nkd, благодаря за вниманието! Нямам набрани ягоди за сега с Finlux, на SD сигнал от Б*******м се държи съвсем прилично, макар че не съм го пуснал през SCART порт, а през компонентния. Хола ми е 3,60 м. широк, значи от около 3 метра е ефективното разстояние за 40". През VGA на компа възпроизвежда и най-свирепите резолюции на видеокартите, няма видима разлика в качеството със 17" и 22" монитори на Хюндай които ползвам за компютрите. Fullpix процесора почти не го пускам понеже в спесификациите пише, че оказва влияние само при HD сигнал. На SD сигнал Fullpix задълбочава рязкостта и контраста и не е за предпочитане. На рипнати и всякакви кодеци се справя и на H.264 филми също. През HDMI не съм го пробвал още. Вградения плеър през USB обаче, не чете H.264. В инсталационното меню липсва BG като страна, но има BG субтитри. Като озвучаване не блести с нищо, макар да има еквилайзър. Има разни степени на шумоподтискане за картина, автоматично понижаване звука при реклами, филм режим, гейм режим на картина и звук. Външно е издялан нормално, без излишни претруфености. Дистанционното му е най-приятното от всички които съм виждал, ягоди с менюто няма.