Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 147 от 443 ПърваПърва ... 97137145146147148149157197 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,191 до 2,205 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    http://www.consumer.philips.com/cons...E_BG_CONSUMER/

Съединители за мултимедия - Ethernet-UTP5, USB
    Формати на възпроизвеждане - MP3, LPCM, WMA v2 до v9.2, Стоп-кадри във формат JPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI (DivX, DIV5, DX50, DXMF), H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Program-stream, PAL, WMV9/VC1

Цената му е по-ниска от миналогодишната 7 -ма серия /когато излезе 2500лв/ която е среден клас а 8-ма серия се води високият клас
    така че е доста изгодно предложение

Знаеш ли ,колко ще струва 37" вариант ?

http://www.consumer.philips.com/cons.../37PFL8404H-12

Около 1700-1800 лв.По точно мога да ти кажа утре.Модела е много добър. Може би с тези конкурентни цени и добро качество Philips ще са хит тази година.

Цитат Първоначално публикувано от covekat
    A дали Philips ще пуснат и 47" 8 серия?
    Държа размера на TV - то да е 46"-47"
    Ще има 47" .

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Здравейте,

Въпреки, че няма да ми е първият LCD (LG 20; 26; 42 модели от преди две години), и знам какво горе-долу да гледам при избора ще ви помоля за помощ.
    Основният въпрос е да ме насочите към нови модели LCD, на които да се вижда максимално добре цифрова кабелна тв.
    Мисля си за 37 или максимум 40, не виждам смисъл от по-голям за помещението, в което ще го гледам. Искам да бъде Full HD, въпреки че знам, че разлика се забелязва на 40, но ще го пускам на често към PC и там разликата я има и при по-малки размери. Би било супер ако има DVB-C и 100 Hz. Глезотии, като гледане на филми през USB не ме интересуват особено много.
    Сега идва итрудният момент - искам да се огранича до максимум 1400 лв.

Има ли магазин в София, където може да се получи добър съвет без да се опитат да ми пробутат стар невървящ модел.
    Промоцията, за която всички говорите в ТМ ме интересува. Как ви се струва 40-инчовия? Има ли заинтересовани за 46?

Какво ще кажете за LG 37LH3000? Някой има ли директни наблюдения от SD сигнал?

Много ви благодаря предварително!

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от 4efosan
    Вчера качих новия firmware на Samsung LE-40A856. Честно да ви кажа забелязват се подобрения. Те са главно в предаването на SD сигнал и бързина в CPU-to. По-бързо се движат менютата, особено когато сменяш формата на картината (16:9, 4:3, AutoWide .....)
    И аз съм със Самсунг 856, но 46", можеш ли да ми кажеш от къде го свали и дали ще стане и на 46", ако искаш пиши и на лично

5. Тук е от
    Mar 2009

н
    Цитат Първоначално публикувано от raiders
    И аз съм със Самсунг 856, но 46", можеш ли да ми кажеш от къде го свали и дали ще стане и на 46", ако искаш пиши и на лично
    не очаквай да се промени нещо кой знае какво !!!

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Днес за пръв път видях при един приятел LCD телевизор, който се гледа почти без разлика в зависимост от ъгъла. Модела е: "Panasonic TX-32LE7P" и е от преди може би 2 год. Интересува ме с каква матрица е, но явно не е с TN.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от superchampion
    Извинявам се че досаждам пак със същия въпрос, но още не знам как да се спарвя с DLNA връзката между моето РС, което няма такава приставка ли е или нещо друго, и телевизора.
    Моля за съвет какво да направя за да може двете да комуникират по този стандарт.
    По темата сме писали в новите модели на Samsung http://forum.setcom.bg/index.php/topic,39861.40.html . Прочети в ръководството е описано точно какво да се прави в 4 та глава. Ако имаш въпроси пиши там или на лично. Успех!

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Пробвай да сложиш нещо пред екрана/картон примерно/-ако спре да ти прави номера значи е от картина
    Най-логично ми звучи, няма откъде другаде да бъде. После нека да ми обясняват, че лсд-тата не облъчват. Не е постоянно, не знам от какво зависи, но засега намерих решение.
    М/у другото и аз ъпдейтнах, абе освен може би по бързо браузване по менютата, друго не забелязвам.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от raiders
    http://www.samsung.com/uk/consumer/d...6S1MXXU&mode=C

Цитат Първоначално публикувано от taralion
    Днес за пръв път видях при един приятел LCD телевизор, който се гледа почти без разлика в зависимост от ъгъла. Модела е: "Panasonic TX-32LE7P" и е от преди може би 2 год. Интересува ме с каква матрица е, но явно не е с TN.
    S-PVA (SAMSUNG) матрицa- и има разлика в картината в зависимост от ъгъла

В сериите LM и LE са поставени S-PVA (SAMSUNG) матрици
    В сериите LX и LZ са поставени IPS (Matsushita-Hitachi)матрици

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Лъчезар
    Най-логично ми звучи, няма откъде другаде да бъде. После нека да ми обясняват, че лсд-тата не облъчват. Не е постоянно, не знам от какво зависи, но засега намерих решение.
    М/у другото и аз ъпдейтнах, абе освен може би по бързо браузване по менютата, друго не забелязвам.
    Какво решение намери? Аз също имах допреди година ключ за осветление с дистанционно но го махнах
    LCD-тата излъчват слабо ултравиолетови лъчи- така че не облъчват/CRT тата малко рентгенови лъчи

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Само серия LX и LZ на Panasonic  е с IPS-Alpha матрица от 2007г. а това ,че не вярваш си е твои проблем.

13. Тук е от
    May 2009

Добе бе аз не мога да разбера едно нещо. Уж много разбирате в този форум, уж сте големи фенове на качеството и истинската картина, а ми говорите в 90% от постовете за супер сгрешената технология LCD. Плаща ли ви някой не мога да разбера, но при наличието на съкрушителни плазми като Pioneer PRO-111FD за манияците и Panasonic G10 за простосмъртните как може изобщо да се говори за други телевизори. G серията започва на цена от 2299 за 42-ката и мачка всичко по пътя си. Всички международни сайтове( HD-Guru, Cnet и др. ) я слагат втора само след Pioneer- а, но и 2- пъти по-евтина за 50 инча. И какви са тия глупости за светлата стая-тъмната стая. И двете технологии не са направени да се гледат на двора. Просто не мога да повярвам, че и видеофили се потдават на пропаганда и се насочват към LCD. Разбирам бай мангал дет събрал 2000 лв. и отива в супермаркета и зима най-лъскавото, което му препоръчат "спецовете", но вие би трябвало да вярвате на очите, а не на ушите си.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Добе бе аз не мога да разбера едно нещо. Уж много разбирате в този форум, уж сте големи фенове на качеството и истинската картина, а ми говорите в 90% от постовете за супер сгрешената технология LCD. Плаща ли ви някой не мога да разбера, но при наличието на съкрушителни плазми като Pioneer PRO-111FD за манияците и Panasonic G10 за простосмъртните как може изобщо да се говори за други телевизори. G серията започва на цена от 2299 за 42-ката и мачка всичко по пътя си. Всички международни сайтове( HD-Guru, Cnet и др. ) я слагат втора само след Pioneer- а, но и 2- пъти по-евтина за 50 инча. И какви са тия глупости за светлата стая-тъмната стая. И двете технологии не са направени да се гледат на двора. Просто не мога да повярвам, че и видеофили се потдават на пропаганда и се насочват към LCD. Разбирам бай мангал дет събрал 2000 лв. и отива в супермаркета и зима най-лъскавото, което му препоръчат "спецовете", но вие би трябвало да вярвате на очите, а не на ушите си.
    Стгласен съм че плазмите са по добри в някои отношения-обсъждаме и двете технологии
    всеки си избира какво ще гледа-ако си забелязал повечето нови членове на форума имат малък бюджет и търсят 32"-37' модели
    и според теб колко от хората разполагат с бюджет за PIONEER ?

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

LCD???Има пазар и за двете технологии,малка плазма няма какво правиш тогава,CRT ли си купуваш,освен това различните хора имат различни допълнителни изисквания,по сигурно се браузва и геимва на LCD отколкото на плазма да не говорим че при плазмите това бе немислимо преди 2 години без по сериозни последствия като прогаряне на панела.За всеки влак си има пътници, май трябва повечко да почетеш за да се запознаеш с предимствата и недостатъците на двете технологии.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Добе бе аз не мога да разбера едно нещо. Уж много разбирате в този форум, уж сте големи фенове на качеството и истинската картина, а ми говорите в 90% от постовете за супер сгрешената технология LCD......
    Приятелю,намери ми 32" или 37" plasma tv full HD Pioneer или Panasonic и ще те черпя!Ако на всички апартаментите им бяха по 200 квадрата,най-малкия размер който щяха да произвеждат щеше да е 42"-46"!!!

18. Тук е от
    May 2009

Абсолютно съм съгласен, че еднинствената основателна причина да вземеш LCD е липсата на място или използването му не за телевизор( за рекламна стена, кухненски телевизор, радио или украшение )
    Чел съм достатъчно и съм съгласен, че за PC-монитор също LCD е по-добро, за калкулатор също и за GSM, но мисля че темата се казва
    "Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009" а не "Помощ за избор на PC-Monitor- 2009 " и някой може да остане с погрешно впечатление.
    Освен това филмите се гледат през едно нещо, дето се казва TV-out. И според мен е по-добре малко да се замисляш колко време оставяш статична картина и да гледаш истинска такава отколкото обратното.

П.С. За Pioneer-а не случайно казах, че има алтернатива и то неразличимо по-слаба в лицето на G10 на Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе