Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 115 от 358 ПърваПърва ... 65105113114115116117125165 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,711 до 1,725 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Лично за мен, повече от 42 инча за 2 метра разстояние е твърде много. P42G20 е идеален.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ANENERBE , като става въпрос за заведение обърни внимание на ефекта на отражение при плазмите(заради стъклото). Забелязал съм ,че където има плазми по заведенията поради силната осветеност в повечето от тях от отражението картината не се вижда . От друга страна при LCD за тази цел също има проблем, който идва от не добрият ъгъл на гледане при тази технология( местата близо и встрани/отдолу ).Добре прецени ситуацията, успех !

Frezist , като единствен собственик на Finlux ,който пише тук , би ли споделил повече за модела ,най-вече как се държи на цифровия SD сигнал ,включил ли си Fullpix , също имаш ли няквави проблеми с качеството на изработка или дефекти ?

4. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Momchil, Имам две плазми ,много приятели с LCD TV и най-важното имам прецизно око !

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Имаш прецизно око, ама не четеш внимателно. Имаш две плазми, но не уточняваш какви са. Имаш приятели с тивита, хубаво и аз имам. Дай да прекратим тоя спор, защото го обърнахме на заяждане.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

OMG, как може да имате такива телевизори и да не гледате телевизия. Иначе какво гледате - тъпи филми, от които на година си струват 1-2? Сериали? Музикални клипове? Или просто теглите нещо с добро качество и нулево съдържание, просто за да се изкефите каква картина вади телевизора...
    Телевизията не се ограничава само с БНТ и bTV. На небето има стотици канали, които си струват.
    А и как може някой да има хубав тв и да няма поне цифрова кабелна към него? Ефирните ли гледате .

7. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Momchil, ако четеш внимателно форума ще знаеш какви телевизори имам /LG 32PC51 и Panasonic 42PV80/ , иначе съм съгласен с теб Важното е да сме полезни на хората при избора , а и търсенето на истината не е заяждане защото приемам ,че всеки човек е с различни възприятия и правото на избор в крайна сметка е негово !

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от jefft
    Къде си я видял тая 46 за 2600 лв.?
    PANASONIC TX-P42V10E Визирах 42" инчовият модел
    Цитат Първоначално публикувано от benedict
    Лично за мен, повече от 42 инча за 2 метра разстояние е твърде много. P42G20 е идеален.
    Лично и ан мене така ми се струва, но тука прекалено често се среща мнението "Ще съжаляваш..."
    Цитат Първоначално публикувано от nkd
    ANENERBE , като става въпрос за заведение обърни внимание на ефекта на отражение при плазмите(заради стъклото). Забелязал съм ,че където има плазми по заведенията поради силната осветеност в повечето от тях от отражението картината не се вижда . От друга страна при LCD за тази цел също има проблем, който идва от не добрият ъгъл на гледане при тази технология( местата близо и встрани/отдолу ).Добре прецени ситуацията, успех !
    Ами даже имам предложение за 46" инча LED za 2000 лева на 2 месеца е...http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051794

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    OMG, как може да имате такива телевизори и да не гледате телевизия. Иначе какво гледате - тъпи филми, от които на година си струват 1-2? Сериали? Музикални клипове? Или просто теглите нещо с добро качество и нулево съдържание, просто за да се изкефите каква картина вади телевизора...
    Телевизията не се ограничава само с БНТ и bTV. На небето има стотици канали, които си струват.
    А и как може някой да има хубав тв и да няма поне цифрова кабелна към него? Ефирните ли гледате .
    А ти какво гледаш по телевизията? Защо е нужно да гледаш само нови филми? Има класики, които могат да се гледат безброй пъти, има цели сезони със сериали, които могат да се свалят и да гледаш когато ти е удобно, има стотици документални и научно-популярни филми, концерти с прекрасен звук и картина, дори и спортни мероприятия.
    Аз съм пред телевизора от 8 до 12 всеки ден. През това време шанса да оцеля нещо интересно клони към нула - стари сериали, въртяни до безкрай, филми с осакатена резолюция и формат или с дублаж и прекъсвани 10 пъти за реклама, спортни изяви с малоумен коментар, музикални канали с ултра комерсиална музика за затъпяващи и най-вече реалити формати за олигофрени.
    Имам към 180 канала, от които съм добавил 10-12 във фаворити и от тях гледам реални 3-4 по 10-тина часа седмично.
    От друга страна имам няколко ТВ със HD съдържание, около 300-400 ДВД-та и за 15-20 мин мога да сваля всичко, излизало някога на ДВД или Блу-рей.
    В момента, в който стабилизират малко DVB-T излъчването в София нищо чудно да спра кабела.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

АNENERBE, това че е с LED подсветка не променя проблема с ъгъла на гледане. Този модел има гланцов панел и също е отражателен. Иначе цената е перфектна стига да няма дефект.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

lazarus18, филми почти не гледам. Ако изгледам 2 филма месечно, ще е чудо. Нищо, че имам и HBO пакет.
    Гледам новини, предавания на живо, научнопопулярни канали, канали за пътешествия и чужди ТВ канали (основно немски и английски). А понякога просто обичам да си разцъквам между каналите и да гледам къде какво става.
    Явно за всеки влак си има пътници, но ми се струва, че повечето тук ползвате новите телевизори за гледане на всичко друго, но не и телевизия. А може би е и затова, че телевизията в настоящия и формат изглежда доста трагично на новите телевизори. Дано скоро това се промени и да може да гледате(ме) телевизия на тях със същата наслада, с която сега гледате друго съдържание.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

deian, филми по тв не гледам (стари са и се нагъчкани с реклами). новите си ги тегля. не гледам и научните - и тях си тегля. музика като за мен по тв не се пуска. спорт не гледам. новините гледам, за да се посмея

тв си взех заради "кино"-ефекта на тези филми, които гледам (е, не е нужно всички да са от ранга на Индиана Джоунс

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

lazarus18, когато пуснат 10 - 15 цифрови ефирни канала въобще няма да се замислям ,режа кабела и вдигам банкет /един изедник по-малко /!

FearMe, и при мен полежението е почти идентично с твоето , но ако спрат торентите ще стане зле !

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

deian, това със "разцъквам между каналите и да гледам къде какво става" си е клинично състояние на всеки сат-фен.
    Иначе си прав, всеки със вкусовете си.
    Причината да не гледам телевизия не е заради това как се вижда. Качеството ме задоволява, но не и съдържанието.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Така е, lazarus18. И мен нашите канали не ме удовлетворяват като съдържание.
    Хайде спирам оф-топика .

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    А ти какво гледаш по телевизията? Защо е нужно да гледаш само нови филми? Има класики, които могат да се гледат безброй пъти, има цели сезони със сериали, които могат да се свалят и да гледаш когато ти е удобно, има стотици документални и научно-популярни филми, концерти с прекрасен звук и картина, дори и спортни мероприятия.
    Аз съм пред телевизора от 8 до 12 всеки ден. През това време шанса да оцеля нещо интересно клони към нула - стари сериали, въртяни до безкрай, филми с осакатена резолюция и формат или с дублаж и прекъсвани 10 пъти за реклама, спортни изяви с малоумен коментар, музикални канали с ултра комерсиална музика за затъпяващи и най-вече реалити формати за олигофрени.
    Имам към 180 канала, от които съм добавил 10-12 във фаворити и от тях гледам реални 3-4 по 10-тина часа седмично.
    От друга страна имам няколко ТВ със HD съдържание, около 300-400 ДВД-та и за 15-20 мин мога да сваля всичко, излизало някога на ДВД или Блу-рей.
    В момента, в който стабилизират малко DVB-T излъчването в София нищо чудно да спра кабела.
    ++++++++++1

И аз съм на твоето мнение.Честно казано откакто се махнах от нашите и съм без кабелна разбрах колко вредна е телевизията и създаваните от нея навици и си починах от ежедневната простотията.Предпочитам да гледам ХД филми.Преди телевизиите само ги въртях с часове и не намирах нищо свестно за гледане-беше се превърнало в патологичен навик за.Моите приятели ми се чудят "Как може да имаш голям тв и да нямаш кабелна?Че за какво ми те нали дават нещо по нея- поредния сериал турски, внецуелски, американски таджикистански и т.н..
    Много чуденки му ударих докато реша дали да има кабелна или не, но сег амнението ми е че е пълна глупост.където и да седна с приятели се обсъжда замо ТВ щуротийте които дават и така изпускаш съществените неща от живота Ма тва е вече се преевърнахме в консуматорско общество, което след 15-20 години ще работи и като се прибере ще гмуца пред телевизора като хамериканците гледайки поредно шоу.И най-вероятно и з а нас ще казват че само работим, и гледаме ТВ и сме страшно тъпи...

Цитат Първоначално публикувано от deian
    lazarus18, филми почти не гледам. Ако изгледам 2 филма месечно, ще е чудо. Нищо, че имам и HBO пакет.
    Гледам новини, предавания на живо, научнопопулярни канали, канали за пътешествия и чужди ТВ канали (основно немски и английски). А понякога просто обичам да си разцъквам между каналите и да гледам къде какво става.
    Явно за всеки влак си има пътници, но ми се струва, че повечето тук ползвате новите телевизори за гледане на всичко друго, но не и телевизия. А може би е и затова, че телевизията в настоящия и формат изглежда доста трагично на новите телевизори. Дано скоро това се промени и да може да гледате(ме) телевизия на тях със същата наслада, с която сега гледате друго съдържание.
    Няма ХД канали, ама и няма какво да се гледа.Предпочитам ХД филми и документални филми от интернет.Ако искаш да разбереш в какво са те превърнали рекламите и телевизията гледай документалния филм "Корпорацията" има го в замунда.Ако си пускам Тв то ще е по интернет IPTV или нещо такова.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе