Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 73 от 156 ПърваПърва ... 2363717273747583123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Здравейте имам нужда от малко помощ при 3Д филмите и тяхното подкаравне от самото начало... Извинявам се ако и преди е отговаряно на подобен въпрос, но се опитах да прочета цялата тема ама 73 страници са ми много и може някъде да съм изпуснал отговора на въпроса ми. А той е как аджеба да подкарам филма без да имам 3D blu-rаy player... Телевизора ми е LG60PX950N активна матрица и си купих очила за този модел тв. Телевизора предлага конверсия от 2д в 3д. Възможно ли е да свържа примерно лаптоп към тв с hdmi и от лаптопа да си пусна 3д филма и ако да как става фокуса стъпка по стъпка и през какъв плеър трябва да пусна филма, дали е специален или може и KMplayer ? Или ако кача филма на външен хард и го вържа към тв с USB и как се процедира там? Съжалявам за може би малоумните въпроси, но съм малко бос още в оптимизирането на домашното кино.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Да можеш да гледаш 3D филми от лаптопа.
    Повечето рипове в мрежата са с две картини(дали една до друга или една над друга няма значение), за които не ти трябва Блурей плеяр който да поддържа 3D(при него кадрите са един след друг).
    Пускаш си филма от компа през HDMI става както с КМ плеяра, така и с други плеяри, но КМ и Pot се оправят с 3D субтитрите и като ти излязат двете картини на телевизора ако си пуснал опцията автоматично откриване на 3D сигнал би трябвало да ти излезе съобщение да натиснеш 3D бутона и да сложиш очилата(поне при мен е така на Панасоник).
    Ако не си пуснал тази опция трябва ръчно да си включиш 3D-то като укажеш дали е картина до картината или картина над картината.
    Не знам дали ти го обясних добре, но всъщност не е сложно просто веднъж като го направиш после ще ти ясно всичко.

4. Тук е от
    Feb 2013

А филмите които трябва да сваля от торентите примерно от маймунда.нет трябва да се водят blu-ray така ли или може и примерно HDTV 1080p ? И за обяснението горе-долу те разбрах май...Ако съществува и по просто обяснение бих го прочел, но ще пробвам така както го описа и ако не стане ще пиша отново.
    P.S. Видях в маймунда.нет, че тези блурей филми отдолу в описанието на торента има линк към конкретен плеър? Задължително ли е с него да ги гледам или това е за различните формати на 3д филмите
    Този пост е редактиран от MartinNez; 25-03-13 в 12:22.

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от MartinNez Виж публикацията
    А филмите които трябва да сваля от торентите примерно от маймунда.нет трябва да се водят blu-ray така ли или може и примерно HDTV 1080p ? И за обяснението горе-долу те разбрах май...Ако съществува и по просто обяснение бих го прочел, но ще пробвам така както го описа и ако не стане ще пиша отново.
    P.S. Видях в маймунда.нет, че тези блурей филми отдолу в описанието на торента има линк към конкретен плеър? Задължително ли е с него да ги гледам или това е за различните формати на 3д филмите
    https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html

6. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте, предстой ми покупка на нов телевизор, но съвсем се обърках! Знам, че искам да е 42 инча по-възможност. Отначало се бях спрял на LED, сега клоня към 3D LED и по-точно:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42UT30E
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...or-LG-42LM3400
    Бюджетът ми е 1000лева. Телевизора ще се ползва от цифрова телевизия на VIVA COM. като на него ще се гледат филми с HD висока резолюция, някое мачле от ШЛ и тук-таме някой 3D филм.... Разполагам с лаптоп Acer Aspire 5560G, чрез който евентуално да става връзката с телевизора. На него тръгват филми със HD (без Full HD e) Разтоянието от което ще се гледа е около 1,5 - 2 метра. Оставям на вас да ми подкажете и да ме насочите към най-удачният модел за парите.
    Благодаря ви, предварително!
    Този пост е редактиран от goodofwar; 27-03-13 в 02:37.

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

SAMSUNG UE-40EH6030

http://www.technomarket.bg/products/09121347/samsung-ue-40eh6030

8.  

9. Тук е от
    Mar 2013

Това ли ми го препоръчваш? Ще има ли кой знае каква разлика като е с 2 инча по малко .. ? И 40 инча не са ли малко като за 3D телевизор?

10. Member
    Тук е от
    Mar 2013

11. Тук е от
    Mar 2013

Мисля, че най-добре е Панасоника 3D TX-P42UT50E - 42 инча е .. и превъзхожда с тези екстри:
    WEB БРАУЗЪР ДА
    ИНТЕРНЕТ TV ДА
    SKYPE ДА
    Но пък Самсунга е с по-тънка рамка ............
    Този пост е редактиран от goodofwar; 27-03-13 в 12:15.

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Ами нали си се насочил към 3D LED? Ако не го беше уточнил и аз щях да ти препоръчам Панасоника плазма.

13. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Ами нали си се насочил към 3D LED? Ако не го беше уточнил и аз щях да ти препоръчам Панасоника плазма.
    Незнам и аз към какво съм се насочил вече освен 3D, Панасоника рамката не ми харесва нещо, че е много голяма. Ако въобще няма смисъл за екран 40-42 инча за 3D , да не гледам такива телевизори?
    Съжалявам, че такива са ми отговорите, но не съм толко наясно с тези технологий, за което моля да ме извините .

- - - - - - - - - -

Това вярно ли е? - http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2108653
    Този пост е редактиран от goodofwar; 27-03-13 в 13:51.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от goodofwar Виж публикацията
    Незнам и аз към какво съм се насочил вече освен 3D, Панасоника рамката не ми харесва нещо, че е много голяма. Ако въобще няма смисъл за екран 40-42 инча за 3D , да не гледам такива телевизори?
    Съжалявам, че такива са ми отговорите, но не съм толко наясно с тези технологий, за което моля да ме извините .
    - - - - - - - - - -
    Това вярно ли е?
    samsung ue40eh6030 проблем - Data.BG Форуми
    Ееее ти рамката или каритината ще гледаш ? Ако е първото, вземи си LG 42LM620 к.

16. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Ееее ти рамката или каритината ще гледаш ? Ако е първото, вземи си LG 42LM620 к.
    Извън бюджета ми е ... Тогава ще трябва да се върна на Панасоника май ...

- - - - - - - - - -

Това означава ли, че ако избера него картината ще ми е по-зле от някой LED LCD за същите пари като например този - http://electron.bg/42ls3450-p-284946.html#.UVL-bRyGEdM
    Този пост е редактиран от goodofwar; 27-03-13 в 16:13.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от goodofwar Виж публикацията
    Извън бюджета ми е ... Тогава ще трябва да се върна на Панасоника май ...
    Това означава ли, че ако избера него картината ще ми е по-зле от някой LED LCD за същите пари?
    Плазменият има по-добра картина при SD сигнал.
    Това LG имах в предвид.
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...or-LG-42LM3400

18. Тук е от
    Mar 2013

А SD сигнал е? :D Телевизора ще е или на VivaCom или на Bulsatkom, искам да има добро качество на програмите и картината за HD филми, някое мачле от време на време и по някой 3D филм в месеца ще се гледа ...... Няма значение от марката (рамката) или вида на телевизора, важно е да става за тия изисквания. А специално за това LG мисля, че в предните теми имаше негатвни мнения за него заради малките Hz, който щели да накъсват картината при резки движения ? Иначе на външен вид е супер!

- - - - - - - - - -

П.П. Ще трябва ли да си купувам Blu-Ray плеър?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 10:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 19:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 08:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 12:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 11:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе