Страница 16 от 91 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Днес ходих в магазина и разгледах отново двата телевизора между които се колебая:
    - Panasonic TX-Р42G20E;
    - LG 42LD750

Не можах да реша, кой от двата да избера-съпоставях плюсове и минуси, но накрая останах още по-объркан и сега си блъскам главата в избора. Моля Ви, дайте съвети, кой от двата да заеме място в хола ми. Благодаря!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Здравейте, моля препоръчайте ми , кой е по-добрият телевизор.

Sony 46EX500

Samsung 46C650

4. Тук е от
    Nov 2010

Колебая се силно измежду следните модели.

Toshiba 40SL733 - 1300 лв.
    LG 42LD465 - 1100 лв.
    SONY KDL-40BX400 - 1150 лв.
    Philips - 42PFL5405H - 1200 лв.
    TOSHIBA 40XV733G - 1140 лв.
    LG 42LD420 - 1050 лв.

Иска ми се да има читав DIVX плейър, но знам, че е такъв има само при LG-тaта.
    Въпроса в случая кой телевизор би бил с най-добра картина и като цяло най-много си струва парите.
    Ако исчакам до след нова година дали ще смъкнат още цените, защото в България понякога се наблюдава ефекта на коледните увеличения ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Moля помощ с две изречения,за Panasonic TX-P46U20E.Заслужава ли си цена 1566лв.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от funkera
    Здравейте, моля препоръчайте ми , кой е по-добрият телевизор.

Sony 46EX500

Samsung 46C650
    Samsung 46C650 при условие че е с матрица на Samsung.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vagabond76
    Здравейте форумци,
    Ще бъда благодарен за съвет по отношение на избор на LCD 40"-42". Изчетох всичко написано по темата и въпреки, че някои неща останаха неясни съм свел избора си до няколко модела. Засега гледам 21"CRT единствено на ефирна телевизия. Не съм особенно вещ по електрониката и настройките, съответно и не толкова претенциозен. Конзолни игри нямам /засега /. Основният фактор за мен е да възпроизвежда добра картина на ефирна и кабелна телевизия, също така да мога да гледам филми през лаптопа. Важно е да не посещавам сервизите. Като цяло съотношението цена/качество е водещо. Няма директна светлина към ТВ-то, стаята е средно светла.
    А ето и моделите, на които съм се спрял, като вниманието ми е насочено по-скоро към Тошибата, но ще се радвам и на вашата класация, че жената вече не ми дава мира

TOSHIBA 40XV733G - 1199 лв
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40xv733g

PANASONIC TX-L42S20E - 1499 лв. или PANASONIC TX-L42G20ES на същата цена
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8

SONY KDL-40NX500 - 1499 лв. или SONY KDL-40EX508 на същата цена /така и не разбрах кой от тези два модела е по-добрият/
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8

Предварително благодаря за отговорите и се надявам за коледните празници да прекарам с добри думи към хората тук и нова придобивка
    1. SONY KDL-40EX508
    2. PANASONIC TX-L42G20ES
    3. TOSHIBA 40XV733G

Цитат Първоначално публикувано от tteodor
    Днес ходих в магазина и разгледах отново двата телевизора между които се колебая:
    - Panasonic TX-Р42G20E;
    - LG 42LD750

Не можах да реша, кой от двата да избера-съпоставях плюсове и минуси, но накрая останах още по-объркан и сега си блъскам главата в избора. Моля Ви, дайте съвети, кой от двата да заеме място в хола ми. Благодаря!
    Първият - Panasonic TX-Р42G20E

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

samsung-ue-46c7000 или toshiba 46WL768
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-46c7000
    или toshiba 46WL768
    http://eu.consumer.toshiba.eu/en/pro...Specifications
    цената му е 2699 и е по-евтин от самсунга има DVBC T S и 5 години гаранция но при 3D имам чувството че се представя по-зле от самсунга.

порових се малко и доколкото съм разбрал самсунга рипва 2Д видеокартина на 3Д но само той си чете записа и този запис другаде не се възпроизвежда.
    съвет кой да избера? Други предложения до 3000лв за 3д също приемам

10. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте,

Кое от двете бихте препоръчали:

1. PHILIPS 42PFL5405H
    или
    2. LG 42LD550

Това което търся е хубава картина. Ще гледам на булсатком. Няма да го свързвам с PC.

Благодаря предварително

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от yakovcho
    Здравейте,

Кое от двете бихте препоръчали:

1. PHILIPS 42PFL5405H
    или
    2. LG 42LD550

Това което търся е хубава картина. Ще гледам на булсатком. Няма да го свързвам с PC.

Благодаря предварително
    Първия.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте! Наближават празници и тъй като от доста време се каня да се обзаведа с телевизор, реших, че сега е моментът. Поразчетох се малко, през изминалите месеци разглеждах, но едва наскоро започнах по-сериозно да чета за конкретните модели. Съответно попрочетох важните теми във форума и се случи точно това, което очаквах - изпаднах в сериозна дилема . Първо, честно казано още не мога да реша на кое да заложа - LCD, LED или плазма. Живея сам и по цял ден съм на работа, така че ТВ-то ще се ползва предимно вечер (изключвайки почивните дни). Стаята ми спокойно може да бъде затъмнявана, така че да няма директна светлина върху екрана. Освен това разстоянието, от което ще се гледа е малко променливо - между 2 и 4 метра. Единственото, в което съм сигурен е, че искам диагоналът да е поне 46 инча. Доскоро бях твърдо решен да взема LCD, но все повече започват да ме блазнят и LED-овете. Като се разчетох за тях обаче се оказа, че не са особено подходящи за гейминг, особено големите диагонали. Или бъркам? В крайна смека днес реших да се позастоя няколко часа в Технополис/маркет, за да отсея модели. Лошото е, че започнах да се зарибявам и за плазми... и то 3D. Всъщност 3D моделите, които тествах днес бяха LED (някакви Sony-та), на безбожни цени и с доста незадоволителен ефект. Образът беше адски тъмен (очаквах го, но не чак толкова) и се забелязваше flickering буквално на 2-рата минута. За жалост 3D плазмите бяха сложени за красота, без очила, а както знаем да накараш някой да ти свърши работа си е цяло чудо, така че не успях да ги тествам. След като се прибрах, отново се зарових във форума, за да издирвам мнения и ревюта за конректните модели, които си бях набелязал. Накрая сведох всичко до 10-тина модела, доста различни като приложение, но въпреки това просто изпитвах нужда да си задам въпросите.

Честно казано предпочитана марка се оказа Samsung. Харесах две 3D плазми PS-50C7000 и PS-50C680. За първата има страхотни мнения и като че ли до момента тя е основният фаворит за покупка. Проблемът е, че не са малко парите и някак усещам, че не е оптималният избор по отношение на цена/качество. За втория модел не успях да открия много, така че не отказвам мнения. Допадна ми и една бюджетна плазма - PS-50C530, но след като й поразгледах спецификациите ми се стори доооста орязана. Предполагам виждате, че изобщо се колебая дали си струва 3D-то. След това се спрях и на 1 LED моделче - UE-46C7000, плюс две LCD-та - LE-46C750 и LE-46C650. За C7000 четох доста негативни неща по отношение на 3D-то и цената от 2999 лв. се оказа не особено атрактивна. Съответно предположих, че същото се отнася за C750, тъй като май му се явява нещо като LCD алтернатива. C650 е доста дъвкан във форума и може би остава като някакъв компромисен вариант. Разгледах и предложенията на Panasonic, но ми се сториха скъпички с изключение на една плазма, която се оказа бестселър - TX-P50G20E. Но цената й е доста височка, а не предлага 3D, което е поредния въпрос - струва ли си? От LG също имам няколко избора, за които ще се радвам ако някой сподели мнение. Това са 3D модела 47LD950, стандартния LCD 47LD750 и LED-a 47LE5300, който е намален с цели 14% при покупка онлайн от сайта на Технополис, но дори без намалението цената е ОК. Плазмите на LG ги прескочих, защото поне от прочетеното тук, не се борят за първите места (може би само PX950 модела, но не виждам да се предлага в BG).

И така, както сами виждате, целият абзац отгоре представлява един голям въпрос - кое? Като допълнителна информация мога да добавя, че на телевизора в близките години няма да се пуска изобщо кабелна и ще се ползва предимно за гледане на HD филми + след време вероятно PS3 гейминг. Бюджетът да кажем е без таван, но подчертавам, че търся най-доброто съотношение цена/качество. Също така съм отворен за изцяло нови предложения, тъй като моделите са стотици и не мога да прочета всичко.

Благодаря предварително!

13. Тук е от
    Nov 2010

Някой има ли представа дали тунера на 40XV733G e HD защото по информацията в нета и тук в началото на темата излиза, че не е. На табелката в техномаркет бяха написали DVB-C MPEG4 (но без AVC H.264).
    Вече съм доволно объркан и не знам дали да го копувам, но държа да подържа DVB-C HD съдържание. Би било страхотно ако някой може да обясни и каква е разликата когато е с и без AVC H.264. Благодаря предварително.

Дилемата ми е дали да взема Тошибата или LG 42LD465. Цената им е приблизително една и съща и не е определящ фактор. Тошибата е с Samsung панел, а LD465 e с LGD. Моля помогнете с избора, че вече ще се побъркам
    Това с тунера ми е доста важно ...

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте, чудесен форум!
    Без него досега да бях купил някой боклук..
    Та, иска ми се да се обзаведа и аз с TV, в близкия 1 месец, при следните параметри:
    1. Размер - 40" - 42" - ще се гледа от 2.5 - 3.0 м.
    2. Цена - за съжаление около 1000 лв.
    3. Стаята е средно светла, отраженията от плазмите не ме притесняват, в момента гледам на CRT и се гледа, телевизора няма да е срещу прозорците а точно обратното.
    4. Основната цел е свързване с PC и гледане на филми. Проблемът е, че лаптопът ми има само VGA изход (D-SUB 15pin) и незнам дали ще има смисъл от Full HD или няма да мога да използвам пълния му потенциал. Другият вариант е плейване от флашка (но доколкото разбрах само LG върши сносна работа като за тази цел). В краен случай ще сменя и лаптопа с такъв с HDMI изход.
    5. Имам и Виваком ТВ на мое име и мога да ползвам 10 % отстъпка до края на годината от Техномаркет при покупка в брой или безлихвен лизинг до 12м, така, че ми се иска да е оттам телевизора.
    6. ТВ се гледа много рядко, да не кажа почти никога, за монитор на компютъра няма да се използва - само при филми и то вечер.

Та... спрял съм се на следните няколко модела:
    LCD:

1. PANASONIC TX-L42U2E - 999 лв в ТМ / Карфур и Технополис - беше 1249 лв до преди няколко дни. Сложен до плазмата на 3. Panasonic PANASONIC TX-P42X20E изглежда с по-студени и нереални цветове. Като цяло с по-лоша картина, въпреки резолюцията на демотата.
    2. SONY KDL-40P4500 - 899 лв в ТМ / Public - до преди 2 дни беше на 1049 лв и момчето ме увери, че има запечатани, а не мостри, както при повечето промоции.
    4. LG LH3000 - 999 лв в ТМ
    5. SHARP LC-42SB55E - 999 лв в ТМ
    Samsung не съм гледал, тъй като избора е прекалено голям там, ще се радвам да ми препоръчате някой модел ако има читав за тази цена. Toshiba имам лоши впечатления и не искам.

Плазми:

1. PANASONIC TX-P42X20E - 1099 лв в промоция с dvd recorder PANASONIC DMR-EH57EP-K което си е бонус, и може да го продам после или да го подаря, или в крайна сметка да си го ползвам като плейър, ако не мога да изкарам добър сигнал през D-SUB-а на лаптопа. Дали ще е 100 % мостра тази плазма при покупка онлайн? Проблем ли ще е ниската резолюция при плейване на Full HD контент?
    2. PANASONIC TX-P42C10E - 899 лв в ТМ - 99% мостра?
    3. PANASONIC TH-42PX80EA - 849 лв ??
    4. PANASONIC TH-42PZ8ES - 999 лв

Знам, че са доста модели, но от плазмите не разбирам много, четох доста по форума, може и да съм пропуснал нещо - разбрах поне, че ако ще е плазма ще е Panasonic. Основният въпрос е до тази цена кое ще е по-добро като технология - LCD-то или плазмата?
    Също Panasonic имат в момента промоция при покупка на ТВ до края на месеца - 5 години гаранция с регистрация на сайта им, което си тежи в преценката.

А дали да не изчакам и новите модели от март-април? Дали ще има нещо по-стойностно на тази цена? Знам, че и след Нова година ще има още едно малко намаление, но тогава няма да ми важи отстъпката от ВИВАКОМ и се препокрива. Благодаря Ви предварително

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от webdude
    Някой има ли представа дали тунера на 40XV733G e HD защото по информацията в нета и тук в началото на темата излиза, че не е. На табелката в техномаркет бяха написали DVB-C MPEG4 (но без AVC H.264).
    Вече съм доволно объркан и не знам дали да го копувам, но държа да подържа DVB-C HD съдържание. Би било страхотно ако някой може да обясни и каква е разликата когато е с и без AVC H.264. Благодаря предварително.

Дилемата ми е дали да взема Тошибата или LG 42LD465. Цената им е приблизително една и съща и не е определящ фактор. Тошибата е с Samsung панел, а LD465 e с LGD. Моля помогнете с избора, че вече ще се побъркам
    Няма да имаш проблем приемането на ХД канали с xv733 /поне на кабелна ,за ефирно няма как да проверим ,освен ако не си от Русе/ и е по-добър избор от това ЛГ .Аз съм много доволен от картината на Тошиба 40xv733g, заслужава си парите.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от submmit
    Благодаря колеги Nkd и Barezz,

Знам, че всичко опира до качеството на сигнала.
    Но как да дам 1500 за LCD, което е ясно, че ще замазва това, което ще гледам, просто не знам... защото футбол на живо, освен в SD, засега няма... така че май ще си остана със старото CRT.
    Плазма в тази светла стая не бих сложил, все едно да се обзаведа с едно скъпо огледало.

Но продължава да ми е интересно как гледате футбол на тези телевизори при това отвратително качество... може би от по-голямо разстояние, за да не се забелязват дефектите.

SSSaи LE-46C650. За C7000 четох доста негативни неща по отношение на 3D-то и цената от 2999 лв. се оказа не особено атрактивна. Съответно предположих, че същото се отнася за C750, тъй като май му се явява нещо като LCD алтернатива. C650 е доста дъвкан във форума и може би остава като някакъв компромисен вариант. Разгледах и предложенията на Panasonic, но ми се сториха скъпички с изключение на една плазма, която се оказа бестселър - TX-P50G20E. Но цената й е доста височка, а не предлага 3D, което е поредния въпрос - струва ли си? От LG също имам няколко избора, за които ще се радвам ако някой сподели мнение. Това са 3D модела 47LD950, стандартния LCD 47LD750 и LED-a 47LE5300, който е намален с цели 14% при покупка онлайн от сайта на Технополис, но дори без намалението цената е ОК. Плазмите на LG ги прескочих, защото поне от прочетеното тук, не се борят за първите места (може би само PX950 модела, но не виждам да се предлага в BG).

И така, както сами виждате, целият абзац отгоре представлява един голям въпрос - кое? Като допълнителна информация мога да добавя, че на телевизора в близките години няма да се пуска изобщо кабелна и ще се ползва предимно за гледане на HD филми + след време вероятно PS3 гейминг. Бюджетът да кажем е без таван, но подчертавам, че търся най-доброто съотношение цена/качество. Също така съм отворен за изцяло нови предложения, тъй като моделите са стотици и не мога да прочета всичко.

Благодаря предварително!
    Бюджетът ти бил без таван... ,а пък ти се свиди да си вземеш Panasonic TX-P50VT20E
    http://www.technomarket.bg/products/...-tx-p50vt20e-a

Добре си разбрал ,3D-то не си струва парите. Все още няма добро предлагане и разнообразие от заглавия/да не говорим за 3D телевизия у нас .......куцо и сакато, кой разбрал ,кой не разбрал се юрнали да купуват 3D и LED. Харчат пари ,като разпрани за излишни екстри ,които няма да ползват а и не знаят как-после иди и разправяй ,че имало имало криза....

Samsung PS-50C7000 - лично на мен много ми хареса този модел-гласувам ЗА.

Ако толкова много е важно за теб това 3D - погледни бюджетният модел PANASONIC TX-P42GT20E
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt20e

Цитат Първоначално публикувано от webdude

Да модела има HD тунер. Почти всички модели /с цифрови тунери/от миналата година насам имат такъв.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ittierre
    Здравейте, чудесен форум!
    Без него досега да бях купил някой боклук..
    Та, иска ми се да се обзаведа и аз с TV, в близкия 1 месец, при следните параметри:
    1. Размер - 40" - 42" - ще се гледа от 2.5 - 3.0 м.
    2. Цена - за съжаление около 1000 лв.
    3. Стаята е средно светла, отраженията от плазмите не ме притесняват, в момента гледам на CRT и се гледа, телевизора няма да е срещу прозорците а точно обратното.
    4. Основната цел е свързване с PC и гледане на филми. Проблемът е, че лаптопът ми има само VGA изход (D-SUB 15pin) и незнам дали ще има смисъл от Full HD или няма да мога да използвам пълния му потенциал. Другият вариант е плейване от флашка (но доколкото разбрах само LG върши сносна работа като за тази цел). В краен случай ще сменя и лаптопа с такъв с HDMI изход.
    5. Имам и Виваком ТВ на мое име и мога да ползвам 10 % отстъпка до края на годината от Техномаркет при покупка в брой или безлихвен лизинг до 12м, така, че ми се иска да е оттам телевизора.
    6. ТВ се гледа много рядко, да не кажа почти никога, за монитор на компютъра няма да се използва - само при филми и то вечер.

Та... спрял съм се на следните няколко модела:
    LCD:

1. PANASONIC TX-L42U2E - 999 лв в ТМ / Карфур и Технополис - беше 1249 лв до преди няколко дни. Сложен до плазмата на 3. Panasonic PANASONIC TX-P42X20E изглежда с по-студени и нереални цветове. Като цяло с по-лоша картина, въпреки резолюцията на демотата.
    2. SONY KDL-40P4500 - 899 лв в ТМ / Public - до преди 2 дни беше на 1049 лв и момчето ме увери, че има запечатани, а не мостри, както при повечето промоции.
    4. LG LH3000 - 999 лв в ТМ
    5. SHARP LC-42SB55E - 999 лв в ТМ
    Samsung не съм гледал, тъй като избора е прекалено голям там, ще се радвам да ми препоръчате някой модел ако има читав за тази цена. Toshiba имам лоши впечатления и не искам.

Плазми:

1. PANASONIC TX-P42X20E - 1099 лв в промоция с dvd recorder PANASONIC DMR-EH57EP-K което си е бонус, и може да го продам после или да го подаря, или в крайна сметка да си го ползвам като плейър, ако не мога да изкарам добър сигнал през D-SUB-а на лаптопа. Дали ще е 100 % мостра тази плазма при покупка онлайн? Проблем ли ще е ниската резолюция при плейване на Full HD контент?
    2. PANASONIC TX-P42C10E - 899 лв в ТМ - 99% мостра?
    3. PANASONIC TH-42PX80EA - 849 лв ??
    4. PANASONIC TH-42PZ8ES - 999 лв

Знам, че са доста модели, но от плазмите не разбирам много, четох доста по форума, може и да съм пропуснал нещо - разбрах поне, че ако ще е плазма ще е Panasonic. Основният въпрос е до тази цена кое ще е по-добро като технология - LCD-то или плазмата?
    Също Panasonic имат в момента промоция при покупка на ТВ до края на месеца - 5 години гаранция с регистрация на сайта им, което си тежи в преценката.

А дали да не изчакам и новите модели от март-април? Дали ще има нещо по-стойностно на тази цена? Знам, че и след Нова година ще има още едно малко намаление, но тогава няма да ми важи отстъпката от ВИВАКОМ и се препокрива. Благодаря Ви предварително
    LG 42LD465 1099лв - като сложиш 10% отстъпка се получава
    http://www.technomarket.bg/products/09084353/lg-42ld465

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 91 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе