Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 74 от 358 ПърваПърва ... 2464727374757684124 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

1 000 000 пъти lazarus 18 ви каза да не правите никакви ъпдеити ако телевизора ви работи.
    soon тоз път и аз не съм съгласен с теб.пак ще повторя гледам от 5,30м мислех да взема 42 lazarus 18 и другите момчета в форума ми препорачаха за това разстояние над 52 взех 52 и сега след около 2 месеца гледане ми се струва малък.иначе за тресенето при W5500 се вижда ясно при някои филми но пак казвам може и да е от настроиките.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

1. провери, дали си свалил правилния фирмуер.
    2. форматирай флаша и тогава инсталирай - ако се съмняваш във флаша го смени с друг и пак го форматирай преди да инсталираш.
    3. спазвай точната процедура в user manual за упдейт
    4. не вади флаша преди да спреш ТВ-то
    5. пробвай процедурата отново но преди това остави ТВ-то без захранване за час.

Успех

4. Тук е от
    Dec 2009

ами изобщо не сам доволен от този модел на самсунг ,гледам го с сателитна антена на булсат и качеството хич го няма , после като го вързах с компа и когато пусна някъкъв филм независимо дали е хд или ави формат на бързите сцени насича ,и то0ва ме накара да сменя софта ,и се замислих 4е покупката на такова тиви на този етап в бг не си заслужава едена 42 инча тръба би показала повече качество или трябва да наливаш пари всеки месец да гледаш 5 канала както трябва, та си помислих че като слойановият софт ще станат нещата ма не било така та общо взето е това

5. Тук е от
    Dec 2009

ок мерси мн хващам се като удавник за сламка веднага ,но ка екрана не се показва нищо как мога да разбера протича ли някакъв процес

6. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    1. провери, дали си свалил правилния фирмуер.
    2. форматирай флаша и тогава инсталирай - ако се съмняваш във флаша го смени с друг и пак го форматирай преди да инсталираш.
    3. спазвай точната процедура в user manual за упдейт
    4. не вади флаша преди да спреш ТВ-то
    5. пробвай процедурата отново но преди това остави ТВ-то без захранване за час.

Успех
    ок мерси но как да разбера дали се ъпдеитва, екрана е черен като столипеновски циганин

7. Тук е от
    Dec 2009

ohhh

bobo72, в този форум не е прието да се пускат няколко мнения едно след друго
    за в бъдеще използвай бутона "Редактирай"

mod.edit FearMe
    ok малко сам скаран с цомпутрите ще се шостарая

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobo72
    ок мерси но как да разбера дали се ъпдеитва, екрана е черен като столипеновски циганин
    Ако включите телевизора и докато мига червеният индикатор натиснете и задръжте бутона "Source" -
    телевизора веднага започва обновление на фърмуера от флашката която е поставена предварително!
    Вероятно ако човек развали нещо в сервизното меню, или направи погрешен ъпдейт то може да ъпгрейдне нормално с флашка и да направи така както е написано.

bobo72
    вземи друга флашка - изчисти всичко от нея-форматирай я - качи фърмуера и я постави преди да включиш телевизора !

10. Тук е от
    Dec 2009

купих нова флашка форматирах е и напражих както ми казахте слойих е в тв то и го пуснах и пак нищо черен екран после спрях тивито пуснах го и задържах source но пак едно и сащо черен екран и само прецукжа като го пускам и спирам

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Води го на доктор, но ме притеснява, че аз като имах проблем с фирмуера и ходих в сервиза на К&К в Пловдив да поразпитам, там не бяха чували за упдейти, фирмуери и т.н.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ами изобщо не сам доволен от този модел на самсунг ,гледам го с сателитна антена на булсат и качеството хич го няма , после като го вързах с компа и когато пусна някъкъв филм независимо дали е хд или ави формат на бързите сцени насича ,и то0ва ме накара да сменя софта ,и се замислих 4е покупката на такова тиви на този етап в бг не си заслужава едена 42 инча тръба би показала повече качество или трябва да наливаш пари всеки месец да гледаш 5 канала както трябва, та си помислих че като слойановият софт ще станат нещата ма не било така та общо взето е това
    Ами това е ниска серия със стар модел процесор и посредствена обработка най-вече на SD сигнала.За това за препоръчване е човек да отдели още малко средства за по-висока серия .От друга страна и Булсатком не е с добро качество.

13. Тук е от
    Dec 2009

Води го на доктор, но ме притеснява, че аз като имах проблем с фирмуера и ходих в сервиза на К&К в Пловдив да поразпитам, там не бяха чували за упдейти, фирмуери и т.н.
    ok маи това ще е решението ама ти как се оправи тогава , отпада ли гаранцията

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти си купил телевизор в най-ниския клас и очакваш чудеса. Нормално е да има забележки картината. Иначе защо хората да купуват модели по 2-3 хил. лева.
    Това за насичането ти е от настройките на компютъра и плеъра.

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Ами това е ниска серия със стар модел процесор и посредствена обработка най-вече на SD сигнала.За това за препоръчване е човек да отдели още малко средства за по-висока серия .От друга страна и Булсатком не е с добро качество.
    да имаш право така е за това да бях чел тука преди да се доверя на консултантите ама маината му на слабия телевизор ,сега ми е дерт как да го оправя 4е йената е сардита и нали се сештате 1 месец ще сам на сухо)))))

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

ok маи това ще е решението ама ти как се оправи тогава , отпада ли гаранцията
    Моя проблем беше от друго естество. Оказа се, че от Самсунг са сбъркали името на файла и за това не можех да упдейтна. Поразрових се в други форуми и намерих проблема с грешното име. Смених името на файла и упдейта си мина перфектно. Това ми струваше 1г. ровене насам и на там.

Принципно, ако питаш мен, изобщо не им казвай, че си правил опит за ъпдейт. Те едва ли ще се сетят и това ти дава възможност ако не го ремонтират за 30 дена да ти го сменят с нов.

18. Тук е от
    Dec 2009

Моя проблем беше от друго естество. Оказа се, че от Самсунг са сбъркали името на файла и за това не можех да упдейтна. Поразрових се в други форуми и намерих проблема с грешното име. Смених името на файла и упдейта си мина перфектно. Това ми струваше 1г. ровене насам и на там.

Принципно, ако питаш мен, изобщо не им казвай, че си правил опит за ъпдейт. Те едва ли ще се сетят и това ти дава възможност ако не го ремонтират за 30 дена да ти го сменят с нов.
    мн ти благодаря маи така ще направя , и наи лошото при мене е че телевизора няма нито говор нито картина пак и ти си прав мн ако не се усетят направо с ново тв ехааа кеффф

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе