Първоначално публикувано от
jul72 Здравейте,
днес се мотах втори ден, защото оставам без телевизор, стария заминава за баща ми. Изисквания, най-важното бюджет до 2.500, поне 47 инча, 3D, хубаво е да е с добър плеър, което много омазва нещата. Ще се гледа на булсат, филмчета и това е основното.
Първо се бях ориентирал към промото на LG /дето вървят с "подаръци"/
LG 47LM660/670/671, но според техния консултант в един от техномагазините серии 6та и 7ма, в които ми е бюджета няма 100HZ, което просто ме застреля. Трябва да скачам поне на 8ма, където има 200HZ, но цената е друга. Тук плюса е плеъра дето вече чете dts.
Пообиколих и други щандове на магазините и там се появиха две интересни предложения.
1. Филипс 55PFL5507K за 2600лв., но пък четох тук във форума нещо не много ласкави думи за марката, а и аз имам недобър опит точно с телевизора, който ще "подарявам". От същата марка е.
Основен проблем обаче ще са субтитрите и dts.
2. Натъкнах се и на една плазма, вярно стара на Панасоник, но пък да я отчета TX-P50VT20EA 3D за 2.400 лв. Моделът, ако правилно към разчел е от високата серия и все пак е плазма от Панасоник
Моля наистина за мнения и предложения, може и необвързани с предложенията. Поздрави!