Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 50 от 76 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от goiko_miti4 Виж публикацията
    Здравейте!Колебая се между два модела:SAMSUNG UE-32EH5000 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или Technomarket Bulgaria сайта на Техномаркет за първия е написано,че има 100 hz опресняване,а в Технополис-50 hz.Моля за съвет!Благодаря!
    Информацията на Технополис е вярна - 50хц , иначе 32eh5000 е за предпочитане .

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте, интересувам се от мнението ви за LG 47LM671S - LG 47LM671S :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria .
    Телевизорът ще се помещава в светла стая срещу прозореца и ще го гледаме предимно от около 2.5, 3 м.
    Смятам да го използвам с цифровата телевизия на НЕТ1, за възпроизвеждане на медия от външни носители, YouTube, както и да използвам възможностите му за свързване с компютър (с подходящ DLNA сървър) и други устройства по локалната мрежа.
    Цената ме устройва, подаръците, които вървят в момента с него, също ме привличат.
    Ако смятате, че моделът има сериозни недостатъци, моля за съвет, за по-добър избор в същият (или малко по-висок) ценови диапазон.
    Благодаря предварително,
    Поздрави

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не е добра идея щом ще го ползваш срещу прозорец - моделите са със слаб контраст и "лъскав" панел (не толкова добър както при Самсунг и Сони) - по-добро решение би бил някой тв с VA панел (и сродни) , освен ако не е задължително да е пасивно 3Д.

5. Тук е от
    Nov 2012

Благодаря много за отговора. А освен контраста, има ли други проблеми, тъй като ще има завеси, които ще спускам при нужда. Интересува ме също дали този телевизор си струва парите, дали е добра офертата, както и примерен друг качествен модел с VA панел.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сегашната цена + "подаръците" вече е добра за моделите от серията .Основните ми забележки са за лошото представяне при бързи кадри , DSE , а и някои "глупости" :D в софтуера. За гледане на филми в помещение с контролирана светлина е добър .Около тоя бюджет
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...D-KDL-46HX750B - вградения плеър не струва
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-46PFL5507K - "дървен" софт и плеъра има някои забележки
    SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    - тези също са с "полумат" панели и може би ще са по-добро решение за теб. Сложи мач и филм с по-тъмни сцени на флашка и тествай в магазина.

7. Тук е от
    Nov 2012

Много благодаря

8.  

9. Тук е от
    Jan 2005

hristoslav2

Да разбирам ли, че дори когато не е с Sharp матрица PHILIPS-а подреждането е:

1. PHILIPS 40PFL5527K
    2. SAMSUNG UE-40ES6100
    3. PHILIPS 42PFL6007K

10. Тук е от
    Dec 2008

Първоначално публикувано от TheValidatorЗдравейте , загледах се по тази оферта на техномаркет дали си струва?
    PHILIPS 50PFL3807H :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Ако не моля ви препоръчайте нещо между 46-50 инча в този ценови диапазон !
    Предварително благодаря!

Ето ти още няколко предложения
    TOSHIBA 46TL963G :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 47PFL4307H :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 47LM615S :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PANASONIC TX-L47E5E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    А според теб струва ли си 3 инча отгоре за малко по стария модел . Имам си ХД плеър т.е. от екстрите ще ползвам най- много ютюб.
    Много се колебая между 46-47 инчов малко по- нов и 50 инчовия Филипс

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от horus92 Виж публикацията
    Да разбирам ли, че щом не си препоръчал никой от изброените, няма особено значение кой ще е. Никой ли не излиза малко напред. В такъв случай мисля да му препоръчам Тошибата или по-големия Филипс, но Тошибата има по добър динамичен контраст.
    Динамичният контраст не е толкова важен /преувеличен е/ - важен е нативният, който обаче производителите не изписват в спесификациите...хитруват.

Цитат Първоначално публикувано от vagabond Виж публикацията
    hristoslav2
    Да разбирам ли, че дори когато не е с Sharp матрица PHILIPS-а подреждането е:

1. PHILIPS 40PFL5527K
    2. SAMSUNG UE-40ES6100
    3. PHILIPS 42PFL6007K
    Да - но първият и вторият са изравнени по контраст. Май и двата са с новите PSA матрици на Самсунг.

12. Тук е от
    Dec 2008

Първоначално публикувано от horus92
    Да разбирам ли, че щом не си препоръчал никой от изброените, няма особено значение кой ще е. Никой ли не излиза малко напред. В такъв случай мисля да му препоръчам Тошибата или по-големия Филипс, но Тошибата има по добър динамичен контраст.

Динамичният контраст не е толкова важен /преувеличен е/ - важен е нативният, който обаче производителите не изписват в спесификациите...хитруват.
    Ок , значи ще избера на място между един от дадените модели!
    Благодаря сърдечно!

13. Novice
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте,

Решили сме към края на годината (живот и здраве) да се сдобием с нов телевизор.
    И понеже предпочитам да правя информиран избор попаднах доста бързо в този форум.
    Това което имам като наблюдения до сега отнсоно марките и моделите които се предлагат
    на пазара насочи основно вниманието ми към SONY и LG.

Говорим за цифрова кабелна телевизия с CAM модул и размер на екрана от 40’’ до 47’’ максимално.
    Все още не съм напълно убеден в необходимостта от 3D, но ако има такава бих предпочел да
    бъде с пасивни очила. Интернета и смарт функционалностите не са от съществено значение.
    А и не на последно място в избора стои и бюджета, който в случая е до 1500 лв.

В съотношение цена качество и съобразно по-горе изброените изисквания (с известни противоречия)
    се спрях на LG LM6-та серия още повече с промоцията, която е валидна в момента
    (1500 лв. за 42’’, 5 години гаранция, саунд бар и т.н.). Но от не до там положителните ревюта
    и мнения на точно тази серия останах разколебан.

Като резервен вариант стоят:
    1. SONY KDL-40HX750, но пък той е с активни очила, които не са включени в цената и така или
    иначе превишава бюджета и без тях (очилата), а не съм сигурен и че влиза в съотношението цена качество.
    2. SONY KDL-40EX650 да няма 3D, но пък лично от опит смятам, че софтуерът (и менюто)
    на SONY е един от най-добрите.

Това което срещам като мнения не само тук насочи вниманието ми към PANASONIC,
    но там нямам абсолютно никакъв опит. Не изключвам и SAMSUNG, все пак те не само са първи по продажби,
    но и са доставчици на доста от производителите, но пък подреждат каналите заедно с радио програмите
    по азбучен ред което е доста дразнещо, поне според мен. Единствените които не ми харесват са PHILIPS
    въпреки, че повечето които съм виждал са с доста добра картина, бързината на превключване на каналите
    и менюто могат тотално да те разочароват.

Е няма пълно щастие, но с ваша помощ бих искал да намеря своето:D

Очаквам вашите коментари мнения и предложения. Благодаря предварително!

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Предстои ми покупка на телевизор,спрял съм се на 3 модела ,помогнете да избера,

SAMSUNG UE-32EH5300
    Samsung, 80 cm, Full HD 32ES6100

PANASONIC TX-L32ET5E

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Отговор: Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Тези модели как са според Вас: (коя година са моделите, какви матрици, имат ли някакви сериозни минуси)

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42UX30E

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L42E5E

и въобще има ли нещо по-добро до 1000лв, че тотално се обърках от толкова четене?

За сега само към размер на диагонала съм се ориентирал (42) и марка (Панасоник), както и това, че държа да е Full HD. От тук нататък положението е хаос. Иска ми се да има и 3D, но дали реално ще го ползвам често не съм наясно , нито пък дали LED или Plasma? За това моля помагайте. Не съм човек с кой знае какви възможности и едва ли ще го сменявам скоро ТВ след това, та ми се иска да е възможно най-качествен за този бюджет. Държа да има наистина добра картина. Поне да имам няколко добри варианти със и без 3Д, пък аз вече ще си реша окончателно. Тези горните са без понеже и темата все пак е за такива.
    Този пост е редактиран от tihogr; 13-11-12 в 01:40.

17. Тук е от
    Nov 2012

Здравеи, @tihogr TX-P42UX30E е модел от 2011 година, TX-L42E5E е модел от тази(2012) година. Матрица при плазмата няма При L42E5E матрицата си е 100% S-IPS. Ако държиш на 3D може да се огледаш за модел ET5E, който е с пасивна технология. Ако ли пък се спреш на модел с активна технология, имай в предвид, че очилата на Панасоник са едно 150лв! Иначе между плазма и лед - кажи какво ще гледаш, на какъв сигнал. Предполага се, че плазмата от гледна точка на цветовете повече да ти хареса. Ако ще гледаш спортни събития, бързи сцени плазмата също ще се справи по-добре от леда. Иначе за минус на конкретния модел от 2011 - медия плеъра не чете субтитри!

Най-добре отиди в магазина и виж кой ще ти допадне повече.

Поздрави!

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от dkar Виж публикацията
    Предстои ми покупка на телевизор,спрял съм се на 3 модела ,помогнете да избера,

SAMSUNG UE-32EH5300
    Samsung, 80 cm, Full HD 32ES6100

PANASONIC TX-L32ET5E
    Здравей, @dkar

32EH5300 e с Edge-Led подсветка, което го прави по-дебел като дизайн, както и занижава контраста сравнено с ES6100. Също така модела не е 3D и Wi-Fi му е Ready. При ES6100 наистина получаваш един доста приятен дизайн, с тънка рамка и доста хубав пиедестал! Също така получаваш вече 3D като екстра и Wi-Fi е вграден! Нямаш очила в комплекта на този модел, но за 80лв можеш да си закупиш 2 броя да гледаш 3D

Сега за панасоника - при този модел 3D-то е пасивно! Трябва сам да си прецениш кое 3D на теб ти пасва по-добре активното(при самсунг примерно е активно) или пасивното. Панасоника пак е с вграден Wi-Fi и като екстри имаш същите неща като Самсунга, с изключение, че браузъра тук не поддържа Flash! В комплекта на този модел получаваш 4бр. очила, да знаеш! Медия плеъра от тази година на панасоник е драстично подобрен и отваря субтитрите на кирилик без проблем!

И на последно място за мен най-добрият избор е Панасоника!(не робувам на марки :D)

Поздрави.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-12 в 14:12.

18. Тук е от
    Nov 2012

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

tihogr
    Здравей аз преди месец се утрепах от четене то матрици то едно друго ... В крайна сметка си купих TX-L42E5E. Мнението ми е много добро за сега. Картината е прекрасна, цветовете са мнго ярки, звукът е силен, въобще за обикновен потребител мисля, че е много добър избор за парите си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 50 от 76 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе