a.petlichkov
Добре си се насочил, тъй като картината на LCD моделите на LG е приблизително еднаква с тези на Panasonic, поради почти идентичните (в някои случаи съвсем идентични) панели (2010 г.). Това, което LG могат да ти предложат, е по-функционален USB медиа плейър, а тъй като и аз съм абонат на НЕТ1 доколкото помня LG ще ти дадат възможност да не се налага да си избираш езика на субтитрите на програмите всеки път когато смениш канала. Впрочем, LD420 фабрично няма плейър за видео.
Ако занесеш флашка не знам как точно ще тестваш Панасоника, плейъра му не поддържа почти никакви формати, а при LD420 въобще не работи с видео.
При LD565 получаваш направо отключен плейър и 100 херца, които сам трябва да прецениш дали те вълнуват. Изключая това, картината с LD420 е идентична.
Стигнем ли до 900 лв., обаче аз бих си избрал Toshiba 40XV733 или Samsung 40C550 (ако може да се намери някъде) поради някои съображения, както вече писах, а основното е това, че черното и контраста на IPS са ми понастоящем неудовлетворителни.
При 40XV733 има "100 херца", а при 40C550 - най-функционалния вграден плейър (като съпоставка на основното). Ергономията на Самсунг е особено добра - да повторя.