Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 83 от 358 ПърваПърва ... 3373818283848593133 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Ходих в Метро с парите в джоба да видя PS50B650. Това което видях въобще не ми хареса. Не говоря за burn-in, а за image retention. Вървеше рекламен клип на Филипс, в който на всеки 10 секунди надписа Филипс се местеше в един от 4-те ъгъла на екрана. След преместването на надписа, за около 5-6 секунди ясно се виждаше на старото място къде е бил надписа. Постепенно избледняваше и изчезваше, така че определено не беше burn-in. Отказах се, по-добре да събера оше 500 лева за 50 инча фул хд плазма на Панасоник, те поне могат да правят плазми.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравей parfe, между посочените от теб има два стари модела, тошибата и филипса, ако си решил да е плазма взимай панасоника, ако ще е LCD до 1500 лв вземи новият модел на тишиба XV635 която е и 100hz, но след като вече навлизат новите модели и то на добри цени няма смисъл да взимаш нещо от миналата година, виж и новите модели на сони на живо как са.

4. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    ако си решил да е плазма взимай панасоника, ако ще е LCD до 1500 лв вземи новият модел на тишиба XV635 която е и 100hz, но след като вече навлизат новите модели и то на добри цени няма смисъл да взимаш нещо от миналата година, виж и новите модели на сони на живо как са.
    Ами каквото и където и да съм прочел, плазмите имат доста преимущества спрямо LCD технологията...уф, все едно ще купувам кола - голямо шубе ме е обзело...много хубави неща четох за TX-P42G20E, дали си заслужава чак 500лв отгоре спрямо TX-P42S10ES, като екстрите на g20(ДИРЕКТЕН ЗАПИС ОТ ТЕЛЕВИЗОРА НА ВЪНШНО USB УСТПОЙСТВО, DLNA СВЪРЗАНОСТ, DIVX/AVCHD ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ, VIERA CAST ЗА ИНТЕРНЕТ СЪДЪРЖАНИЕ, VIERA IMAGE VIEWER (AVCHD/MPEG2/DIVXHD/MP3/AAC/JPEG) не ме блазнят особено?

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

root666 едно приятелче накарах вчера да иде да вземе PS50B650 сега ще ме псува яко с тоз image retention. с някакви настроики може ли да се оправи тоз проблем.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2006

може въпросният модел да е дефектен !!!
    то затова като се купува трябва да се види на место в метро
    ако е проблемен като горепосоченият искаш друг като нямат друг да си го продават дефекният на някой друг

едит:
    сигорно говориш за този проблем!
    https://www.youtube.com/watch?v=g5ecHUjXIb0
    нормално е да искаш да видиш друга бройка !

7. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Аз ходих в петък до Метро но неможах да си купя PS50B650, понеже имаше една запечатка и се оказа с дефект, както каза христослав разлепен дешифратор
    руут666 ти направо ще ме откажеш сега с този така наречен image retention, толкова ли е фрапиращ? При панасоник няма ли го този ефект? Доколкото слушах отзиви за тази плазма на самсунг все хубави а сега се замислих дали си заслужава и 1500лв.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Аз ходих в петък до Метро но неможах да си купя PS50B650, понеже имаше една запечатка и се оказа с дефект, както каза христослав разлепен дешифратор
    руут666 ти направо ще ме откажеш сега с този така наречен image retention, толкова ли е фрапиращ? При панасоник няма ли го този ефект? Доколкото слушах отзиви за тази плазма на самсунг все хубави а сега се замислих дали си заслужава и 1500лв.
    дал съм видео по горе това нещо няма да е при всяка бройка 100% затова трябва да се види на место дали го има този проблем
    а това разлепен дешифратор какво ще рече ?
    че поне знам вече за image retention проблема сега да знам в какво се изразява дешифратор проблема ?

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Когато пуснахме ТВ-то имаше хоризонтална черна черта със тъмна лента под нея като сянка! Няма начин да не видиш този дефект де! Бях с парите в джоба, че и извиках един приятел с джипа да натоварим ТВ-то евентуално понеже немога го събера в колата! Имаше и мостра но не я погледнха изобщо...от 2 запечатки едната с дефект а другата тъкмо е изпратили за Бургас...Та сега в понеделник ще ми търсят от някъде да ми изтеглят ако не се откажа де покрай този image retention...

11. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Не е толкова фрапиращ, но след като си го забелязал веднъж, след това инстиктивно го търсиш да го видиш. Може би се получаваше, защото надписа беше бял. Верно има много екстри модела - ДЛНА, мрежа, Дивекс плеър, но все пак като че ли по добре PANASONIC TX-P50U10E, а допълнителните екстри да си ги реализираш със външен мултимедиен плеър.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

другите специалисти изкажете мнение за въпросната плазма на самсунг .

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Нормално е като е нов телевизора повече да си личи проблема с задържането на образа, има го и при панасоник, но се вижда само на черен екран на абсолютно тъмно, на дневна светлина и да го търсиш не се вижда, затова са тези 200 часа за разработка и е добре тогава де не се гледат продължително програми с лого а да се зуумва и те да се изрязват, след 500 часа на моя панасоник почти нищо не остава дори и на тъмно да го проверя, даже си гледам филми 21/9 с черни ленти и пак няма проблем, но ако толкова ви е страх от този проблем направо си вземайте LCD или не се вманиячавайте.

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от parfe
    Ами каквото и където и да съм прочел, плазмите имат доста преимущества спрямо LCD технологията...уф, все едно ще купувам кола - голямо шубе ме е обзело...много хубави неща четох за TX-P42G20E, дали си заслужава чак 500лв отгоре спрямо TX-P42S10ES, като екстрите на g20(ДИРЕКТЕН ЗАПИС ОТ ТЕЛЕВИЗОРА НА ВЪНШНО USB УСТПОЙСТВО, DLNA СВЪРЗАНОСТ, DIVX/AVCHD ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ, VIERA CAST ЗА ИНТЕРНЕТ СЪДЪРЖАНИЕ, VIERA IMAGE VIEWER (AVCHD/MPEG2/DIVXHD/MP3/AAC/JPEG) не ме блазнят особено?
    42 G20E е с процесор Vreal-pro 5 a 42S10E Vreal-pro 3 тоест с две години по- назад ,има съществена разлика и в панела . Според мен си заслужава да дадеш тези 500лв още повече ,че това е промоционална цена, после ще има нагоре. Всички модели които си изброил са на по една две години . Ориентирай се към новите модели те идват и на по ниски цени. Осветеноста на помещението е най-важна в избора м/у плазма и LCD.

16. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Снощи, след полудневно обикаляне на Метро-тата в Пловдив, купихме на един приятел 50В650 от МЕТРО на Цариградско. На 0 часа беше. Като го инсталирахме у тях на Булсат аналогов, нищо такова не се забеляза. Тази седмица ще си вземе сет-топ цифров и ще го донастройваме. Всички стойности ги намалихме под 50%, единствено контраста на 75%, иначе беше на 95%.
    Та мисълта ми е, че всичко е до късмет! А на тази цена тв, с тези характеристики, си е направо попадение. Все пак, като го гледате на спокойствие 2-3 дни, можете да решите окончателно.

P.S. Когато гледате дали е отварян кашона на тв-то, не само тиксото от горе е важно, а и закопчалките в основата на кутията!!! Обикновено го отварят от там.

17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Помощ, търси се 37 " телевизор , който да е с 90 см. ширина , просто нямам повече място.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе