Страница 46 от 98 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Добре дошъл в форума !

Нямаш избор при този бюджет ! Но за 3.5м е малък този ТВ ! Имаше промоция на 37" LG за 699 лв , но си закъснял тотално !
    Знам , че времената са трудни , но събери някой лев още , ако ти е възможно , и си купи поне 37" ТВ , но и това си е компромис !

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bisaev
    След продължително обикаляне на магазините, разговори с консултантите и четене на информация в нета, съм се спрял на този LCD Panasonic TX-L32C3Е
    Бюджетът ми е до 600 лв. и нито стотинка повече
    Разстоянието, от което ще се гледа е не повече от 3,5 м.
    Това е бюджетен модел с орязани екстри и портове. Ако нямаш големи изисквания ще ти свърши добра работа. Прегледай добре спесификациите.
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...689/index.html

4. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Любопитно ми е как гледахте HD сигнал на CRT телевизор ?

Оборудването ми е предоставено от доставчика на пакет - всичко в едно -от СКАТ в Бургас. Този пакет е 41 лева на месец по договор от 2006 г.Ще сменям и доставчика, и жилището. Телевизорът Panasonic Quintrix -28 инча, 100 Hz си остава където си е - няма да го местя , близо 60 кг е. Сега у дома са налице кабелен модем, рутер, преобразувател за сигнала на цифровата тв.Многото кабели и устройства дразнят и това искам да го променя.Един стационарен компютър, два лаптопа, Panasonic с цифрова в хола и един аналогов тв в кухнята. Не ми е нужна плазма с екстри - при наличие на три съвременни компютри. Позагледах се повече в ТВ Plasma Panasonic TX-P42S20E http://plasma.tv.zora.bg/catalog/pro...ic_tx_p42s20e/ Обаче имам много време - може да решим дори да изчакаме промоциите около Коледа.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    Моето умуване вероятно ще е още няколко месеца - заради ремонтите в жилището. Проверих няколко LCD и LED варианти/ 37-42 инча/ с разни тестчета на практика.Старият ми Panasonic Quintrix -28 инча, 100 Hz, от 2005 г, защо например възпроизвежда по-качествена картина спрямо тях при цифрова телевизия - примерно със сигнала от Planeta HD? Пробвах при приятели с LG и Samsung. За 42 инча почти съм се убедил - но трябва и жената да се доубеждава..Изглежда и ненужно огромен.Сега се чудя дали пак трябва да е Panasonic - защото "старият" телевизор в случая е база за сравнение с всякакви други модификации. Би било глупаво да се оборудвам с нещо ново, а то да е с по-лоши характеристики от досегашното... Как го преценявате това?
    Не забравяй по-големия размер. Ако вземеш 42 инча, ще получиш осезаемо по-голяма площ, особено на филми /широкоформатен сигнал/. Освен това и по-високата резолюция. Вярно, че резолюцията не е всичко, но има определени неща, за които си заслужава. За това пак ти трябва голям екран. Иначе на 37 инча дали е HD или SD ако го гледаш от 3-4 метра няма значение.
    Ако искаш картина близка до кинескопа, се оглеждай за плазми, а не LCD.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    http://plasma.tv.zora.bg/catalog/pro...ic_tx_p42s20e/ Обаче имам много време - може да решим дори да изчакаме промоциите около Коледа.
    Правилно разсъждение , с това съм съгласен ! Като не е спешна покупка - по-добре изчакай !

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това е бюджетен модел с орязани екстри и портове. Ако нямаш големи изисквания ще ти свърши добра работа. Прегледай добре спесификациите.
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...trackInfo=true
    Христослав, той си е избрал тазгодишния модел, PANASONIC TX-L32C3E. Не че разликите са кой знае какви. Предполагам, по-добрия контраст.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Благодаря за доброто посрещане

civica - Наистина това ми е максимума към момента. Ако изчакам месец, два да се посъвзема, че този месец потънах страшно много в други разходи, със сигурност ще отделя поне още 200-300 отгоре. Проблемът е, че съм на зор да си купя ТВ. От седмица съм на квартира и не издържам без нет и ТВ. Така че това наистина ми е максимума. След година, две го подарявам на майка ми, за да не купува разни допълнителни приспособления, и си купувам нещо сериозно.

hristoslav2 - Не очаквам кой знае какво от този модел. Видях, че има 2 HDMI порта, значи за филми от лаптопа е ОК. Има цифрови тунери - ефирен и кабелен, така че и откъм кабелната Blizoo също ще е ОК. Това, което ме грабна е, че в Технополис бяха наредени едно до друго LCD-тата и гледайки всички 32"-ки под различни ъгли и от различно разстояние, този ми модел имаше най-добрата (според мен) картина. А това е второто нещо след тунерите, на което държа. Други екстри не ме вълнуват

Още веднъж благодаря за отзивите и ако имате други предложения в този ценови диапазон, моля споделяйте.
    Утре вечер най-късно минавам да го купувам.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Мда...дал съм грешен линк.
    Ето го правилният
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...689/index.html

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ей ама как ни пускат по пързалката от Панасоник БГ. "Full-HD IPS Alpha LED LCD телевизор". Да да, леко да е FULL HD...

12. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Ей ама как ни пускат по пързалката от Панасоник БГ. "Full-HD IPS Alpha LED LCD телевизор". Да да, леко да е FULL HD...
    Не съм сигурен, но мисля, че линкът отново не е за този модел. Липсва едно "Е" накрая. Ако е от значение де.

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Същите характеристики са. Ето и "оригинален" линк: http://panasonic.net/avc/viera/eu201..._lcd_spec.html

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Здравейте,

Изчетох голяма част от темите назад. Търся си телевизор с размер 46-50 инча. Бюджета ми е до 1800 лв. По принцип се бях спрял на Samsung LE-46C650, но за съжаление са останали само мостри, а и от останалите едва ли има SQ матрици.
    И тъй като явно ще е нещо различно от гореспоменатия Samsung, реших да потърся чуждо мнение, тъй като не са ми понятни сериите на другите марки (изключвам плазмите на Панасоник, те са ми ясни ама няма избор нещо).
    Телевизорът ще се ползва предимно за гледане на свалени филми, така че би било добре да има вграден МКВ плеър.
    Не държа, даже предпочитам да не е с LED подсветка. Не държа да е 3D Ready. Предимно ме интересува да има добра картина.
    Благодаря предварително за съдействието.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре дошъл в форума !

Ако намериш LG 47LD750 го взимай , но също е малко съмнително дали има останали нови , запечатани ! И винаги можеш да си вземеш един външен плеър !

17. Тук е от
    Apr 2010

ФОСФОРНИ ЕКРАНИ ЗАМЕНЯТ ПЛАЗМИТЕ
    Американската компания Prysm въведе изцяло нова технология за висококачествени изображения на телевизионния екран.
    Революционната технология е наречена "лазерен фосфорен екран", който ще замени плазмените телевизори, предаде БГНЕС.

Новата технология намалява потреблението на електрическа енергия, с което цените на телевизорите рязко ще спаднат. Фосфорният дисплей е следваща стъпка към приближаването на картината до реалността, съобщават от компанията.

Новите екрани ще консумират само 25% от енергията необходима за съвременните плазми. Екранът е покрит с частици фосфор, но единственият недостатък е дебелината му.
    ДИР.БГ

18. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Фосфорни екрани? Това е леко погрешно понятие Плазмените телевизори, както и електроннолъчевите, също работят с фосфор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 98 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе