Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 99 от 443 ПърваПърва ... 4989979899100101109149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,471 до 1,485 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Какво имаш предвид под сивеещо бяло? Сигурен ли си, че поне контраста и яркостта ви са правилно настроени? На каква температура на бялото го гледате? Топла/Нормал/Студена? Не знам доколко се различват PY80 и PY8, но като цветове няма как да имате забележки. Това е най-лесно настройващия се телевизор и към цветовете му може да имат претенции само хора занимаващи се професионално с цветове /дизайнери, печатари, фотографи/.
    Разлика между RGB и CVBS не виждате защото на практика такава няма с приемника на Булсат.
    бялото с много малък толеранс на настройка от сиво рязко преминава в искрящо бяло -губят се детайли от картината .Пример: бяла баня-или няма фуги на плочките или фугите стават т.сиви ,а плочките с.сиви
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    lepetrov а да ви е идвало на ум на всичките в офиса че проблема може да не е в телевизора ?
    Булсатком........имат много нисък битрейт на програмите-ако трябва да съм точен наполовина на това което трябва да бъде за нормален сигнал
    В офиса ни работим 15 инженера с различна специалности,все някои "би му дошло на ум"!Говоря за това ,че не се справя с SD, както очаквахме!

2.  

3. Тук е от
    Apr 2005

"SONY пусна на българският пазар 2 нови серии BRAVIA LCD телевизори за 2009г."

http://www.pressboard.info/pressboar...rticleid=57284

4. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, искам да попитам hristoslav2 аз хубаво им чета спецификациите на тези LG-та, но можеш ли да направиш някакъв дори и бегъл коментар на въпросния телевизор- как е като цена качесво и ако не си оправдава парите да ми предложиш някакъв алтернативен вариант( максимума ми е 1500 - 1550 лева) за което ще съм ти изключително благодарен.
    Че от две седмици чета форуми и гледам магазини и съм в голямя дилема Държа да е full HD понеже си купих WD HD player.
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от paparingo
    Здравейте, искам да попитам hristoslav2 аз хубаво им чета спецификациите на тези LG-та, но можеш ли да направиш някакъв дори и бегъл коментар на въпросния телевизор- как е като цена качесво и ако не си оправдава парите да ми предложиш някакъв алтернативен вариант( максимума ми е 1500 - 1550 лева) за което ще съм ти изключително благодарен.
    Че от две седмици чета форуми и гледам магазини и съм в голямя дилема Държа да е full HD понеже си купих WD HD player.
    Привет paparingo малко се забавих с отговора-пишех в един хърватски форум
    LG 42LH4000 1,849.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052009
    http://bg.lge.com/prodmodeldetail.do...splay=42LH4000
    не мога да ти кажа нещо конкретно относно новите модели на LG-все още нямам наблюдения на тях
    утре ще отида до технополис да ги видя-иначе като цена/качество-мога само да предполагам за сега
    изчакай до утре вечер да ти кажа нещо конкретно за модела
    предишните LG6000 и LG6100 си бяха добри /единствената ми забележка за тях е че картината им е малко плоска-липсва триизмерност/
    за бюджета ти от 1500лв
    SAMSUNG LE-32A656 1,399.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037938

6. Тук е от
    Mar 2009

Мерси за бързия отговор. Аз имах на предвид за LG37LH4000 http://uk.lge.com/products/model/det...7lh4000.jhtml# той е на цена 1550 лева има ли някаква алтернатива за тези пари? Мерси за предложения самсунг, но моя грешка поне 37 инча да е

7. Member
    Тук е от
    Mar 2005

kaki
    не ми се спори с хора които не работят в тази сфера, още по малко в ТМ, както казах не веднъж, аз и моите колеги НЕ получаваме бонуси за стари модели, преди имаше , но пак не сме продавали, въпрос на избор е !

lepetrov, определено проблема е в сателитната ни телевизия, булсатком и тн, евтини приемници и кабели между телевизора и приемника, да не коментирам битрейта

В един приятел гледам на висок клас телевизор разликите между нашите сателитни оператори, и да кажем един турски сателитен оператор, ами, разликата е очевидна в ползва на турските канали, просто доста по висок битрейт имат.
    Ако имате читав приемник и чиния поне метър, пробвайте с други сателитни оператори и вижте каква е разликата?!
    Не споменавате също как се държи и на двд , ако и там е отврат, явно телевизора не е наред....
    Пък и тези телевизори са правени за HD сигнал, ако и там няма цветове и дълбочина, явно критериите ни за хубав телевизор са доста различни.
    paparingo повечето FULL HD телевизори НЕ са full HD при бързи сцени, като там резолюцията пада на 300 - 400 линии от 1080 при Full HD !
    За новите LG Не съм тествал как ще са в този случай, интересното е че за новите модели на самсунг , представителя на фирмата който ни води семинара преди две седмици каза че всичките им нови модели ще държат FULL HD и при бързи сцени, което е доста интересно, остава само LG и тн марки да се тестват, както и самсунг а за това, за да се знае дали е истина или не.
    Най лесно за теб е да вземеш плейъра, отиваш в магазина, и приятно тестване, така ще може да прецениш на място кой телевизор как работи, и да направиш правилния за теб избор

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ПешоТанка
    Дано вече Сони с новите си модели (конкретно W5500) са си поправили годишните грешки с обработката на SD-то. Иначе всичко е добре.
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12342

Оправили са го!
    Още не съм ходил да го разцъкам наживо, но по това, което чета Bravia 3 си казва думата. Явно Сони са си взели поука с 4000 и 4500 сериите, които бяха зле по този показател.

10. Тук е от
    Mar 2009

lazarus18 видях, че miro_vampiro работи в системата и предложи при поява на въпросните до момента SAMSUNG B650 - UE-B6000 - UE-B7000, SONY W5500 и да кажем LG-LH4000 да им се направи едно общо тестване и отново както четох в твоите презентации от преди едно представяне тук. Предварително ще сме ви благодарни!

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Колеги, имам нужда от помощ. Със самсунг32b650 съм и имам следният проблем - за аудиото при връзка с рс, прочетох че трябва да се пусне звук от буксата в ляво на d-sub-a, пробвах с обикновени стерео жакове, единия във входа за слушалките на лаптопа, другия във въпросния вход до d-sub-a, макар че не влиза до край в буксата си изкарва звук, вчера ходих до един вносител на hama и според тях този вход бил за оптичен кабел и няма как от моя лаптоп, който няма такъв изход да се свърже с тв-то, въпреки това ми дадоха жак-жак, но с малко по различен накрайник(разликата е само във върха) и ми казаха да внимавам да не го насилвам ако не става, за да не се прецака нещо. Аз така и направих, не съм го насилвал и действително влиза по добре, но не е стабилно. Както и да е, отказах се и тръгнах да си гледам телевизия с булсатком през скарт. Само че усетих, че звука е доста по слаб от преди. Преди слушах на vol на 15 и ми беше добре, сега е на 45 и пак ми е слабо, превключих на usb един филм, звук никакъв пък там. Дадох му самодиагностика на звука от меню поддръжка, там всичко си му е перфектно, силно както си трябва. Пуснах пак usb-то, звука се появи и си е както трябва, и си помислих, че и на телевизията се е оправил, само че не би, там пак си е слабо, не съм спец, но си мисля че идвата говорителя си работят, но звука е два пъти по слаб. Проверих в меню звук, говорител си е сложен на тв говорител. И сега не знам какво да правя. Някакви идеи...!?!

Имам и още един проблем с картината, но за него ще пиша довечера.

12. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Имам доста дискове за тестване SD и HD и малък опит и с радост ще се включа в една такава инициатива.
    Цитат Първоначално публикувано от ПешоТанка
    lazarus18 видях, че miro_vampiro работи в системата и предложи при поява на въпросните до момента SAMSUNG B650 - UE-B6000 - UE-B7000, SONY W5500 и да кажем LG-LH4000 да им се направи едно общо тестване и отново както четох в твоите презентации от преди едно представяне тук. Предварително ще сме ви благодарни!

13. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте и от мен,
    най-новият в тази област. Бих искал да помоля по-запознатите за един съвет. И на мен ми дойде до главата да сменя старият 29" SONY с нов, та дилемата ми е между плазмата на Panasonic 42-PY8P и SONY KDL 40S4000K.
    Телевизора ще се ползва за Булсат и за гледане на филми от компа, е ако падне и някой лев по натам може и едно PS2 да му се закачи.
    Общо взето изчетох доста мнения тази седмица и честно казано в главата ми стана по-голяма каша от колкото беше , а и не мога да преценя в магазините защото там сигнала който пускат е отвратителен и реално никой телевизор не може да ми хареса (говоря в този ценови диапазон).
    Благодаря предварително.
    Поздрави

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

Panasonic 42-PY8P(плазма) е по-добрия избор,SONY KDL 40S4000K(LCD) е ниския клас на Сони.Пък и както се коментира малко по-горе е много зле при SD сигнал(разбирай-телевизия и филми които не са HD).

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Даже за същите пари на Панасоника може по новия модел Х10.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051635

17. Тук е от
    Mar 2009

Ок и аз повече клоня към плазмите по принцип.
    Този новия модел го дават с резолюция 1024х768, а PY8 е с 1920Х1080, това не е ли от значение особенно при размер 42" ?

18. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, след много четене и умуване, най-накрая се сдобих със SAMSUNG 40A856 /от промоцията на Техномаркет/. Ами малко е да се каже, че съм супер доволен. Направо не очаквах такива възможности от телевизора. Благодаря на всички за съветите във форума и УСПЕХ при избора на TV.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе