Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 94 от 358 ПърваПърва ... 44849293949596104144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

За повечето от вас може да нямат стойност екстрите по ТВ-тата но за мен и други хора като мен имат! Например моите родители не им трябва много от едно ТВ - само за СД сигнал и да има USB плеър, който се ползва когато ходим при тях и им пускам от флашката клипчета и снимки на внука им! Всъщност когато купувах ТВ-то за тях едно от важните условия беше USB-то. Иначе медия плеър или домашно кино родителите ми никога няма да си купят поради ред причини които няма смисъл да ви изброявам!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет на всички
    Искам само да споделя с вас своето недоволство от факта, че за пръв път трябва публично да се съглася с мнението на нашия многообичан администратор FearMe (аватар - "Непокорна глава у газова камера с последващо изгаряне на същата") по повод на продажбата на втора ръка техника от вид телевизор LCD или Plasma. След 2 години експлоатация, даже LCD панел с 52 инча диагонал не струва нищо... Или почти. Защото за 2 години технологията напредна толкова много, че потребителите са склонни да дадат малко повече пари за съвременен модел с по-малък диагонал но с повече .... Хм... "екстри" от тип, почти не касаещ качеството на картината на телевизора. Тези екстри, които наистина имат отношение към това качество, си остават скъпи. Независимо в кой момент от време. Съотнесено към желанията на потребителите...
    А нима за 2 години качеството на дисплеите не се е подобрило? В общия случай, сравнявайки модели от една и съща серия, винаги има някакъв напредък в образа от година на година. Така че ако не продаваш нещо от сорта на Pioneer Kuro, не очаквай да вземеш за него пари като за нов телевизор.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    USB плеъра - плейва ли всички формати заедно със съответните звуци - НЕ, трабва добълнителен плеър - значи USB плеъра е маркентингов трик.
    LAN фукнкционалност - за плейване на видео - едвали нали си имаме вече плеър, за браузване на сайтове - пълна глупост, не може да замени копютъра. За мен и двете екстри са си прах в очите.
    Oт другата година вградените плейъри ще плейват всичко
    Интернет браузера в телевизорите ще се подобрява все повече и до 3-4 години ще започне да замества PC-то.
    Погледни проекта Samy GO - на B650 може вече да се свържат клавиатура и мишка през USB/има и кирилизация/

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    За повечето от вас може да нямат стойност екстрите по ТВ-тата но за мен и други хора като мен имат! Например моите родители не им трябва много от едно ТВ - само за СД сигнал и да има USB плеър, който се ползва когато ходим при тях и им пускам от флашката клипчета и снимки на внука им! Всъщност когато купувах ТВ-то за тях едно от важните условия беше USB-то. Иначе медия плеър или домашно кино родителите ми никога няма да си купят поради ред причини които няма смисъл да ви изброявам!
    Точно затова са сложени тези USB и няма лошо да ги ползваш за това. Въпроса е, че много хора си мислят, че с едно USB са получили пълноценен плеър и са склонни да правят хиляди гимнастики за да изгледат нещо на него.
    Лошо няма телевизора да има USB, мрежа, кард четец, Bluetooth, вградена камера и Скайп, но не и да ги избираш пред качеството на образа. Или ако го направиш си признай - все ми едно какво гледам стига да имам горните екстри и да ми е евтин телевизора.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Плеърите няма да плейвят всичко още дълги години щото така им е изгодно, и с другите екстри е така,преди три години имаше само аналогов тунер, 2008 се появи DVB-T говоря за масовите модели среден и нисък клас, 2009 г DVB- T и DVB -C, тази година както изглежда плюс DVB-S,в тази връзка и останалите екстри се добавят една по една, нищо не им пречи на теория да затворят под капака еди компютър за 500 лв и той ще върши работата на всичките екстри, примерно под капака да сложат един лаптоп и готово, обаче после с какво ще зарибяват потребителите и с какво новите модели ще бъдат по добри от старите може би остана контраста да го пишат повече от предходната година само за 3 години и той скочи от 10-15000 към едно до 5000 000 към едно .

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Плеърите няма да плейвят всичко още дълги години щото така им е изгодно, и с другите екстри е така,преди три години имаше само аналогов тунер, 2008 се появи DVB-T говоря за масовите модели среден и нисък клас, 2009 г DVB- T и DVB -C, тази година както изглежда плюс DVB-S,в тази връзка и останалите екстри се добавят една по една, нищо не им пречи на теория да затворят под капака еди компютър за 500 лв и той ще върши работата на всичките екстри, примерно под капака да сложат един лаптоп и готово, обаче после с какво ще зарибяват потребителите и с какво новите модели ще бъдат по добри от старите може би остана контраста да го пишат повече от предходната година само за 3 години и той скочи от 10-15000 към едно до 5000 000 към едно .
    Лека корекция - един чип, плейващ всичко, струва 10-20$. Така че логиката ти е много точна - всяка година се добавят само 1-2 екстри, за да може винаги да има някакъв прогрес.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Лошо няма телевизора да има USB, мрежа, кард четец, Bluetooth, вградена камера и Скайп, но не и да ги избираш пред качеството на образа. Или ако го направиш си признай - все ми едно какво гледам стига да имам горните екстри и да ми е евтин телевизора.
    Така е,в общи линии това е масовата философия......

10. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Естествено, че водещото е качеството на картината все пак това е телевизор, но не виждам с какво "екстрите" пречат на това. Освен това в повече "екстри" има в по-високите класове ТВ. Може да се направи аналогия с мобилните телефони - абсолютно същото е. Освен това много по добре е един ТВ да има цифров каблен тунер, мрежа и някакъв плеър, защото ако всичко това бъде подвключено външно, то телевезора се превръща в един обикновен монитор и нищо повече.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Ами аз искам всичко (почти всичко) и го получих срещу 200 лева за WD + разбира се си трябва аудио система - още една заблуда, че телевизора разбирате ли трябва да замести и аудо системата - е няма как да стане. Ползвателите се оплакват, че не могат да изкарат звук от компютъра през телевизора - може ли да седнеш да гледаш HD филм и да разчиташ на звук от телевизора?
    Ако става на въпрос, един съвременен компютър е достатъчен за всичко. HDMI интерфейса е напълно достатъчен. Аз дори се замислям, да си купя безжична мишка и клавиатура и да ползвам телевизора, като монитор. Относно звука, съгласен съм, че нито един телевизор не може да замести, качествени тонколони, но е напълно достатъчен за непретенциозния зрител. Даже бих казал, че съм изненадан от приятния звук,, който има моя. Естествено, ниските са гола вода. По отношение гледане на HD филм от компютъра със звук от телевизора, нямам никакви грижи. Видеокартата си поддържа аудио и видео през HDMI. Достатъчен е един качествен кабел и всичко заспива.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

За мен лично като по претенциозен естествено вградения плеър не ми е достатъчен но това не значи че не го ценя (има си своето място)! По отношение на използването на ПС за медиен плеър съм против поради неудобството за прикачане и откачане на HDMI кабела!

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Видеокартата си поддържа аудио и видео през HDMI. Достатъчен е един качествен кабел и всичко заспива.
    Де да беше толкова лесно. Не случайно има 50 стр. тема с проблеми.
    Аз например не съм чул звук от телевизор, който да става дори и за гледане на новините пък камо ли за филми.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Де да беше толкова лесно. Не случайно има 50 стр. тема с проблеми.
    Аз например не съм чул звук от телевизор, който да става дори и за гледане на новините пък камо ли за филми.
    Е, ти си аудиофил и донякъде те разбирам. Но да не забравяме, че качеството на звука, зависи и от качеството на сигнала, който приема телевизора. Както казах, за непретенциозния зрител, звука е достатъчен.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Далече съм от аудиофилията. Обаче съм киноман и звука от телевизора не ми харесва. Дори и за непретенциозния зрител едни 2.0 или 2.1 колонки за 50-100 лв ще пдобрят в пъти звука.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Затова и хората са измислили системите за домашно кино

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    Затова и хората са измислили системите за домашно кино
    Айде да не ти обяснявам, какъв боклук са тези системи, ама стават.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе