Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 102 от 358 ПърваПърва ... 5292100101102103104112152 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,516 до 1,530 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

deian, ако видиш картината при SD сигнал на плазма 32'LG PC51 веднага ще ми пратиш една бутилка "Финландия" , съжалявам че вече не се произвеждат!
    Тествай плазма Panasonic 37'X10 или X20 HD ready 720p...... картината бие всички LCD на SD сигнал ....като имаш впредвид ,че след 300-400 часа разработка картината става още по-детайлна !!!!

peterstamov, не съм любител на Samsung ,но че те и LG правият добри продукти на сносни цени /без да имат претенции / е истина !!
    Тези марки никога не са били към групата на дърветата ,а че сега имат развитие ,няма спор !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2009

jefft, изчакай малко G20 e по-добър от V10 /2009/ ,телевизорът си заслужава чакането , G10 не е добър избор при положение, че новите модели са вече тук или се очакват !!!
    И аз съм се насочил точно към G20 50' и затова ще чакам !!!

4. Тук е от
    Nov 2003

Във форума цари странната парадигма, че плазмата не е за монитор?? Явно заради отпечатването..
    Преди да си купя G10 преди година замалко да ме "подведете", но се разтърсих за мнения на хора ползващи Пана. плазми за монитор, и ги послушах.
    Да уточня "монитор", нонстоп гледане на филми и пуцане по-малко. Броузване или друга работа само около 10% от времето.
    Предимства:
    Плазмата се е Утепала за Игри: Няма ЛАГ!
    Бялото е по-меко и не изморява при четене, броузване!
    Цветовете са по натурални.
    Относно Отпечатването: компа гаси всичко след три минути престой, и чесно повече ме притесняват разните телевизии дето ги гледа жената (една нощ на тв?? беше запецнало видеото на неква реклама, едва ме свестиха)
    Конфигурация: PANASONIC 42G10 <- HDMI <- HTPC с ATI4850 = ВНЛ

5. Member
    Тук е от
    Nov 2009

lulcho, напълно съм съгласен с теб ,но повечето хора си имат някакви предразсъдъци от преди години и без да са виждали за какво става на въпрос говорят като латерни :Плазмата не става ,плазмата е остаряла технология, прогаря и т.н. !!!
    Даже съм забелязал един парадокс : Идват приятели виждат хубавата картина ,но като разберат ,че е плазма почват да пуфтят!!!
    Плазмата си става за всичко ....това е самата истина !

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Имаш ли наблюдения че така реагираш, защото аз имам и знам какво коментирам!
    Разбира се,аз гледам 37-инчов от 1,80 до 2,5 м и съм убеден,че за това разстояние това е нормалния размер,иначе ако се гледа постоянно от 2,5 м- максимума е 40-инча.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2009

harvi5 ,твоите канони с разстоянията си важат само за теб !!
    Добре че не спазваш още канона за кинескопите 5 пъти диагонала на телевизора !!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2008

И аз разцъквам от вр на вр Call of Duty на PV80.Никакви проблеми с прогаряне а картината е просто великолепна(мека и наситена).Лаг изобщо не се усеща да има.То за игри май плазмата ще се окаже по-добра.

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Разбира се,аз гледам 37-инчов от 1,80 до 2,5 м и съм убеден,че за това разстояние това е нормалния размер,иначе ако се гледа постоянно от 2,5 м- максимума е 40-инча.
    Аз имам други наблюдения за зависимостта между разтоянието и диагонала! Имам един въпрос към теб а именно обичаш ли да ходиш да гледаш кино?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Христослав поздравления пак си модератор

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lulcho
    Във форума цари странната парадигма, че плазмата не е за монитор?? Явно заради отпечатването..
    Преди да си купя G10 преди година замалко да ме "подведете", но се разтърсих за мнения на хора ползващи Пана. плазми за монитор, и ги послушах.
    Да уточня "монитор", нонстоп гледане на филми и пуцане по-малко. Броузване или друга работа само около 10% от времето.
    Предимства:
    Плазмата се е Утепала за Игри: Няма ЛАГ!
    Бялото е по-меко и не изморява при четене, броузване!
    Цветовете са по натурални.
    Относно Отпечатването: компа гаси всичко след три минути престой, и чесно повече ме притесняват разните телевизии дето ги гледа жената (една нощ на тв?? беше запецнало видеото на неква реклама, едва ме свестиха)
    Конфигурация: PANASONIC 42G10 <- HDMI <- HTPC с ATI4850 = ВНЛ
    Никога не сме казвали че плазмата не става за монитор а че просто не е желателно да се ползва като монитор.Няма проблем да играеш игри на нея-стига да не прекаляваш/2-3/часа на ден/.В противен случай ако играеш примерно по 8 часа наден -само след седмица докато гледаш някоя телевизионна програма ще гледаш и отпечатаните менюта и прозорците от играта на екрана .Добре е че си настроил компа да изключва след 3 минути /някои не са го направили и си патят/.
    (една нощ на тв?? беше запецнало видеото на неква реклама, едва ме свестиха)
    Гледай да не го забравиш включен когато изизаш за дълго време.Имах случай-приятел с жена си отиват извън града за 2 дни. Но жена му забравила да исзлючи плазмата/гледала някаква сапунка/ и външният приемник с които гледат блокирал и показал надпис-//програмата липсва или е кодирана/и така 2 дни. Връщат се нашите щастливци късно вечерта след два дена и виждат ,че телевизора работи. Гасят го и си лягат да спят. Какво било изумлението им ,когато сутринта го пуснали и на фона на сутрешният блок на нова телевизя в центъра на екрана видели споменатият надпис....цяла седмица човека терепереше за телевизора и не говореше на жена си. Пооправихме частично проблема но надписа все още леко се вижда.Та в тази насока гледай да не получиш инфаркт някой път....

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Христослав поздравления пак си модератор
    Благодаря явно ми изтече наказанието .
    Понеже беше споменато че правя реклама на Самсунг
    Погледнете резултатите от анкетата собствениците на Самсунг правят далеч по-голяма реклама на марката.
    Преди 2 месеца водещ беше Пнасоник с 10 пункта пред Самсунг -сега е обратното.

Между другото гледам че собствениците на JVC са станали 10 -може би е време да отворим отделна тема за марката.Молба към тези които са гласували с ДРУГИ -да ми пишат за кои марки става въпрос.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

hristoslav2, винаги съм казвал и на приятели ,че плазменият телевизор не е за катили ,а жените които евентуално я ползват трябва да минат кратък курс на обучение който да завърши с изпит !!!
    Въпреки тези недостатъци, моето мнение /засега/ все още, че сврързвам плазмата с телевизор ,а LCD с монитор !!!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    hristoslav2, винаги съм казвал и на приятели ,че плазменият телевизор не е за катили ,а жените които евентуално я ползват трябва да минат кратък курс на обучение който да завърши с изпит !!!
    Въпреки тези недостатъци, моето мнение /засега/ все още, че сврързвам плазмата с телевизор ,а LCD с монитор !!!
    Прав си - плазмите са за ценители на добрата картина и не са за всеки. Изискват повече внимание ,а повечето потребители нямат необходимите познания и време.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2009

hristoslav2, познанията се придобиват с четене , време може да се намери ,само желанието липсва !

18. Member
    Тук е от
    Nov 2009

естествено говоря за повечето хора извън форума, но и в тази криза на човек му е само до телевизори !!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе