Искам да си купя LCD телевизор. Желаните характеристики са: цена до 1200-1600 лв, 37"-40", HDMI, FullHD, да има Цифров тюнер, USB, по възможност да подържа DLNA чрез WiFi.
Благодаря предварително.
Искам да си купя LCD телевизор. Желаните характеристики са: цена до 1200-1600 лв, 37"-40", HDMI, FullHD, да има Цифров тюнер, USB, по възможност да подържа DLNA чрез WiFi.
Благодаря предварително.
Самсунг 40' С650 или Тошиба 40' XV733G са добър избор !
Имах предвид biro. Тъй като това за което пита си е монитор, нищо чудно да се внася при други условия. Или пък проста да използват случая да си оправдаят повишението на цените.Първоначално публикувано от civica
И аз искам ТВ, монитор си имам 19'' МVA и поне засега ме устройва. Обаче се оказва , че май няма модели, които да са предпочитани пред останалите. Още по-добре, веднъж да му се падне на човек да си избира телевизора според дизайна :DПървоначално публикувано от civica
Bradcheda , защо плагиатстваш така с формата на въпроса ми :DПървоначално публикувано от Bradcheda
Здравейте!
Някой били ме ориентирал м/у тези два модела кой е по-добър:
http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/di...DD%29/.do?rf=y
http://www.kolko.bg/bg/philips-lcd-t...2-bg/p/1230612
Нямам нищо против тези двата , но за тези пари аз лично бих си взел 40' Самсунг ! Струва ми се висока цената за 32' , макар и с LED подсветка !
Рекламен трик !Първоначално публикувано от hercules
Ако телевизора е 100Hz делят времето за реакция на матрицата на две -пример 8мс матрица делена на две става 4мс
ако телевизора е 200Hz делят времето за реакция на матрицата на четири -пример 8мс матрица делена на четири става 2мс
Което не е реално като време за реакция.
Да - ама голяма част от компонентите идват от Китай, Тайван, Хонг-Конг, Япония, Малайзия а- те търгуват с долариПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
Здравейте отново,Първоначално публикувано от lazarus18
Добре, че е този форум за да може човек да се ориентира в избор на ТВ. Тия телевизори станаха скъпи като кола на старо и ако не знаеш какво искаш направо си прецакан с парите. Освен това като гледам занапред ще сменяме ТВ през 3-4 г. Затова купувам LE-40C650 както lazarus18 ме посъветва и след година две май ще се взима 3D ТВ.
Прав ли съм?
PS: Тия от SAMSUNG знаят ли колко реклама им правите?
Едва ли....Ако искаш ги попитайПървоначално публикувано от bobob
E-mail: samsfa@wtcsofia.bg
@pmdm, 2х70HD ми допадат, определено съм доволен. Само не можах да разбера защо няма часови зони на часовника - ако си на цифрова кабелна epg-то ще ти излиза с 2 часа назад. Иначе ъгъла на виждане е добър но променя малко контраста и цветовете ако се гледа под голям ъгъл - нормално за евтините TN матрици. За малък телевизор други алтернативи не виждам, освен ако не ти се дават 700-800лв.
Здравейте,
спрял съм се на тошба 37XV733G - нямам място за 40" инча, но ме претиснява, че матрицата е "A-MVA АUO "
а не на самсунг както при 40XV733G, моля кажете ми голяма ли е разликата между двете като качество.
Благодария ви предварително.
Няма голяма разлика ! Най-добре се вижда като ги сравниш наживо !
А какво ще кажете за Sony KDL-40NX500 ?
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA586A452362F1A90A002481B479E97BB40105FAF52748AC4465479A A50D8D)/.do?rf=y