Изглежда,че не само на теб така ти се струва.Първоначално публикувано от pacho_20
Снощи жената ми обърна внимание за това влошаване при зуум1.А по немските канали снощи не предаваха късния мач,иначе и аз гледам по схемата за която казваш.![]()
Изглежда,че не само на теб така ти се струва.Първоначално публикувано от pacho_20
Снощи жената ми обърна внимание за това влошаване при зуум1.А по немските канали снощи не предаваха късния мач,иначе и аз гледам по схемата за която казваш.![]()
Нормално е след като реалните 300 реда , които подава БНТ в момента, след разпъване на цял екран /при 42"/ да се получи влошаване ....нещата се оправят само с увличаване на разстоянието от което се гледа !!!
P.S. На 32" ми плазма LG резултатът е перфектен ...поради простата причина, че присъщата резолюцията на панела е 480 реда , телевизорът е с по-малък диагонал .....и основната причина ....ПЛАЗМА Е !!!
От един месец имам Panasonic TX-P42D25E и съм много доволен. Гледам основно телевизия (цифрова кабелна с CA модул)и мога да кажа, че има много добра обработка на SD сигнал. В някои моменти (на някои програми) качеството е толкова добро, че имам чувството, че гледам HD програма. За съжаление моя кабелен оператор не предлага към момента HD канали. Също така гледах и АВАТАР от blu-ray диск. Просто фантастично. Гледам много спортни програми (основно тенис). Няма никакви проблеми с бързо движещи се обекти (в случая тенис топката).Първоначално публикувано от Mistral
Ако бюджета ти позволява, не се колебай. Ще имаш един много добър и непретенциозен от към условия за гледане телевизор. Независимо дали е слънчев ден или е тъмно ще имаш много добра картина. Няма гадни отрежение от екрана, няма време за разработка. Просто взимаш и гледаш каквото си искаш, колкото си искаш без да се съобразяваш с някакви времена и параметри на разработка.
може ли някой да ми каже дали SAMSUNG SM-P2270HD си заслужава искам да го използвам и като монитор към ПС и като телевизор за кабелната
Holmes, въпреки ,че съм фен на Panasonic и ако някой ме пита за LCD винаги го препоръвам ..ще ми позволиш да изразя малко съмнение относно перфектната видимост на топката за тенис ! .....ако си прав .....мога да си купя някога LCD.... естествено ako забранят плазмите !!!![]()
@ Loreti
Panasonic TX-P42D25E наистина има невероятна обработка на сигнала и погледнат от всякъде кърти бетона.
И тия 0,17 измерено черно нещо много подвежда. В сравнения с един от моите и по-точно Samsung 40C650 на който дават черно 0,05
гледайки и двата при 42D25E черното и цялостната обработка на картината е няколко пъти по-добра. Ако не бях избързал с Самито, то 42D25E
трепе рибата по цялата река. Разбира се лично мнение и нека никой не се влияе от него!
Отговорът е: ДАПървоначално публикувано от svetlavas
става и за двете.
soon, радвам се когато има реални подобрения в технологиите ,а не само лъжи на хартия !!
Предполагах ,че Panasonic 42D25E е много добър телевизор и в най-скоро време ще отида да го видя !
Просто исках Mistral да не оставя с лека ръка плазмата !!!![]()
@ Loreti
силно съм заинтерисуван от Panasonic 42V20, така че... само адмирации за новите хоризонти, които се разкриха с таз годишните им модели.
преди няколко дни писах до БНТ за формата на излъчване ето какво отговориха
"По закон сме задължени да излъчваме във формат 4:3, ако пуснем друг ще бъдем глобени"
Ами да си предват 4:3, няма проблем, но на кого помагат с тези черни линии отгоре и отдолу?Първоначално публикувано от qbadabaduuu
Това действително е най-доброто LCD до 42" и то горе -долу за нормални пари , жалко,че е само до този размер . Който цената и до 42" го устройва да го слага на първо място в избора.Първоначално публикувано от soon
ето причинатаПървоначално публикувано от pacho_20
"Има черни ленти, защото това е един от двата начина да преформатираме
картината от 16:9(както всъщност пристига при нас) в 4:3. При другия начин
се отрязва част от картината и няма черни ленти, което обаче не е
задоволително."
Ами да сезират този ,който ще ги глоби, СЕМ вероятно-пълни смешници , да им разрешат 16:9 излъчване , че останаха последната телевизия от такъв ранг в Европа с режим 4:3
Най интересното е ,чеповечето непретенциозни потребилети които гледат на CRT 4/3 не разбират че им е пуснат формат 16/9,то добре че не режат картината и я получаваме цяла обаче като зуумна гледам с 400 линии по вертикала вместо с 576 презредово и накрая кво остава към 200 линии на кадър.