Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 60 от 76 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Talking Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от maxi1 Виж публикацията
    Здравейте, преди време бях постнал тема за избор м/у 42LM670S и SAMSUNG UE-40ES6710, както ме посъвтвахте, качих на флашка футболен мач от канала SKY sports 2 HD и в ТП проверих изображението на двете ТВ.Меко казано останах разочаровна от картината LG 42LM670S - самото лого на фирмата на рекламните клипове в магазина бе зърнесто, но с по-топли цветове. При предаването на самия мач, при дългите подавания м/у играчите трябваше да мине доста време, докато се рабере до кой играч именно е насочен пасът При SAMSUNG UE-40ES6710 имаше леко пдобрение, но пак при дългите подавания топката бе леко замазана. Прибрах се у нас у пуснах настоящият ми SAMSUNG С 650 и не открих разлика в предаването на мача м/у моделът преди 2-3 години и сегашната серия 6.Пробвах и така хваленият тук Панасоник 42 E5Е и също така не остнах очарован от картината.Моля за съвет при избора за 40 - 42 инча ТВ за сумата около 1500 лв. Държа най-вече на качество на 2Д картината.Резервиран съм към плазмите заради отпетчването на лого-та.Благодаря предварително.
    Това лято брат ми си взе Samsung UE-40ES6530 и като отидох да го полеем се изненадах,че при еднакъв доставчик,на моя Toshiba 40xv733g и HD,и SD се вижда по-добре.Може да не е бил настроен както трябва,но лично аз останах разочарован,а на всичко отгоре аз му го препоръчах,като по-запознат(следя редовно форума:D).Така че не се учудвай,явно новото не е в качеството на картината,а в смарт функциите.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Не че ги оправдавам ,но и аз съм срещал доста "калпаво" записани мачове по торентите - виж в зам...а имаше добър запис на последния мач м/у Реал и Барса (с коментар на руски е) . Пробвайте и с различни настройки за LED+ (при Самсунг) и за 4нали размазването" и "намали трепкането" . За ЛГ ЛМ660/670 няма кой знае какво значение - въпреки ,че след последния ъпдейт май положението е по-добро и ефекта при стойности "2-3" е по-добър .

4. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Именно за това става дума - аз избирам ТВ т.е. качеството на картината би трябвало да е от значение, а не допълнителните маркетингови трикове, като дизайн, гласово разпознаване и т.н Благодарности за форума, който е прекрасен и помага на всички нас да избегнем уловките на маркетолозите

5. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    търся 32" лед тв, бюджет до 700лв.
    Важно е да има хубава картина и по възможност да плейва филми и субтитри от флашка.

За момента гледам тези:

PHILIPS 32PFL3807H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 32LS5600 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 32LV3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Кой от тях да избера?
    Ако има разбира се нещо по-добро, моля, да ме насочите.
    Благодаря
    Този пост е редактиран от Jikata; 03-12-12 в 21:59.

6. Тук е от
    Jul 2007

Избора ми се свежда до тези два модела
    PANASONIC 3D TX-L42DT50E
    и
    SAMSUNG UE-46ES6710
    Ще се гледа от 2,5м.
    Панасоника е с по-добро цветопредаване, но лош контраст и по-малък екран.
    Интересува ме SD и HD възпроизвеждане от външен приемник(поне за сега), кои да избера?

7. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте драги съфорумци! Този форум е едно истинско бижу наистина. Не съм сигурен дали това е правилното място но все пак ще задам един лаишки въпрос. Попаднах на тази промоция от Техномаркет - SONY KDL-40EX650BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и се чудех дали някой от вас има реален поглед над тази машинка. Цената изглежда примамлива, както и екстрите, които предлага. Телевизорът бих ползвал за възпроизвеждане на филми предимно и рядко гледане на телевиция.
    Благодаря ви предварително и всичко добро!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Nе му ли е прекалено висока цената за тв без 100 херца и 3D? Скромното ми мнение на крайно неразбиращ, но следящ с интерес човек, е, че ако държиш на цена около тази, може да погледнеш Samsung 40EH6030, а ако държиш да е Sony, тогава поне да е 40HX750.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ggman_kr Виж публикацията
    Здравейте драги съфорумци! Този форум е едно истинско бижу наистина. Не съм сигурен дали това е правилното място но все пак ще задам един лаишки въпрос. Попаднах на тази промоция от Техномаркет - SONY KDL-40EX650BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и се чудех дали някой от вас има реален поглед над тази машинка. Цената изглежда примамлива, както и екстрите, които предлага. Телевизорът бих ползвал за възпроизвеждане на филми предимно и рядко гледане на телевиция.
    Благодаря ви предварително и всичко добро!
    Щом ще се гледат повече филми, това е твоят избор. Разглеждах го преди няколко дни в магазина, понеже съм се спрял на 32" вариант за кухня и картината при HD видеосъдържание ми хареса. Не че съм очаквал обратното. Sony винаги са били на ниво при високите резолюции.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от g_e_s_h Виж публикацията
    Здравейте, интересувам се от мнението ви за LG 47LM671S - LG 47LM671S :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria .
    Телевизорът ще се помещава в светла стая срещу прозореца и ще го гледаме предимно от около 2.5, 3 м.
    Смятам да го използвам с цифровата телевизия на НЕТ1, за възпроизвеждане на медия от външни носители, YouTube, както и да използвам възможностите му за свързване с компютър (с подходящ DLNA сървър) и други устройства по локалната мрежа.
    Цената ме устройва, подаръците, които вървят в момента с него, също ме привличат.
    Ако смятате, че моделът има сериозни недостатъци, моля за съвет, за по-добър избор в същият (или малко по-висок) ценови диапазон.
    Благодаря предварително,
    Поздрави
    Ако ще го вземаш, още първата вечер го провери за неравномерна подсветка. В тъмна стая без сигнал.
    виж и този
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
    /без 3Д/
    PANASONIC TX-L47E5E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Papiloti Виж публикацията
    Последно:
    Philips 40PFL5527K или
    Philips 42PFL6007K или
    Sony KDL-40HX755TDGT

основно за:
    телевизия, основно HD
    HD филми през HDMI

Съображения?
    1. Philips 42PFL6007K - лек превес заради обработката на сигнала / контрастът му е по-нисък
    2. Sony KDL-40HX755

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Аз бих си взел Philips 42PFL6007K, стига да имах излишни 1800лв. А и го предлагат в различните вериги с очила и скара, кафемашина Saeco и т.н. Нищо, че процесорът му е същият, като на 5507К.
    Днес пак го гледах - картината много ми хареса, а и Ambilight-a e super! За звука нищо не мога на напиша, защото в магазина е достатъчно шумно... Има две неща, които ме дразнят, обаче: липсата на поддръжка на БГ субтитри на плеера му и проблема с PVR. Ако не греша, иска връзка по нета с EPG, за да записва. Айде, първото ще го преглътна, но второто - не.
    Philips 42PFL6007K процесорът му е същият, като на 7007 и 8007.
    Един колега писа в темата за филипс, че 6007 подържа srt субтитри.

Цитат Първоначално публикувано от Stefanov737 Виж публикацията
    Здравейте! От една седмица постоянно чета информация в интернет и разглеждам на живо модели телевизори. Но вместо избора ми да става по-лесен, точно обратното. И така по същество.
    Търся телевизор, като важните за мен неща са. Примерно да бъде максимум до 1600лв. Най-важното е да може спокойно да гледам филми било от външен хард или от лаптопа. Неискам когато пусна някакъв филм да насича или да има проблеми с възпрозвеждането на субтитрите. Би било хубаво, ако е 3Д. Не държа да има смарт функции.
    Преди се бях спрял на Philips 42" 4307(1100лв), но после след много четене реших да взема LG 42" 671S(1600лв.) . После си викам щом ще давам 1600лв нека да е за Samsung 40" ES6710. Сега като чета тук виждам, че примерно тези два модела Panasonic TX-L42ET5E и Panasonic TX-P42ST50E също са добри.
    Ако може да ме орентирате кое си заслужава най-много. Може и други предложения освен тези. Благодаря!
    1. Panasonic TX-P42ST50E
    2. Samsung 40ES6710
    3. Panasonic TX-L42ET5E

Цитат Първоначално публикувано от Stefanov737 Виж публикацията
    Хммм офертата е добра. Много ми харесва все пак е 50" . Но разтоянието от което ще го гледам е около 3м. Другото което ме притеснява е че много често като се прибера пускам телевизора да бърбори нещо, а аз се занимавам с други неща. Дали наистина има проблем при плазмените телевизори със статичните изображения, като например логото на телевизията. Сегашния ми телевизор е 32" LCD и никога не съм имал плазма.
    В менюто на телевизора има опция за изключване на видеопанела - тоест работи без картина и го ползваш като радио....

Цитат Първоначално публикувано от breiii Виж публикацията
    Взех си SAMSUNG UE-40EH6030, монтирах го, но още не съм го разцъкал достатъчно. Първите ми впечатления са, че предава видимо по-зле аналоговата кабелна ТВ в сравнение с Филипса ми 7-ма серия.
    Нормално - Филипса има по-добро скалиране и мащабиране на картината.

Цитат Първоначално публикувано от emoleon Виж публикацията
    Здравейте
    След като преди време се разминах с покупката на нов ТВ сега следва нов напън, затова се включвам с рутинните питаниците.
    Предпочитанията ми клонят към: 1) качествена картина!!! на цифрова кабелна и филми от ПС; 2) от екстрите може би 3D,DLNA,100Hz,цифров тунер с MPEG4,дистанционното да хваща добре,да няма проблеми с DTS (звука???)...
    Помещението е доста светла стая с голям прозорец и в близост ще бъде ТВ-то, затова плазмата е втори избор, макар преимуществата.
    Бюджет:1500лв. Диагонал - 40/42".
    По изчетеното съм се спрял на:
    1. SAMSUNG UE-40ES6530/6710. Макар над бюджета (1600 в момента). Гледах матрицата е AUO, което не ми допада
    2. SONY KDL-40HX750BAE2. Също над бюджета (1550). Тук матрицата трябва да е самсунг. Не знам дали вградения прейър и DTS са ок.
    3. PHILIPS 40PFL5527K/12. Цената е ок 1330лв. Четох за някаква нова матрица на самсунг, както и кофти мнения за качеството на новите Филипс изразено в доста дефекти.
    4. SAMSUNG UE-40ES6100. Тук с матриците е миш-маш. Цената я бива 1300лв.Няма "micro dimming"
    В магазина разбира се изглеждат добре, но след като се спра на модел/и ще ровичкам повече на място. В ТМ/ТП дават ли възможност за проверка на подсветката в тъмна стаичка?
    Благодаря.
    Сонито и Филипса не подържат DTS.

Цитат Първоначално публикувано от starpeace Виж публикацията
    Здравейте,
    съвсем пресен съм във форума и досега предимно четях ... и то много, тъй като има доста полезна информация и то на много теми
    Ще се радвам, ако ми помогнете в един труден избор, който ми предстои! Реших да си сменям стария CRT телевизор с LCD такъв (дълго е за обяснение защо се отказах от 42ST50E...). Изчетох всички мнения дотук и да си призная много се обърках. В тази връзка реших да посетя директно технотата и да видя на живо какво и как ... от форума ми се бяха набили в главата няколко модела и главно тях гледах .... ето ги и тях:
    Samsung 40ES6100
    Samsung 40EH6030
    Panasonic 42ET5E
    Panasonic 42ST50E, като този отпадна окончателно в магазина по ред причини, които не ми се обясняват, че поста ще стане много дълъг ...
    В магазина реших да е LCD със сигурност, но се триумя измежду посочените по-горе, харесаха ми и трите и за трите модела съм чел добри отзиви ... ТВ ще се гледа предимно от местния кабелен доставчик, понякога и HD, спорт много рядко, предимно Ф1, доста често ще се гледат и HD от лаптопа или флашка ... не е изключено да се използват и SMART функциите им. Ще се гледа от максимум 2,5-3 метра, в осветена стая, засега срещу прозорците (едната "стена" е цялата в прозорци). Ако може да ги подредите по ред (от най-хубавия, към най ...)
    П.С. Забравих да отбележа, че задължително държа да е 100 херца и повече, ако е възможно и цената да е до 1300-1400-1500 максимум
    1. Samsung 40ES6100
    2. Panasonic 42ET5E
    3. Samsung 40EH6030

Panasonic 42ST50E - силната му страна е в затъмнено помещение. В ярко такова, му се губи контрастът и цветовете избледняват. Затова имаш лоши впечатления от него.

Цитат Първоначално публикувано от brightview Виж публикацията
    (И да ми дадете акъл как да пробвам телевизора в магазина за мъртви пиксели???)
    Качваш си на една флашка цветни заливки и ги пускаш на ТВ-то в магазина. Огледай екрана за пиксели с различен цвят от този на заливката.
    http://www.pbase.com/jackcnd/1080p_tests
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-12-12 в 18:24.

12. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Jikata Виж публикацията
    Здравейте,
    търся 32" лед тв, бюджет до 700лв.
    Важно е да има хубава картина и по възможност да плейва филми и субтитри от флашка.

За момента гледам тези:

PHILIPS 32PFL3807H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 32LS5600 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 32LV3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Кой от тях да избера?
    Ако има разбира се нещо по-добро, моля, да ме насочите.
    Благодаря

Здравейте,
    някой може ли да даде препоръка по моето питане?
    Благодаря

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз бих избягвал 3-та серия на Филипс ...

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Jikata Виж публикацията
    Здравейте,
    някой може ли да даде препоръка по моето питане?
    Благодаря
    Избирай на място в магазина между тези двата
    Philips 32pfl3807H и LG 32LS5600

---------------------------
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1354275260
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1354605554
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1354514162
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-12-12 в 19:34.

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Избирай на място в магазина между тези двата
    Philips 32pfl3807H и LG 32LS5600

---------------------------
    Ten 4K movies included with Sony's 4K TV - FlatpanelsHD
    Redray to take on Blu-ray
    R.I.P. Rear-projection TVs - Mitsubishi kills last line - FlatpanelsHD
    Благодаря, Христослав,
    а кой от двата е с по-добър плейър?

17. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте
    реших да си купя нов телевизор, доста четох тия дни, и колкото повече чета по труден ми става избора
    телевизора ще се ползва главно за гледане на Булсатком и гледане на филмчета. Приоритетите си за избор съм наредил така:
    1. картина
    2. да плейва филми
    3. 3Д
    4. екстри - уи-фи, броузър, скайп
    5. дизайн
    Като 4 и 5 почти не ме вълнуват
    Засега съм се спрял на следните модели:
    PHILIPS 46PFL5507K
    SAMSUNG UE-46ES6100
    SONY 3D KDL-46HX750B
    PANASONIC TX-L47ET5E

Плазмата на панасоник е ясна - ST50 - доста положителни мнения изчетох за нея, и по голям дисплей, просто ме притеснява факта за логото, за разработването отначало, да внимавам да няма черни ленти на екрана, че трябва да се гледа на тъмно, за да има по хубави цветове и т.н.
    Сегашния ми телевизор е едно 40 инчово ЛСД на сони на около 4 години, което за мен си вади много добра картина.
    Ходих гледах ги на място, и да си кажа картината на всички ми хареса, на панасоника беше леко по тъмна/лед-а/, но предполагам е било от настройките, самсунга беше леко по цветен от останалите, но предполагам и това е от настройките.
    Тавана на бюджета в момента е 2000 лв.
    Моля за помощ при избора. Принципно ако имате други предложения освен тези, на които съм се спрял, нямам нищо против да ги чуя. Има лека разлика в цените, която е поносима.
    И ако може да ме посъветвате какво да си запиша на флашка и да ги пробвам на място, понеже съдържанието което се плейваше в момента беше едни панорами, които доста мудно се движеха и анимацийки естествено
    Този пост е редактиран от spoky; 05-12-12 в 13:55.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Аз бих избирал между тези двата, като клоня за Panasonic-a. Нещо доста му куца на това Sony 3D-то, иначе като цяло е доста добре.

PANASONIC TX-L47ET5E
    SONY 3D KDL-46HX750B

Заливки и линкове за такива ще търси в тази тема----> https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%B2%D0%B5.html

От някой торент можеш да си изтеглиш мач, или някакви спортни събития за по-динамичните сцени. Намират се и демо клипчета.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 76 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе