Страница 56 от 98 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2003

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    todor81Това е топ модела на Тошиба за 2010г. матрица на Самсунг, за тази цена е отлична сделка , но дали не си чистят мострите , ако намериш запечатка взимай. Имай предвид , че панела е с гланцово покритие . За 3 м. 46" ще ти е добре.
    Благодаря! От прочетеното във форума разбрах, че за Lcd телевизорите е от по-малко значение дали са били мостри или не (стига разбира се да нямат външни дефекти или изгорели пиксели). Иначе забравих да спомена, че стаята е със северно изложение, няма пряка слънчева светлина и е доста тъмна, т.е. гланцовото покритие не би трябвало да е проблем.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

todor81
    Изключая това, че е силно гланцов и LED (тоест с очакване за "течове" от подсветката) цената на 46WL753 е добра.
    46C550, 46C630 вече няма читави (впрочем, последният път като ходих до ТМ Люлин специално да видя един от последните останали 40C650, продавачите се споглеждаха като дребни престъпници - съответно дори не пожелах да го извадим от покъртения му кашон).
    Реалната му конкуренция са 46XV733 (ако трябва да се решат гореописаните два проблема, за сметка на по-невпечатляващото черно заради матовото покритие), 46C653 от който все още има читави бройки в ТП, Samsung PS50C6500, който е само 1600 лв. в ТП и новите плазми на Панасоник 42G30, отчитайки по-малкия размер и по-високата цена пак ги приемам за конкуренция поради другите им качества.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от todor81
    Благодаря! От прочетеното във форума разбрах, че за Lcd телевизорите е от по-малко значение дали са били мостри или не (стига разбира се да нямат външни дефекти или изгорели пиксели). Иначе забравих да спомена, че стаята е със северно изложение, няма пряка слънчева светлина и е доста тъмна, т.е. гланцовото покритие не би трябвало да е проблем.
    Малко работила мостра до няколкостотин часа няма проблем , но повече си е направо яка втора употреба. Всъщност като ги натиснеш може и да свалят повече от нормалните 5% за това, че е била мостра.Все пак гледай за запечатка.

5. Тук е от
    Aug 2010

Този модел няма възможност да плейва през USB , но може чрез мрежа да тегли от компютъра.
    А този плеър TOSHIBA RD-XS32-S може ли да го свържа към локалната ми мрежа в къщи чрез RJ 45(лан кабел) и ако не как може да се свърже с компютър?
    Мерси за отговорите.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Този плеър/рекордер TOSHIBA RD-XS32-S е допотопен, що се отнася до ТВ и видео техника, - модел 2004 г. Мисля, че въобще може да не питаш за него и да не го броиш като критерий при избора на телевизор.
    Ако все пак си още любопитен:
    http://www.dvd-recorder-review.com/t...-recorder.html

7. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито и от мен
    Една забележка-плазмите нямат подсветка.
    Благодаря за честитката!
    Знам че плазмите нямат подсветка, явно се изразих неправилно. Подсветката на LED-овете ми беше болна тема и затова направих такова сравнение

Дистанционното с тъчскрийн изглежда супер и вероятно ще го взема. Искам да попитам очилата как се зареждат ? Гледах че има някаква поставка за безжично зареждане (каквото и да значи това) ? Мога ли да мина без тази поставка ?

Също така се интересувам от калибрация на телевизора? Какъв калибратор ще ми препоръчате да взема?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от taboo
    Дистанционното с тъчскрийн изглежда супер и вероятно ще го взема. Искам да попитам очилата как се зареждат ? Гледах че има някаква поставка за безжично зареждане (каквото и да значи това) ? Мога ли да мина без тази поставка ?
    Тъчскриин дистанционното, го тествай в магазина на същият модел телевизор, понеже не намирам инфо за кои модели става.

https://www.youtube.com/watch?v=9AbMQLKt4GU#ws

Product Specifications
    Video Screen size 7.6 cm (3 inches) 4:3
    Resolution 320 x 240 pixels
    Dynamic Contrast (max.) 300:1

Comfort / features menu interface Touch GUI
    OSD language, Bulgarian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Norwegian, English PAL, Polish, Portuguese, Romanian, Serbian (Yugoslav), Slovak, Lithuanian, Spanish, Swedish, Turkish, Latvian, Estonian, Croatian, Slovenian, Russian
    Text input QWERTY keyboard
    TV Control Yes
    HDMI-CEC control yes
    AllShare yes
    Wi-Fi 802.11b (2.4 GHz)
    IR yes

Power / Equipment Operation power consumption 2.4 W
    Stand-by power consumption 0.1W
    Recharge time 3.5 hours (AC)

Dimensions (W x H x D) mm Dimensions (W x H x D) mm 58 x 157 x 15 mm

Weight (g) Weight 150 g
    Accessories Batteries 1300 mAh
    Rechargeable Battery Yes
    Manual Bulgarian, CzechRepublic, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Norwegian, English PAL, Polish, Portuguese, Romanian, Serbian (Yugoslav), Slovak, Lithuanian, Spanish, Swedish, Turkish, Latvian, Estonian , Croatian, Slovenian, Russian
    Adapter USB Cable

Разликите между моделите очила
    Код:
    Model     Rechargeable Wireless Charge Rx lens Ready Fit-Over Face Size
    SSG-3700CR     ●       ●       ●      ●    Almost
    SSG-3500CR     ●                     ●    Almost
    SSG-3300CR     ●       ●       ●           S/M
    SSG-3300GR     ●       ●              ●     L
    http://www.flickr.com/photos/digitalhall/5369219874/

SSG-3700CR
    http://samsung3dglass.com/images/ssg-3700cr-packing.jpg

SSG-3500CR
    http://samsung3dglass.com/images/ssg-3500cr-packing.jpg

SSG-3300GR
    http://samsung3dglass.com/images/3300gr-packing.jpg

SSG-3100GB
    http://samsung3dglass.com/images/ssg-3100gb-packing.jpg

10. Тук е от
    Aug 2011

Много се извинявам за спама обаче не разбрах докинг станцията отделно ли се продава или върви в комплекта ? По сайтовете на магазините никъде не виждам да се продава (ТМ Технополис, Плесио ...)?

P.S. мдааа отделно се продава за някакви си 239.99$

P.S. Цитат: First off, these are rechargeable, which is very nice. You simply plug them into a USB port. Charging is pretty fast but if they die in the middle of the movie, you can't just pop another battery in and continue. They will take an hour or so to charge up. So even though you don't have to buy batteries, there is the possibility of missing your movie.

Явно ще мина без докинг стейшън

P.S. (за кой ли път) Какво означава Rx lens Ready ?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от taboo
    P.S. (за кой ли път) Какво означава Rx lens Ready ?
    An Rx or prescription lens is an ovular-shaped piece of glass or plastic worn in metal or plastic frames to help improve vision in those having problems with that. The lens affects the way light enters the eye, making vision clearer, explains the Encyclopedia of Children's Health. In order to obtain Rx lenses, an optometrist or ophthalmologist must test vision to determine the right strength or type of lens given the amount of vision difficulty.

http://www.hdtv.ru/news/industry/112...-v-evropu.html

12. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте Прекрасна тема с много полезна информация, изчетох я почти цялата и вече се ориентирах горе-долу какво искам, но ще ви помоля за експертен съвет на кой точно телевизор да се спря
    Търся 37`(може и 40`) LCD ili LED, ще се гледа само телевизия (предимно вечер), доколкото съм разбрал е хубаво да е 100 или повече херца, тунер за цифровата телевизия за да избегна 2 дистанционни и общо взето най-важно за мен е качествтоо на картината, а не много екстри, защото така или иначе няма да ги ползвам Бюджета ми е около 1000лв
    Тук съм си избрал няколко модела, но ако имате по-добро предложение няма да откажа
    http://www.technomarket.bg/products/...ips-40pfl5605h
    http://www.technomarket.bg/products/...43/lg-37le5300

Благодаря ви предварително

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Sep 2009

Колко струват най новите очила на Самсунг с това ЗАРЕЖДАНЕ като "бомбе" дано сте ме разбрали.,

16. Тук е от
    Apr 2005

Моля за съвет - тези дни ще купувам тв, спрях се на плазма, бюджет ограничен около 1100лв, кой е с най добра картина за SD от изброените:

PANASONIC TX-P50C3E 1100лв

SAMSUNG PS-50B430 950лв

SAMSUNG PS-50C430 1140лв

SAMSUNG PS-50C450 950лв

LG 50PJ250 1140лв

LG 50PT250 1100лв

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

D450/D490 серията на Самсунг има забележимо по-добра картина от всички изброени. Вярно, гледал съм ги само с HiDef сигнал. Но съм ги гледал всички (без B430, който е модел 2010 и въобще не трябва да се брои, тъй като със сигурност е някой върнат или тежко мострен). Без замисляне ги зачертавам всички изброени от теб в полза на 43D450 - 800 лв. Ако много настояваш за около 50 инча - 51D450 е 1300 лв., но при 1300 лв. се чудя дали не бих предпочел Панасоник 42S30 или да се напъваме нагоре до 1600 лв., където е напр. Самсунг 50C6500, който вече е друга бира като качество на картината спрямо изброените от теб. Говоря само за плазми, и то такива които съм проверявал. При LCD-тата също става интересно около 1500 лв.

Ето и конкретните ми забележки:
    Генерално към плазмите на LG (даже в момента не се сещам за техен модел, за който да не важи!) - твърде отражателно стъкло и твърде слабо черно.
    Panasonic C3 - много ниска яркост и контраст, черното е слабо, отраженията много високи.
    Самсунг C430/C450 - доста лесно им се отпечатват изображения (пробвал съм го), пак са със силно отражателен екран и на всичкото отгоре и цветовете им са странни.
    Основните забележки (които са по-преглътваеми от всичко по-горе като съвкупност) на D450/D490 - пак силно отражателен екран и леко неубедително черно (на светло).
    Резолюцията на всички изброени е приблизително еднаква, така че си наясно за какво става въпрос, предполагам.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mar4o
    Колко струват най новите очила на Самсунг с това ЗАРЕЖДАНЕ като "бомбе" дано сте ме разбрали.,
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ssg-3300gr
    Цена без бомбето!

Ако има сервизен техник във форума, нека да обясни някои неща на този пенсиониран телевизионен инженер....
    http://www.avforums.com/forums/lcd-l...e-monitor.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 98 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе