никава дълбочина,смесването отврът),100Нz се осещат добре,ъгъла на гледане наистина е над 178*,За времето на реакция също може да се поспори(0,001 мсек????), панел G11 очудващо студен дори при 16 часа работа,разлика в качеството на картината и от сигнала RGB или SVBC,нито един филтър или друга подобряваща с-ма,освен 100Нz не подоряват-напротив.Има и още но да не отекчавам специалистите,които ровят из сервизни менюта-фабрично настроени.
    Какво имаш предвид под сивеещо бяло? Сигурен ли си, че поне контраста и яркостта ви са правилно настроени? На каква температура на бялото го гледате? Топла/Нормал/Студена? Не знам доколко се различват PY80 и PY8, но като цветове няма как да имате забележки. Това е най-лесно настройващия се телевизор и към цветовете му може да имат претенции само хора занимаващи се професионално с цветове /дизайнери, печатари, фотографи/.
    Разлика между RGB и CVBS не виждате защото на практика такава няма с приемника на Булсат.

11. Тук е от
    Nov 2008

lazarus18 ресивара Yamaha RX-460 е модел отпреди 15 години и няма оптичен вход и стандартните DD/DTS декодери ,за това се интересувам от нещо актуално.
    И друг вапрос имам, за гледане на булсатком на това ТВ - SAMSUNG LE-40В656 мога ли да ползвам DVB-C тунерa + CAM модул /Irdeto/+ тяхна карта .Целта е дали може да се избегне приемника ( ако става то къде се включва кабела идващ от чинията?)Предварително благодаря.

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

DVB-C е за цифрова кабелна телевизия, не за сателитна.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

един Белоруски форум
    http://forum.onliner.by/viewforum.php?f=107
    http://forum.onliner.by/viewtopic.ph...asc&start=1960
    http://forum.onliner.by/viewtopic.ph...17828#11217828
    и си гледат ефирна цифрова- А с телевышки вещают на 51-м ДМВ канале в стандарте DVB-T поток MPEG-4 (6 программ соцпакета).

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

е това вече е върховно
    Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    @kaki
    Присъединявам се към мнението на lazarus18 и hristoslav2 - SONY във всички класове под Х имат ужасна обработка на SD сигнала. Не съм виждал друга марка която да се справя толкова зле. А и мащабирането изобщо не ми харесва(V3000).

не заблуждавайте хората- както и други казаха получавате бонуси да продавате разни бръкми

16. Тук е от
    Mar 2009

Дано вече Сони с новите си модели (конкретно W5500) са си поправили годишните грешки с обработката на SD-то. Иначе всичко е добре.
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12342

Нещо повече за това моделче, че и цената му е добра за това, което поне на книга предлага?
    http://www.lcd-compare.com/televiseu...G-37LH4000.htm
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052009

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

gnf От месец ,аз и мои колеги,които м/у впрочем купиха 42-PY8P се опитваме да подобрим нещо,да ама не.Такааа- те ,както и аз признавам, сме големи фенове на форума,което наклони везните към по-евтината плазма,която "много по-добре" се справяла с SD и т.н.Този служебен TV работи почти 16 часа на денонощие,с Булсатсом ч/з scart изброявам + и -,сравнявай:черно-добро,бяло-зле(сивее)цветове-за далтонисти стават(никава дълбочина,смесването отврът),100Нz се осещат добре,ъгъла на гледане наистина е над 178*,За времето на реакция също може да се поспори(0,001 мсек????), панел G11 очудващо студен дори при 16 часа работа,разлика в качеството на картината и от сигнала RGB или SVBC,нито един филтър или друга подобряваща с-ма,освен 100Нz не подоряват-напротив.
    С уважение:
    lepetrov а да ви е идвало на ум на всичките в офиса че проблема може да не е в телевизора ?
    Булсатком........имат много нисък битрейт на програмите-ако трябва да съм точен наполовина на това което трябва да бъде за нормален сигнал
    42-PY8P-не е лош модел-поорязан откъм възможности
    Цитат Първоначално публикувано от kaki
    е това вече е върховно
    не заблуждавайте хората- както и други казаха получавате бонуси да продавате разни бръкми
    kaki-мислех че този спор сме го приключили но явно ти самия за себе си не си-затова те съветвам,отиди в някой магазин и ги изпробвай сам-/спора ни е само за SD сигнал/
    -помоли да ти сложат един до друг SONY W4500 , V4500 или W4000,V4000 и PHILIPS,Sharp,Samsung,Pioneer- свържи ги отзад с парче коаксиален кабел към 2м с антенна букса и настрой си ги и наблюдавай-хубаво е да извикаш и някой случаен клиент да си каже мнението
    интересно ми е после какви умозаключения ще направиш /надявам се че знаеш какво да гледаш/
    съвета ми е приятелски

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ПешоТанка

Нещо повече за това моделче, че и цената му е добра за това, което поне на книга предлага?
    http://www.lcd-compare.com/televiseu...G-37LH4000.htm
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052009
    прочети тук
    http://bg.lge.com/proddivergent.do?c...d=&parentId=01
    http://bg.lge.com/prodmodeldetail.do...splay=42LH4000

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе