Също и Philips 37PFL 8404. Широк е 88,6см. Въпросът е дали го има някъде в наличност.
В малко по-високият сегмент е Panasonic TX-L37V10E - 89,6см.
Също и Philips 37PFL 8404. Широк е 88,6см. Въпросът е дали го има някъде в наличност.
В малко по-високият сегмент е Panasonic TX-L37V10E - 89,6см.
Помощ, търси се 37 " телевизор , който да е с 90 см. ширина , просто нямам повече място.
И аз бих ти препоръчал 37XL8E на SHARP много сполучлива машинка.Първоначално публикувано от ivan1
Доста стара новина. Те вече се продават у нас по магазините.
Моля ви помогнете ми при избора на телевизор ! Колебая се между тези два модела
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054372
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051788
Благодаря ви!
И двата са горе-долу на кантар, с лек превес на Самсунга. Според мен има малко по-добра обработка на SD сигнал, а и притежава DVB-C тунерПървоначално публикувано от zzeti
zzeti напъни се още малко щото и двата телевизора не струват.още само 300лв и бягаи до метро да видиш имали останали броики от промоцията-PS50B650-1500лв![]()
А разлика между 40 и 50 инча не правиш ли ?Първоначално публикувано от venci79
точно че правя разлика за 10те инча повече само за 300лв отгоре + доста по добър телевизор от споменатите по горе.защо питаш,ти не си ли съгласен с мен?
Samsung PS50B650 освен мостри в МЕТРО други бройки не са останали - преди малко ми се обадиха, че немогат да ми намерят друг
сигурно е така моeто приятелче я взе последната в магазин метро Стара Зора.даже не съм ходил още у тях да вида как е картината.
Май ще дочакам все пак април-май, както си бях решил! Настроих се тази плазма но уви...
Бе пичове, не се излагайте да си купувате ТВ от Метро !?!?
Там техниката е под голямо съмнение относно качеството![]()
ivodivo явно голям късмет извади с този Samsung ,че не го взе!!!
В събота ходих в ТП и висях 3 часа !!!
50' G20 e телевизорът за теб за разстояние 3 метра/ гледах 42'G20 /.
Перфектен е /няма забележка/!!!
Есента ще си купя и аз 50' G20 !!!
Моля за съвет- двуумя се между:
Sony KDL-40V5500 (с BE3) и
Sony KDL-40EX402 (с BE2)
На сходна цена са. Какво бихте ме посъветвали ?
Мерси предварително![]()