Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 43 от 76 ПърваПърва ... 33414243444553 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

veslm
    Двата телевизора нямат проблем с 3д-то

Samsung UE-46SE7000 - по-добър контраст и вграден плейър

Panasonic TX-L47WT50E - по удобно меню и интернет екстри + допълнително дистанционно
    Panasonic WT50B (TX-L47WT50B) Flagship 3D LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
    Panasonic TX-L47WT50 : le LED Panasonic prend le large
    Panasonic TX-L47WT50E test otwarty. Witamy następcę królewskiego rodu. - HDforum

Цитат Първоначално публикувано от Ivan Shikov Виж публикацията
    Здравейте, имам желание за закупуване на нов телевизор за хол, стаята е с южно изложение доста осветена, но мога да е зътамнявам лесно, разтощние на гледане 2,5,-3,0 метра за сега от прочетеното във форумът съм се ориентирал към това:SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и SAMSUNG UE-46ES6800 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria разликата е близо 600лв заслужават ли си тези пари или няма особена разлика, при es6710 доста неща прочетох заради неравномерната подсветка, стой ли същият проблем и при es6800 и на края телевизорът ще се използва за филми,игри,булсатком!!!
    Хардуерно няма разлика между двата модела. Това че 6800 бил с двуядрен процесор -според мен е маркетингов трик, а да дадеш 600 лева за двуядрен процесор..който струва 25$ - за мен е безумие.

Виж и този
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E

Цитат Първоначално публикувано от Бен Виж публикацията
    Здравейте! Предстои ни закопуване на телевизор, но естествено имам нужда от вашата помощ, за което предварително благодаря!
    Телевизора ще се гледа предимно вечер, от не -повече от 2,50м разтояние. Гледаме основно телевизия - спорт и филми, от местния доставчик. Искам и да мога да гледам филми от лаптопа. Децата ни са на възраст, на която всеки момент ще се "усетят" за игрови конзоли, така, че няма да е зле да го предвидя.Бюджета е ограничен до към 1200лв. Нямам предпочитания за марка!
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L42E5E
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-42PFL4007H
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Y-KDL-42EX440B
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-10-12 в 19:44.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Благодаря за насоките! Оказа се, обаче, че имаме разминаване със съпружеското тяло на тема изисквания.
    Какво ще кажете за Детайли на LG 42LM3400 LCD и Plasma телевизори
    Важното му изискване е да има 3D, a освен това и интернет, ама за второто мисля, че мога да се сборя. Иначе ето този ТВ LED LCD Philips 40PFL5507K -3D TV - Търговска верига "Зора", отговаря на всички изисквания, без фактор финанси!

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

От двата определено - Philips 40PFL5507K

Тук даже е по-евтин
    PHILIPS 40PFL5507K (40 PFL 5507, 40PFL5507K/12)
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...3628&scenario=

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Бен, предполагам си жена, че пишеш за борба със съпружеското тяло относно техника Предлагам ти да го навиеш за Филипса. Както бях писал по-рано е добра оферта, но от Зора, защото върви с 2бр.очила в брошурата, а в ТП не виждам...
    Като по-евтин вариант, погледни този:SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    И вървете в магазините, защото телевизор се избира на място, а не по интернет! Тук се получават само насоки, но тв-то все пак ще го гледаш ти и може да харесаш друго! И най-важното изискване е КАРТИНАТА, а не другите глупости!

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

След няколко дневно четене из форума мисля че избрах моите два фаворита , но ще съм Ви благодарен ако изкажете и вашето мнение.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40ES6710
    ТВ LED LCD Philips 40PFL5507K -3D TV - Търговска верига "Зора"
    Като се има предвид че ще се гледа основно IPTV на Виваком, имам малко по големи предпочитания към втория.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

От какво разстояние ще го гледаш, щото за 1700лв.:ТВ LED LCD Philips 46PFL5507K - 3D TV - Търговска верига "Зора"

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    От какво разстояние ще го гледаш, щото за 1700лв.:ТВ LED LCD Philips 46PFL5507K - 3D TV - Търговска верига "Зора"
    От около 3 метра.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ами, къде отиваш тогава на 40" за 3м., като и 46" ще малее, при HD?

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Ами, къде отиваш тогава на 40" за 3м., като и 46" ще малее при HD?
    Повечето програми май са SD, и мисля че ако е по голям ще се виждат пикселите

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от valor Виж публикацията
    Като ще даваш пари за по-съвременен телевизор му използвай възможностите пълноценно. Какво ще го мъчиш със СД? Вземи си пакет с повече ХД канали. Пък има и комп, както и външни плеъри А, и вътрешни

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от valor Виж публикацията
    Какви пиксели ще се виждад?!? Пикселите можеш да ги забележиш от около 50 см. Ако имаш предвид пикселизация на картината то мога да те уверя, че няма да има разлика дали е 40 или 46 след като си е Full HD а и ъпскей ф-циите работят добре. Ако SD сигнала е качествен ще си имаш прилична картина. Дори и за SD от 3 метра си за 46...

14.  

15. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте! Мисля тези дни да зарадвам семейството си с нов телевизор, но естествено имам нужда от Вашата помощ и предварително благодаря на отзовалите се!
    Телевизора ще се гледа от не -повече от 2,50м разстояние. Телевизора ще е срещу прозорец, но същия се затъмнява успешно. Гледаме основно телевизия - филми, детски предавания тук там спорт от местния доставчик. По-някой път се гледат филми от лаптоп. Бюджета е ограничен до към 1000-1100лв. Нямам предпочитания за марка!
    И един въпрос извън избора на телевизора: Съществува ли някаква закономерност на намаляване на цените по Коледа или след това(януари,февруари)съпоставено със сегашните, при излизането на пазара на новите модели?

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Не знам дали не е редно в този раздел на този прекрасен форум да фигурира и една класация на тв. моделите Това би улеснило много хора в избора им

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

18. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте!

Имам нужда от препоръките Ви за най-добър LCD телевизор със следната спецификация и изисквания:

• дисплей: 32"-40"
    • разрешение на дисплея: full HD (1920x1080)
    • бюджет: до около 900 лв
    • използване: изключително за телевизия към Булсатком (евентуално Blizoo)
    • приоритет на изискванията:
      • качествен панел
      • DVB-C тунер с CI-слот (за CAM модул)
      • добро скейлиране и образ при SD и HD с външен декодер (към Булсатком) или със собствен декодер (Blizoo):
        • при спорт и филми
        • добър контраст
        • добро ниво на черното

• 100 Hz
      • размер на дисплея, по-голям - по-добре
      • Ambilight (?)
      • достатъчно добър и обемен звук
      • LED backlight
      • достъпен на пазара в момента

• Никакъв приоритет за следните екстри:
      • WiFi
      • Internet
      • LAN
      • DLNA
      • USB
      • Player
      • 3D

Дали на пазара се намират добри телевизори за гледане на телевизия без екстри?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 76 ПърваПърва ... 33414243444553 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе