Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 59 от 76 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

По принцип с екстрите вървят и по-добрите матрици , процесори , дизайн , сглобка и т.н. , така че просто сравнение не може да се направи . Избор м/у 50 или 100,200хц - разбира се поне 100хц "истински" са задължителни . Все пак си направи сравнението в магазина от един източник и при сравнително еднакви настройки на двата модела и ако по- евтиния те задоволява спести 750лв. , но Toshiba 40RL938G би трябвало да сравниш с Toshiba 40TL938G , който е само 999лв. или със 149лв. по-скъп , но си заслужават да се дадат дори само за 100-те хц , другите екстри ще са бонус.
    Впрочем 40RL938G е 899лв . значи само 100лв. е разликата с TL TOSHIBA 40RL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

2.  

3. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте,
    съвсем пресен съм във форума и досега предимно четях ... и то много, тъй като има доста полезна информация и то на много теми
    Ще се радвам, ако ми помогнете в един труден избор, който ми предстои! Реших да си сменям стария CRT телевизор с LCD такъв (дълго е за обяснение защо се отказах от 42ST50E...). Изчетох всички мнения дотук и да си призная много се обърках. В тази връзка реших да посетя директно технотата и да видя на живо какво и как ... от форума ми се бяха набили в главата няколко модела и главно тях гледах .... ето ги и тях:
    Samsung 40ES6100
    Samsung 40EH6030
    Panasonic 42ET5E
    Panasonic 42ST50E, като този отпадна окончателно в магазина по ред причини, които не ми се обясняват, че поста ще стане много дълъг ...
    В магазина реших да е LCD със сигурност, но се триумя измежду посочените по-горе, харесаха ми и трите и за трите модела съм чел добри отзиви ... ТВ ще се гледа предимно от местния кабелен доставчик, понякога и HD, спорт много рядко, предимно Ф1, доста често ще се гледат и HD от лаптопа или флашка ... не е изключено да се използват и SMART функциите им. Ще се гледа от максимум 2,5-3 метра, в осветена стая, засега срещу прозорците (едната "стена" е цялата в прозорци). Ако може да ги подредите по ред (от най-хубавия, към най ...)
    П.С. Забравих да отбележа, че задължително държа да е 100 херца и повече, ако е възможно и цената да е до 1300-1400-1500 максимум
    Този пост е редактиран от starpeace; 02-12-12 в 00:53.

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Обяснявай за Panasonic 42ST50E бе човек. Нали за това сме тук, да четем.

5. Тук е от
    Dec 2012

Браточки помагайте!
    Дойде време да си взема 46/47 инчов телевизор. Като всеки българин искам за колкото се може по-малко пари да взема най-доброто. Колкото повече чета толкова повече се обърквам. Бях залитнал по офертата в ТМ LG 47LM671S и подобните му, но се отказах. Бюджета ми е около 2000-2100 лв. Ще се гледа най-вече HD филми и телевизия и от време на време 3D. Препоръчаха ми активни очила.

Засега съм се спрял на тез три модела: SAMSUNG UE-46ES6530; SONY KDL-46HX750BAE2 и PANASONIC TX-L47E5E, ама пусто как да реша кой.

Ще съм ви страшно благодарен да ударите едно рамо. За да не разводняваме темата може да ми пишете на лична или на е-майл, а пък аз като взема нещо ще споделя мнение.

(И да ми дадете акъл как да пробвам телевизора в магазина за мъртви пиксели???)

6. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

L47E5E няма 3D, L47ET5E има, но е пасивно. Каква е причината да се спреш на активна технология? Изпробвал ли си на място в магазина да постоиш с очилата 20-тина минути и да погледаш? Точно по този начин разбрах, че за нищо на света няма да си купя телевизор с активно 3D.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от brightview Виж публикацията
    Браточки помагайте!
    Дойде време да си взема 46/47 инчов телевизор. Като всеки българин искам за колкото се може по-малко пари да взема най-доброто. Колкото повече чета толкова повече се обърквам. Бях залитнал по офертата в ТМ LG 47LM671S и подобните му, но се отказах. Бюджета ми е около 2000-2100 лв. Ще се гледа най-вече HD филми и телевизия и от време на време 3D. Препоръчаха ми активни очила.

Засега съм се спрял на тез три модела: SAMSUNG UE-46ES6530; SONY KDL-46HX750BAE2 и PANASONIC TX-L47E5E, ама пусто как да реша кой.

Ще съм ви страшно благодарен да ударите едно рамо. За да не разводняваме темата може да ми пишете на лична или на е-майл, а пък аз като взема нещо ще споделя мнение.

(И да ми дадете акъл как да пробвам телевизора в магазина за мъртви пиксели???)
    И аз бях със същия бюджет и гледах горе долу същите модели но накрая си взех panasonic 42gt50 плазма Искам да ти кажа, че картината е уникална досега само съм мислел, че гледам хубава картина В другите две стаи имам Сони и LG картината при тях е видимо по зле УСПЕХ

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Question Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте,
    След дълги години вярна служба старото CRT (не се смейте) трябва да се замени с нов ТВ. Поради липса на място търся 37-39" телевизор (плазми с тези размери няма, тaка че LCD), който ще стои в светла стая и ще се гледа от всякакви ъгли. У дома се гледа каблелна, цифрова ТВ (на НЕТ1) и то основно детски и мачове . За сега съм харесал PHILIPS 39PFL3807H, но наистина нямам идея дали е добре или не.
    Разгледах части от темата, но хората масово търсят по-големи ТВта (42-50 и т.н.) и не можах да се отриентирам за моя размер.
    3Д не мисля, че ще ми трябва, а за интернет, скайп и т.н. си имаме достатъчно лаптопи, така че нищо от това не е критично.

Всякакви съвети ще са добре дошли,
    Поздрави.

Редакция: Това ще е основен телевизор, а единственото нещо, което аз искам е да реагира бързо на смяна на програми. Много се дразня на смяна на канал по 5 секудни, което виждам често при приятели и познати.

10. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от emanchev Виж публикацията
    И аз бях със същия бюджет и гледах горе долу същите модели но накрая си взех panasonic 42gt50 плазма Искам да ти кажа, че картината е уникална досега само съм мислел, че гледам хубава картина В другите две стаи имам Сони и LG картината при тях е видимо по зле УСПЕХ
    Жалкото е, че плазма 46/47 инча няма. 50 и нагоре ми идва много, 42 - малко.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от brightview Виж публикацията
    Жалкото е, че плазма 46/47 инча няма. 50 и нагоре ми идва много, 42 - малко.
    Увеличи бюджета ако можеш и вземи soni kdl-46HX850 много успешен модел от тази година http://www.testfreaks.co.uk/tvs/?sort=score

12. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте, преди време бях постнал тема за избор м/у 42LM670S и SAMSUNG UE-40ES6710, както ме посъвтвахте, качих на флашка футболен мач от канала SKY sports 2 HD и в ТП проверих изображението на двете ТВ.Меко казано останах разочаровна от картината LG 42LM670S - самото лого на фирмата на рекламните клипове в магазина бе зърнесто, но с по-топли цветове. При предаването на самия мач, при дългите подавания м/у играчите трябваше да мине доста време, докато се рабере до кой играч именно е насочен пасът При SAMSUNG UE-40ES6710 имаше леко пдобрение, но пак при дългите подавания топката бе леко замазана. Прибрах се у нас у пуснах настоящият ми SAMSUNG С 650 и не открих разлика в предаването на мача м/у моделът преди 2-3 години и сегашната серия 6.Пробвах и така хваленият тук Панасоник 42 E5Е и също така не остнах очарован от картината.Моля за съвет при избора за 40 - 42 инча ТВ за сумата около 1500 лв. Държа най-вече на качество на 2Д картината.Резервиран съм към плазмите заради отпетчването на лого-та.Благодаря предварително.

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

В този диапазон размери и пари, като се изключат двата модела, които не са ти харесали, няма много голям избор - освен да погледнеш Сони 40HX750

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Благодаря за съвета, ще го пробвам и него.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от maxi1 Виж публикацията
    Благодаря за съвета, ще го пробвам и него.
    Защо не погледнеш и при Тошиба примерно 40/46TL938/963 цени от 1299-1349лв. за 46", е най-доброто като цена/качество , 40" са 999лв. Въпреки , че тази година в почти всички серии липсва Resolution+ обработката на сигнала е доста добра ,а матриците са на Самсунг .

17. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от nkd Виж публикацията
    Защо не погледнеш и при Тошиба примерно 40/46TL938/963 цени от 1299-1349лв. за 46", е най-доброто като цена/качество , 40" са 999лв. Въпреки , че тази година в почти всички серии липсва Resolution+ обработката на сигнала е доста добра ,а матриците са на Самсунг .
    Благодаря за съвета, така и ще направя, флашката с футболнния мач е в MKV format, дано успеят да ги прочетат и Сони и Тошиба.Забавното в случая е, че консултантите ме убеждаваха, че не съм записал правилно файла и това било причината в лошото качество/замазването при бързите сцени

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Нормално е така да ти кажат - голяма част от тях са достатъчно прости, за да си го мислят наистина, друга част от тях са достатъчно хитри, за да опитат да те излъжат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 59 от 76 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 09:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 18:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 10:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе