justify,човек си мисли ,че като не гледа реклами и сапунки не е под контрол ,но за съжаление и във филмите и музиката , които смятаме за стйностни има голяма доза манипулация !
Винаги трябва да си нащрек и да си информиран за всичко ,за да може да анализираш нещата и да вземаш правилните решения !![]()

би ли някой да ми отговори на въпроса дали е гледал C650 и UC6000 един до друг да сподели усещането? Всъщност ако бъда честен ми трябва наредени един до друг заедно с EX700, LH9000 , но май нещата отиват към Самсунг.... Само колебанието ми е дали да е 46" C650 или 40" UC6000 ? Американците с тъпото си ревю ме отказаха от LG-то.... А и никои не ми каза кога (и на каква цена) се очаква LE85000... За сонито ситуацията е "плащаш заради фирмата" но и никои не ме светва защо пък Sony-то са изостанали от Samsung (освен че самсунг за натресли и еднакамара възможности за плейване на медия дет на мен не ми трябват) като използват еднакви матрици?!?

), защото тези, които ги дават, (като преди, така и сега) таят надежда да открият енергия, която да им позволи да сътворят оръжие по-съвършено и от водородната бомба