LG47LD750
LG47LD750
Правилно. Но вероятно не се е задълбочил и в сродни алтернативи от някои други марки. Така се "разсеях" с тях - вече не зная какво точно искам. И засега пак още нищо не съм си харесал...Първоначално публикувано от Lance
Здравей христослав2,Първоначално публикувано от hristoslav2
единствено се притеснявам за плазмата да няма прогаряне,затова се двоумя иначе клоня към 50G30.
Kadiyski
В магазина поискай неотваряна бройка. Може да се договориш с управителя- ако откриеш нещо нередно, да ти го сменят с друга бройка.
/наработените часове могат да се проверят в сервизното меню/
Здравей христослав2,
единствено се притеснявам за плазмата да няма прогаряне,затова се двоумя иначе клоня към 50G30.
то пък разликата с PANASONIC TX-P50GT30E е 200 лв.
Почти винаги така става - "то пък следващия е само едиколкоси повече", "а по-следващия е само едиколкоси повече" и т.н. Постави си някакъв разумен предел, иначе спирачния път се проточва до безкрая И аз съм така, не ти го казвам като упрек към теб.
Lance,по-нагоре засега няма смисъл "-те излизат много солено,напълно излишно.
Ходих преди малко в ТМ загледах се и в SAMSUNG PS-50C7000 и 690 - нещо за тях ??
За 50C7000 и 50C6500 има адски много ревюта из интернет. Ако не се справяш със съответния език - http://translate.google.com/.
50C7000 е наточен с много екстри и много добра картина и някои забележки - основните са Image Retention (валидно за цялата 2010 г. Самсунг), по-слабо черно (сравнено с Панасоник от сходен клас), но пък по-висока максимална яркост, неизключваем Noise Reduction, освен ако не ползваш Game Mode, фабрични режими на картината, които са далеч от калибрираните. Иначе всеки път като отида в някой ТП прекарвам обикновено доста време пред него...
Колеги, знаете ли нещо за това ТВ dsm 2401fhd предлагат го в метро на тънка цена?
Благодарско nkd, за инфото. Ще си помисля, а утре може да мръдна до метро да го видя в действителност какво представлява. Лека, доходна и безаварийна.
Имате ли впечатленията от контраста на 7-ма серия на Филипс 2011г.?
По-точно на модела 47PFL7606H. Изчетох доста ревюта, гледах го и на място. С настройките му в ТП не останах с впечетлиние че й "липсва" нещо на картината. В ревютата го дават като недостатък,
около 950 : 1, т.е. слаб, спрямо други LED модели от неговият клас.
Вярно, че за това са настройките, но все пак друго си е мнение на колега с опит.
Съвсем, съвсем спокойно можете да ме честитите новия телевизор 'Panasonic TX-P42S30E'
Искам да благодаря на всички за помощта и се захващам усилено с четене и настройки.
Искам да отправя и най-най-искрени благодарности към продавач-консултант Боби (с надеждата, че посещава форума) в 'ТехноМаркет - Люлин', който стоически изтърпя няколкодневен тормоз, но нито за миг не ме подведе и беше готов да обикаля магазина заедно с мен още една седмица
raziel66,
В магазин трудно се виждат недостатъците при изобразяване на черно. Осветлението е силно, което "прикрива" слабото черно, и обикновено са на фул макс (динамичен режим и всичко включено, напр. разни "подобрители на черното", които убиват всичко що е в сенките). Вкъщи ако има проблем с черното, вечерта лъсва...
Kuku Puku, честито, да го ползваш безаварийно!
Чакаме ревю
Интересно ми е да видя какви ще са промоционалните цени на 2011 г. Панасониците S30/ST30/G30 като им дойде времето. В UK, където цените като цяло са еднакви с тукашните, изтекоха бая промоции и текат други сегашни на различни модели. Цените бяха и са много изгодни. У нас малко се позакотвиха. Напр. как ви звучи P42ST30 за около 1350 лв.?
Благодаря LanceLink
Наясно съм, че при това осветление в техномагазините, човек лесно може да се подведе, затова питах с надеждата,че може някой от колегите тук да го има или да го е виждал при нормално осветление. След два месеца четене и гледане вече ми писна да избирам, отделно че гледам предимно бюджетните модели - до 2600 лв. Разбирам, че за тези пари все в нещо трябва да направя компромис и сега съм буквално пред дилема! Филипс или Панасоник TX-P46GT30E? Игнорирайки това, че са различни технологии, харктеристиките им, на които държа при изборът си, са много близки с изключение на контраста /като плюс/ и консумацията на енергия /като минус/, които при Панасоник са в пъти повече.