Страница 89 от 91 ПърваПърва ... 39798788899091 ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Ти тва сериозно ли? Не, шегувам се. Какъв е избора м/у следните модели..http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2846&scenario=
    http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/di...alse)/.do?rf=y
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2583&scenario=

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Brain fart...

(горното е кратък урок по жаргонен английски; защото пиша постове без да мисля)

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте,
    харесал съм си един модел на Самсунг по-точно SAMSUNG UE-32C6510
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c6510
    просто ми останаха очите в него, естествено на външен вид. А и цената му ми се вижда приемлива за характеристиките(не съм много навътре), уж е на промо сега в техномаркет. Някой има ли впечатления от този модел? Ако е имал възможност да го тества бих го помолил да сподели нещо, положителни и отрицателни страни. Благодаря ви предварително.

5. Тук е от
    May 2011

Здравейте, искам да ви попитам и аз за един телевизор и по специално за Sharp LC-40LE810.Заслужава ли си да се дадат толкова пари за 40 инча телевизор и наистина ли са толкова добри, колкото съм чел.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от georgi_mir
    Здравейте, искам да ви попитам и аз за един телевизор и по специално за Sharp LC-40LE810.Заслужава ли си да се дадат толкова пари за 40 инча телевизор и наистина ли са толкова добри, колкото съм чел.
    Не знам къде си чел, че са толкова добри, но не мога да кажа, че е толкова скъп. 1500 лв за 40" не е много. Отиди, виж го и ако ти хареса го взимай. Определено има и по-добри предложения в момента и като пари и като качество дори.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,
    дойде момента за покупка на нов телевизор.
    От дълго време разглеждам темата само информативно и ето че е сега съм разколебан и имам нужда от помощ.
    Ще гледам от около 2 метра, искам да си купя 40", бюджета е 1200лв. Нямам впечатление LED или LCD е по-добре да търся.
    Предвид широкото разпространение съм се ориентирал към Самсунг. Привлича ме приличният му мултимедиен плеър.
    Ето и върху какво се чудя:
    SAMSUNG LE-40D550
    SAMSUNG LE-40C650
    SAMSUNG UE-40C5000
    Моля за Вашите мнения и насоки. Не съм строго ориентиран към Самсунг, мога да купя и LG, Philips.
    Поздрави.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2005

SAMSUNG LE-40C650

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Благодаря,
    а да се надявам ли да намеря в София с матрица SQ01 останала бройка, която да не е мостра.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Метро Цариградско шосе беше добър източник на 40C650 с SQ01 доскоро. Заслужава си да провериш. А относно 40D550, още не съм успял да открия разлики от 40C550, който е с 20% по-евтин.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Профилактично се разходих до Скай Сити, че ми е на 10минути пеша. Имаше една бройка с AUO панел - мостра. Момчето звънна да провери в някакъв склад и каза, че вече нямало никъде неразпечатвани, били останали няколко бройки на цариградско, обаче повечето били мости. После се разходих и до Карфур, там има със SQ01, но гърците са се изложили с ценообразуването - 1499лв. Е 300лв отгоре не ми се дават. Утре ще се разходя до цариградско и може би Славейков и Сити център.
    Тези версии SQ/AUO само от страничната лепенка ли се разпознават или има и нещо по серийният номер? Четох за номер на матрицата да гледам 8ми символ. Този номер под капака ли се намира или на друго място. Питам защото тези страничните лепенки ги няма на всички изложени телевизори.
    След като се оказа, че може би бройка няма да си намеря, момчето в магазина твърдо искаше да ме убеди да купя LG 42LE5300. Бил перфектният телевизор за 1200лв. Всичко хубаво, но го бяха включили през чинч и въртяха клип с отвратително качество, по този начин не успях да придобия реална представа. Ако не открия 40С650, като че ли се връщам в изходна позиция.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ако не си на зор за 100Хц и гланцов екран, проблем с изходната позиция (40C550, а защо не и 40C530 ако не ти трябват мрежови възможности) не виждам. Ако не ме лъжат пенсионерските очички, в ТМ пл. Славейков C550/C530 са със Самсунг панел (унгарски са и нямат стикер, но може да се провери през решетката отзад с какъв панел са, на самия панел, вж. 1-ва стр. на темата за Самсунг).
    Тошиба 42SL738 и 40XV733 все още си остават чудесна възможност (освен че нямат плейър), в зависимост дали обичаш IPS или PVA.

______

Несвързано с горното:
    ТМ са пуснали на "промоция" почти всички модели Samsung 2010 г. "Промоцията" се състои в жълти етикети в магазините и това, че вече не можеш да си ги купиш с 5% отстъпка онлайн. Единственият намален ТВ е 46C650.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tatoo
    Здравейте,
    харесал съм си един модел на Самсунг по-точно SAMSUNG UE-32C6510
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c6510
    просто ми останаха очите в него, естествено на външен вид. А и цената му ми се вижда приемлива за характеристиките(не съм много навътре), уж е на промо сега в техномаркет. Някой има ли впечатления от този модел? Ако е имал възможност да го тества бих го помолил да сподели нещо, положителни и отрицателни страни. Благодаря ви предварително.
    Вземай спокойно. Единственият ми съвет - вечерта да го огледаш на тъмно за неравномерна подсветка и ако е ясно видима и дразнеща ,на другият ден да го подмениш с друга бройка.

16. Тук е от
    Jul 2008

Здравейте!
    След изчитането на 96 страници (първата съм я чел няколко пъти), дойде момента и аз да запитам за съвет. Телевизорът, който търся е:
    *40"-42"; ще се гледа от ~3м. в осветена стая.
    *Ще се гледа главно SD телевизия (булсат/виваком - операторът не е избран на 100% още, сигурно обаче ще имам проблеми с позиционирането на чинията; може и да е МСАТ, защото доколкото разбирам е възможно да се гледа от тях с някакъв модул в тв, и така се избягва допълнителния приемник. HD канали ще се гледат, независимо от оператора); филми от флашка, сигурно и от лаптоп; тук-там по някоя игра, спорт също ще се гледа, макар и рядко. С две думи - всичко.
    *Бюджет около 1500лв - 1700лв.
    Плазма сякаш не искам, защото по това, което съм прочел, не искам да му робувам на тв и да го пазя от прогаряния и т.н. Към момента съм се спрял на LED LCD, като все още не знам дали LED е задължително - препрочитах доста пъти разясненията на първа страница, които hristoslav2 така любезно е предоставил - и пак не мога да реша. Ако е LED - ниска консумация на енергия и по-тънък дизайн (макар че знам че избирам телевизор, и по-важно всъщност е качеството на картината). Ако пък е LCD ще мина с поне 200лв по-евтино, които ще отидат за допълнителна гаранция/външен плеър/WiFi dongle...
    Като марки.... май най-вече LG. Според изчетеното - най-добро съотношение цена-качество-предлагани екстри. Знам, че Samsung са малко по-добри (плеър с DTS), но при тях стигаме до "рулетката" с матриците. От Philips се отказах. Sony май не ми се вписват като цена, а Toshiba и Sharp май не ща, макар че съм отворен за предложения Предвид това, че сме почти средата на 2011, се оглеждам за модели 2011, а не по-стари, заради опасността да попадна на работила n-часа мостра. А и покупката няма да стане тия дни, а след месец - два, т.е. не ми е спешно.
    3D със сигурност не искам, DLNA, Wi-Fi и т.н. - ще ми се да ги има, но не е 100% задължително.
    Моделът, на който съм хвърлил око към момента е LG 42LV5500, който сякаш има всичко, от което си мисля, че имам нужда Загледах и PANASONIC TX-L42E30E, който е на същата цена. Гледам много усърдно и LG 42LD751 (незнам защо е 751, а не 750), като вариант за LCD, но не ми се ще да купувам миналогодишен модел, а не виждам кой му е наследник за 2011г. Същото е положението и с SONY KDL-40EX508. А при Samsung кои са моделите от 2011, тези с "D" ли?
    Ако не става вече много нагло, какво ще кажете и за LG 42LV570S - дали си заслужава стоте лева отгоре на LG 5500 и Panasonic E30E - като гледам, поне на първо четене срещу 100лв получавам DVB-S тунер и уж 200Hz?
    Какво мислят гурутата във форума, кой от тези тв си заслужава повече (и евентулано - защо)? Ако някой има друга идея - ще се радвам да я чуя
    Поздрави и мерси!

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

В Метро на цариградско нямаше моделите, които търся. Влезнах в ТМ, там също нямаше 40С650 не разпечатан. Бяха останали 3 мостри. След кратко колебание, разглеждане на останалите възможности, купих на промоция LG 42LD750 за 1059лв. Дано не съм сгрешил, сега го разопаковам и по-късно ще дам мнение за покупката.

18. Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от pippo
    ...на промоция LG 42LD750 за 1059лв.
    Честито! И аз гледах, че ТМ са го пуснали на промоция с 500лв. по-евтин от ТП (там обаче модела е 751 за 1549лв.). Мислех, че са мостри, а явно има и нови, неработили бройки...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе