Страница 88 от 91 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    LCD:
    Не страдат от евентуални проблеми с прогаряне
    http://rl531.bmstu.ru:3000/pic/CIMG3862cr.jpg
    Попитай тези ,които в продължение на 1-2 години са гледали телевизия във формат 4:3 на телевизор с формат 16:9...
    Какъв цвят и контраст има централната част на екрана-там където е било 4:3 и двете ленти отстрани... Причината е че с течение на времето цветните филтри изсветляват и така картината губи наситеноста на цветовете ,докато в двете части отстрани цветните филтрите са се позапазили/вследствие на това че не е минавала светлина през тях/.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от go6ok
    Моето непрофесионално око ли ме лъже или наистина LE-40C650 отразява повече от P42G20E?
    Дали окото е "професионално" за мен е без значение защото - този телевизор ти ще си го гледаш, ако ще да е най топ върха дъ бест на сладоледа, ако ти така го виждаш, значи това е положението!
    Конкретно за 42G20 срещу 40C650 аз нямам мнение за отраженията в момента. Не съм имал възможност да ги сравня обстойно.

Впрочем, аз нямам абсолютно нищо общо по професионална линия с телевизионната техника, но не смятам, че това ме лишава от право на лично мнение ("Ура" за форумите )

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Попитай тези ,които в продължение на 1-2 години са гледали телевизия във формат 4:3 на телевизор с формат 16:9...
    Какъв цвят и контраст има централната част на екрана-там където е било 4:3 и двете ленти отстрани... Причината е че с течение на времето цветните филтри изсветляват и така картината губи наситеноста на цветовете ,докато в двете части отстрани цветните филтрите са се позапазили/вследствие на това че не е минавала светлина през тях/.
    Убеден съм, че има и такива случаи, но ти самия не можеш да отречеш и добре знаеш, че по принцип при сегашната плазмена технология въпроса с image retention винаги е релевантен, докато при течнокристалната можем да ги наречем изключения.

Цитат Първоначално публикувано от stalimirov
    ... и най-важното - жената да даде зелена светлина :D
    Амин!

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Потвърждавам ,мой братовчед ,въпреки че многократно съм го предупреждавал ,си има за постоянно отпечатан асовник от СТБ на кабеларката на Самсунг 40 F или M беше серията ./същия тип часовник от Делта СТБ съм го виждал отпечатан и на CRT/

5. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Амин!
    Ти се смееш, но това е може би най-важният критерий при покупката на един телевизор (и не само :D).

Днес ходих да ги гледам тези трите, като основно сравнявах Тошибата с Панасоника... ако трябва да съм откровен - не видях особенa разлика в качеството на картината. Според пича в магазина Панасоника бил по-добър и от двата, пуска ми и SD и HD и ми обяснява... на мен еднакво добре ми изглеждаха и двата, явно няма голямо значение какво ще взема , затова в случая цената ще е определящият фактор (след жената, разбира се ).
    Казаха, че нямали бройки в наличност - само на склад, но нямало проблем да се поръча - щели да ми го доставят направо вкъщи, при това безплатно. Ккакво трябва да гледам като го докарат (или ако ходя да го взема на място от друг магазин), за да се убедя, че всичко му е наред?

6. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от stalimirov
    Ти се смееш, но това е може би най-важният критерий при покупката на един телевизор (и не само :D).

Днес ходих да ги гледам тези трите, като основно сравнявах Тошибата с Панасоника... ако трябва да съм откровен - не видях особенa разлика в качеството на картината. Според пича в магазина Панасоника бил по-добър и от двата, пуска ми и SD и HD и ми обяснява... на мен еднакво добре ми изглеждаха и двата, явно няма голямо значение какво ще взема , затова в случая цената ще е определящият фактор (след жената, разбира се ).
    Казаха, че нямали бройки в наличност - само на склад, но нямало проблем да се поръча - щели да ми го доставят направо вкъщи, при това безплатно. Ккакво трябва да гледам като го докарат (или ако ходя да го взема на място от друг магазин), за да се убедя, че всичко му е наред?
    С други думи ще ти опаковат и доставят мостра от друг ТМ магазин. Нали знаеш поговорката "око да види, ръка да пипне" така, че...

7. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от wrathchild

С други думи ще ти опаковат и доставят мостра от друг ТМ магазин. Нали знаеш поговорката "око да види, ръка да пипне" така, че...
    Еми, освен да звъня да питам къде имат бройки и да ходя на място да гледам. Все пак, какво да гледам ... как се влиза в това сервизно меню, дайте едно линкче, или на лични, ако това е дискутирано някъде другаде, да не разводняваме темата. Благодаря!

8.  

9. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

За Панасониците съм писал след покупката и на двата ми телевизора.И при двата нещата станаха от втория път.Така,ако избереш панасоника,след като ти го изнесат от склада хубаво огледай колко пласта тиксо има на кашона.След това като го извадят задължително трябва да е със защитно фолио на рамката,ако е бил мостра фолиото ще е бъде махнато и ще има много отпечатъци по рамката.След това хубаво "опипай"дистанционното и виж дали не е старо - копчетата му са доста омекнали и батериите са вътре в него - абсурд за нов телевизор.Ако е нов батериите стоят опаковани в пликче и стоят "забити" в една дупчица на стиропора,които е в кашона.При мен и двата пъти се опитаха да ми пробутат старо дистанционно.Това е.

10. Тук е от
    Feb 2009

Здр. може ли,малко помощ.Спрял съм се,на две ЛЦД ЛЕД http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-l37e30e
    и http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-37c6500 .Кой от двата ще извади по добра картина,ако има и други предложения.Благодаря

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Тук е от
    May 2011

Здравейте

Спрях се на http://www.technomarket.bg/products/...ung-le-32d550, но не знам не е ли по добре някой от тези макар и 2010 г.За цената няма значение.
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32c630
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32c550
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32c450

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

При положение, че 32D550 е същото като 32C550, цената има значение - минус 250 лв.
    C630 е по-висок клас, с Motion Plus (100Hz) ако това те вълнува.
    C450 е по-нисък клас от всички останали.

C630 и C550 са правилните избори според мен от изброените.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

мерси,ако има и други предложения

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Аз бих зачепкал темата, че 1500 лв. за 37 инчов телевизор е твърде много, ако искаш де

Тъкмо разглеждах за какво бих дал мои 1500 лв., едното от които беше Тошиба 46XV733 и какво да видя - цената на 46C650 най-сетне станала нормална и у нас - 1600 лв. в ТМ. Имат бройки в 10-ина магазина като гледам.
    Добър момент за купуване, само да се внимава да не е някоя мостра, останала от първия ден, в който са ги пуснали...
    Впрочем, в новия ТМ на пл. Славейков има 42S20 за 1000 лв., изглежда ми като последна бройка, но който се интересува може да поразпита. 1000 лв. за 42S20 е добра цена.

17. Тук е от
    Oct 2007

Какво толкова се плашите от мостри!? Лично съм присъствал при покупки от западняци на тв , нарочно ги искат , свалят им ги от стелажите , имало е време да прояви дефект , ако има такъв . При сегашното стремително развитие на технологиите 3,4 години и вече е стар.. Българска работа, да е запечатан , опакован в книги и найлони ...голяма работа!

18. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от wess66
    Българска работа, да е запечатан , опакован в книги и найлони ...голяма работа!
    Ти тва сериозно ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 91 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе