Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 99 от 358 ПърваПърва ... 4989979899100101109149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,471 до 1,485 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Защо реши ,че Сони е "толкова зле". Лично аз не съм впечетлен особено от LG като обработка на картината , въпреки че в някои ревюта ги превъзнасят. Може би само LH 9000 е на ниво .
    Защото са в позиция на изоставащи в LCD телевизорите и не само те цяла групичка са -Шарп, Сони и дори Панасоник

в нета чета че LG са догонили Панасоник при плазмите като контраст и може би другата година ще го изпреварят
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showp...&postcount=341
    тук сравнява PK550 с G25 a би трябвало да сравняват PK750 с G25 /те са аналози/

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ето галерията на engadget с новите LCD модели LG
    http://www.engadget.com/photos/lgs-6...at-ces/2585815
    изпревариха другите производители с най-тънкият телевизор

ако ти се чете
    http://www.hdtv-space-forum.de/lg-electronics/
    http://www.hifi-forum.de/index.php?a...sort=lpost&z=1

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Вероятно снежинките вр сонито са били от слабият сигнал в техномаркет
    Това няма как да стане. HD сигнал не може да се предава аналогово. Само цифрово, а там слабия сигнал не води до снежинки - може да започне да сече и пикселизира, но снежинки никога.

Защото са в позиция на изоставащи в LCD телевизорите и не само те цяла групичка са -Шарп, Сони и дори Панасоник
    А кои са най-добри в LCD телевизорите? Може би Philips? Само те ли, кой е зад тях?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Панасоник V20 серията трябва да я сравняват с PK950
    http://www.lge.com/us/tv-audio-video...IA-50PK950.jsp
    http://www.lge.com/us/tv-audio-video...IA-60PK950.jsp

ето ти едно унгарско ревю
    http://translate.google.com/translat...zt&sl=hu&tl=en

скоро ще има ревю на avforums
    http://www.avforums.com/forums/11795213-post51.html

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1235720

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Те и миналогодишните им плазми на LG имаха много добра картина ,но "прогарянето" беше проблем, както и много отражателен панел в сравнение с Панасоник. Вчера ги гледах един до друг новите модели при LG панела продължава да е по отражателен .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Това няма как да стане. HD сигнал не може да се предава аналогово. Само цифрово, а там слабия сигнал не води до снежинки - може да започне да сече и пикселизира, но снежинки никога.
    А кои са най-добри в LCD телевизорите? Може би Philips? Само те ли, кой е зад тях?
    Пусни директно на телевизора някое ДВД .
    Най-добрите за момента за мен са Самсунг после Филипс и ЛЖ.
    Панасоник проспаха 3 години и тази година за първи път пускат лсд с лед подсветка.
    Шарп не са нищо особенно-изоставаха в шаситата и подсветката и едва от няколко месеца се опитват да наваксват изоставането си.
    Тошиба се мъчат да бъдат в златната среда с посредствени модели-вървят напред на импулси и нямат стратегия за европейският пазар.
    Сони се мъчат да ловят шарани в мътни води - новата серия ЕХ стари шасита в нови корпуси и тук таме ЛЕД подсветка.Единственото хубаво при тях са сериите LX ,HХ и NX които са прекалено скъпи за това което предлагат.Защото са със старите видеопроцесори /с техните проблеми/от преди 2 години.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Те и миналогодишните им плазми на LG имаха много добра картина ,но "прогарянето" беше проблем, както и много отражателен панел в сравнение с Панасоник. Вчера ги гледах един до друг новите модели при LG панела продължава да е по отражателен .
    Плазмата се гледа на тъмно - не в светло помещение каквото е търговската зала на хипермаркета. Доколкото разбрах в новите модели са намалили значително прогарянето.Да изчакаме 3-4 месеца и някой собственик от форума ще каже впечатленията си.
    Мога само да кажа че явно мениджмънта на Филипс върху ЛЖ си е казал думата /декември 2009г Филипс продадоха дяловете си/ - от една компания изгубила пазарите си и вървяща към фалит сега е на едно от първите 5 места.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Най-добрите за момента за мен са Самсунг после Филипс и ЛЖ.
    Панасоник проспаха 3 години и тази година за първи път пускат лсд с лед подсветка.
    Шарп не са нищо особенно-изоставаха в шаситата и подсветката и едва от няколко месеца се опитват да наваксват изоставането си.
    Тошиба се мъчат да бъдат в златната среда с посредствени модели-вървят напред на импулси и нямат стратегия за европейският пазар.
    Сони се мъчат да ловят шарани в мътни води - новата серия ЕХ стари шасита в нови корпуси и тук таме ЛЕД подсветка.Единственото хубаво при тях са сериите LX ,HХ и NX които са прекалено скъпи за това което предлагат.Защото са със старите видеопроцесори /с техните проблеми/от преди 2 години.
    Благодаря ти, много полезен пост, който обобщава доста от нещата, които си научил през годините.
    Лошото е, че никак не съм фен на Samsung, а пък още по-лошото е, че плазмите са ограничени откъм малък размер и най-малките са 37''. Явно ще се наложи да изчакам новите модели LCD-та на Philips и Panasonic.

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

От известно време съм със Самсунг 46B650 и гледам от 2,2-2,8 метра и мога да кажа, че надмина очакванията ми! До преди 2 седмици бях със CRT телевизор 29 инча Филипс, който е на 4-5 години всъщност но определено Самсунга имайки предвид и размера на дисплея и на SD сигнал му се възхищавам и не съжалявам за избора си... Невероятна обработка на SD (на MSAT съм)! Единственото което малко ме кара да се замислям е, че все пак е Самсунг и да не вземе да дефектира нещо...

12. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    От известно време съм със Самсунг 46B650 ...... Единственото което малко ме кара да се замислям е, че все пак е Самсунг и да не вземе да дефектира нещо...
    Ти пък... Като си нямаш притеснения с това, което си имаш, сам насила си образуваш такива
    Всъщност - със здраве да си го гледаш дълго и безаварийно

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Единственото което малко ме кара да се замислям е, че все пак е Самсунг и да не вземе да дефектира нещо...
    То ако си мислиш че Sony, Philips, Toshiba и т.н не дефектират се заблуждаваш много! Всичко е свързано с текущата бройка - и късмет естествено. Между другото определено не си сбъркал с избора си. На Самсунг 6 тата серия определено се справят много добре със SD! Честито и от мен!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

[quote=deian ]

HD сигнал се предава и аналогово /компонент,D-sub/ без никакъв проблем ,това че производителите на телевизори ограничават умишлено приемането на 1080p през тези входове е друг въпрос !! Например моделите на Samsung преди 3 години /нямам информация за новите/ си приемаха 1080p без проблем по компонент !!!
    1080p сигнал в повечето от случаите се приема по HDMI или DVI като изхода и входа са с HDCP заради авторските права !!!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте колеги,
    от доста време чета този изключително интересен и полезен форум,за да се насоча какъв телевизор да си купя.Бях си избрал LG 42LH5000,но един познат ми подхвърли,като вариант и PANASONIC TX-P42S20E.Сега съм поставен пред дилема,защото и плазмата ми хареса.Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете с вашето компетентно мнение.Телевизора ще се гледа от около 2 до 3 метра ,за гледане на филми,спорт през цифрова кабелна телевизия или ако не ми хареса от Булсатком.
    Благодаря ви предварително!

18. Member
    Тук е от
    Nov 2009

stad05, след като ти е харесала плазмата я вземай , модел 2010 година е докато LG42LH5000 e 2009 !
    За да получиш картината на Panasonic S20 ще трябва да си вземеш много по-скъпо LCD !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе