Страница 17 от 98 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от jonson64
    За 1000-та лева - не е задължително да го похарча всичките
    Бих искал да мога да изкарвам звука от телевизора, за да не завися от източника на звука, но в края на краищата с няколко допълнителни кабела може да се преодолее евентуалното ограничение.
    FULL HD естествено.
    Ограничението за корейци - наречи го каприз, ако предпочиташ.
    http://www.technomarket.bg/products/...ny-kdl-32ex421
    http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex500aep
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-l32g20e
    http://www.sharpbg.com/index.php?item=16&group=1

2.  

3. Тук е от
    Jul 2011

@hristoslav2

Бих искал да те помоля за съвет.
    Бюджет - 1500 - 2500 лева (макс) за от 32 до 40 инча. Спрял съм се на Самсунг заради това, че имат плеър, който мисля че е добър за ТВ. Проблемът е че не мога да намеря подходящ модел за XBOX-360, т.е. с минимален лаг. Това са двете най-важни характеристики за мен. Бихте ли ми казали къде да намеря инфомрация за точни такива модели? Кой е най-подходящия? Спрял съм се на Samsung 40D7000 и 40D6500 с надеждата цената да падне скоро. Мнения за тези и други модели/марки?

Благодаря!

4. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте, имам проблем с телевизора или е в мен...
    Имам телевизор Панасоник TX-L42E303 (ЛЕД)... Исках да го свържа с усилвател марка АIWA с модел AV-NW30EZ.. И да изкарам звука от телевизора през усилвателя и да си слушам на 5.1 колоните. Играя игри на ПС3ката... на конзолата имам оптичен изход , както и на усилвателя- пробвах, но не стана връзката.. реших да изкарам звука през ТВто по същият начин - и пак не стана... накрая се примирих да сложа чинчовете и да пусна аналогов сигнал през ТВто, но уви.. пак същата история. Колоните се чуват, че работят (шумят), но не изкарват звука от ТВто. Някакви идеи как да си оправя нещата? Сигурен съм, че нещата са били кънектнати както трябва.
    p.s. Ако темата не е за тук, моля не я трийте.. ако някой може да ми отговори да ми пише ЛС или да отговори в темата

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Така както го описваш и от конзолата и от телевизора няма връзка ,което значи ,че проблема не е в телевизора.

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Mocanin ако искаш Самсунг само заради медийният му плеър не е ли по добре, примерно да купиш приличен ТВ до 2000-2100лв., а с останалите пари някой изпитан Мултимедиен плеър (AC Ryan PlayOn, Diva, Zinwell ZP-500 и др.) и HDD към него.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега Aikz , каква е целта на това свързване и какво искаш да постигнеш ?
    При мен телевизора се ползва като монитор , само за картина , а звука от всички външни източници преминава през ресивър !
    Провери си настройките дали са правилно конфигурирани , кабелите дали са наред и добре ли са свързани !

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Mocanin
    @hristoslav2
    Бих искал да те помоля за съвет.
    Бюджет - 1500 - 2500 лева (макс) за от 32 до 40 инча. Спрял съм се на Самсунг заради това, че имат плеър, който мисля че е добър за ТВ. Проблемът е че не мога да намеря подходящ модел за XBOX-360, т.е. с минимален лаг. Това са двете най-важни характеристики за мен. Бихте ли ми казали къде да намеря инфомрация за точни такива модели? Кой е най-подходящия? Спрял съм се на Samsung 40D7000 и 40D6500 с надеждата цената да падне скоро. Мнения за тези и други модели/марки?
    Благодаря!
    Решението е просто. Вземаш си конзолата и отиваш в магазина да тестваш - консултантите няма да ти откажат. На влизане се обади на охраната ,че внасяш своя конзола ,за да нямаш после проблеми.

10. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте на всички. Още веднъж браво за прекрасния форум, научих доста благодаря.
    Сега на въпроса решил съм в най скоро време да кажем близкия месец да си взема телевизор стаята в която ще го гледам е хол с трапезария на едно с размери 4 на 7 метра, има 2 прозореца на съседната дълга стена с размери 183 на 150 см , но със правилните завеси всичко ще е наред според мене . Телевизора ще е на една от късите стени като пред него ще има г образен диван и ще се гледа от около 3-4 метра нормално. За размера мислех си 46 - 50 инча. Проблема е че си бях харесал сони от серията KDL EX 700, но колкото повече чета толкова повече се отчайвам. Гледах ония таблички за лага и гледам баш тази серия на сони с най голям лаг ужас. Четох, Четох и си викам супер значи зарязвам сонито и си взимам плазма от серията G30 после взех да чета за тях и пак се отчаях както казват всички доста се обърках. Телевизора ще се ползва за гледане на филми, телевизия, ще има свързан към него комп и за игри вградения плеър не ме притеснява, също и вградените глупости като вифи та и така на татък все пак за HD по вифи си трябва ебати и рутера което като цена все още е неоправдано според мене. Та имам 2 основни въпроса

1. Някой ако може на човешки(като за малоумник) език да ми обясни разликите между PANASONIC TX-P50G30E и аналогичния PANASONIC TX-P50G20E освен годината на производство и дали си заслужават 800 лева разлика поне по цени в ТМ.

2. И втория въпрос дали сонито е толкова лошо с лага

ПС. До сега в къщи съм на црт телевизори 21 инча, а основното време се прекарва пред LCD монитор асус MM19 купен от ресет преди 4 години.
    Благодаря предварително!

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не става ясно за колко пари говорим , но като гледам на кои модели си се спрял ми се изясни ! Аз бих загледал Панасоник TX-P50V20E !
    TX-P50G30 е нов модел 2011 и цената му е надута и според мен не е добра покупка на тази цена !

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Наскоро някой беше сравнявал 50G30 с 50V20 и в резултат си беше купил 50V20 заради по-добрата картина, конкретно филтъра. А е и 400 лв. по-малко.

13. Тук е от
    Jul 2011

Да за 50G30 и 50V20 работа е ясна там цените са ясни въпроса дали 50G20 е толкова по зле от 30 ката защото 800 лева са си 800 лева пък и нямам против да си взема качествена плазма под 2000 лева, а иначе ме притеснява за плазмите до колкото четох ако гледам доста време филми или цъкам на игри се получавало прогаряне дали е толкова страшно (все пак съм малко луд) случвало се е с жената да гледаме по 3 филма един след друг или да цъкам по 3 часа на някоя интересна игрица.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

G20 едва ли е толкова по зле от G30 , че да си заслужава разлика от 800 лв - просто цената на G30 е висока , а и това едва ли е наследника му ! Вярно , че са от една серия но това нищо не значи - обикновено новите серии са обновени по-горни серии от предната година , но и това не е 100% сигурно !
    Ако те притеснява плазмата винаги можеш да си вземеш LCD , но там големите размери са по-скъпи !

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Скоро и аз бях се засилил да купувам Panasonic 50V20, но при няколкото засилки към магазина за последно решение, като го погледам малко повече и нещо ми се вижда картината една такава меко измито зеленикава и не така изразителна с липса на дълбочина. Ниската яркост и допълнително дразнещото бръмчене-жужене поне за мен е много сериозен проблем при плазмите. Знам, че има огромен брой почитатели тази технология, но така претендираната уникалност на картината и големите стойности на контраст и черно досега немога да ги видя къде са. Разбира се разни очи, разно виждане!

17. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    G20 едва ли е толкова по зле от G30 , че да си заслужава разлика от 800 лв - просто цената на G30 е висока , а и това едва ли е наследника му ! Вярно , че са от една серия но това нищо не значи - обикновено новите серии са обновени по-горни серии от предната година , но и това не е 100% сигурно !
    Ако те притеснява плазмата винаги можеш да си вземеш LCD , но там големите размери са по-скъпи !
    да за лсд ако ще е за тези пари че е 46 инча просто разликата в цената е убийствена за момента, за жуженето не съм обърнал внимание до момента но следващото посещение в магазина това ще е основното въпреки че там не е критерий заради шума

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

При големите LCD-та си има и много добри ценови попадения - например 55C650, 46C650. Вярно, че са такива защото са на изчерпване, но все пак си ги има.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 98 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе