Страница 89 от 98 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Колеги, спешно помагайте за 32 инчово LCD до 600 лв. Желателно е да има DVB-C тунер !

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от carpangler
    Колеги, спешно помагайте за 32 инчово LCD до 600 лв. Желателно е да има DVB-C тунер !
    http://electron.bg/samsung-le32d450-...Path=21_141_25
    http://electron.bg/samsung-le32d550-...Path=21_141_25 - малко над бюджета но е по-добре като избор.

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Аз точно тогава го гледах и много ми хареса /за малко да го отнеса / -вярно ,не обърнах внимание ,че се е загледал за 59" ,но там рисковете се увеличават пропорционално на размера /и цената за доставка също/.
    Аз сега ще си купувам ТВ за спалнята, после се замислям за плазма над 58 инча за всекидневната

4. Тук е от
    Oct 2011

Clear Motion Rate: 50 Това честотата на опресняване ли е ? Достатъчна ли е за качественно гледане на футбол ?

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Мисля, че Панасоника е най-добре от посочените модели, все пак е Full HD, но и доколкото съм запознат, само те правят качествени плазми, за LCD бих си взел определено Samsung.

На него може ли да се гледат филми от флашка, например някакъв HD Rip? Понеже гледам че пише само SD-movie.

Пише AVCHD/SD-Video , но форматите са нещо никакви ето сравнение с по-високата серия S30
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/2...30&p=TX-P42S30
    От тези вградените медия плеъри в Панасоник не чакай кой знае какво , виж в Самсунг са най-пълни .

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Малко офтопик: търся си wi-fi приемник за ТВ-то (G30). Не мога никъде да намеря Netgear WNDA 3100 v2. Някой може ли да помогне? Намирам само v1, а доколкото знам той не става.
    Този става -даже може да го тествате в магазина
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...TGEAR-WNDA3100

http://www.madshrimps.be/articles/ar...#axzz1bL0J7MbC

на самата кутия долу си пише че става за Панасоник
    http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/netgea...hdtv-20100813/

Има вариант да ти продам моят оригиналният от комплекта за 70лв - стига да го намеря утре из джаджите в шкафа.

7. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    И защо са ти всичките тия грижи с доставка и т.н. ,след като най-добрата плазма на Самсунг 51D8000 тук е 3600лв /3400 онлайн поръчка/ ? http://www.technomarket.bg/products/...ung-ps-51d8000
    Защото имам място за 59 инчова.И след всичко дето прочетох-да вероятно тази 51 инчова плазма е най-добрата(все пак е осма серия),но по голямата част от екстрите не ми трябват(като уеб-браузър,тунер-гледам през приемника на булсатком и няма друга опция) и т.н.Но пък и прочетох,че допълнителния филтър за черно и сиво в сериите 7000 и 8000 създава проблеми.Като съотношение цена-качество-размер-екстри е 6900 е съпоставим само с Панасоника плазма 55 инча.Ще видя колко ще ми излезе с поръчка от ТМ защото от англия има проблем с гаранционните карти.Освен това модела 6910 по цена е същия като доставката в БГ .Може би 6900 ще има подобен финансов марж.

8.  

#22 е офлайн

Тук е от
    Jul 2010

Привет на всички във форума!
    До сега само следях темата(нещо като хоби), но ето че ми се наложи и аз да избирам TV.
    Ще си купувам ТВ за хола, цена до 1500 лв.
    Свел съм избора до 2 телевизора, но приемам и други предложения до тази цена.
    Та телевизорите са SONY 40EX720 и TOSHIBA 40WL768G.
    Просто ми трябват мнения на хората, които разбират, за да избера единия от двата.
    Разстоянието, от което ще се гледа е 1.90-2,20 м. БУЛСАТ(много спорт) и доста филми от лаптопа.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.

10. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    С по-добрият антитражателен филтър и обработка на сигнала/процесор/.
    Вземи 46GT30E - 3D работи в прогресивен режим ! При 46ST30E е с презредов 3D режим.
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg488735

Купих Р46GT30E с два броя 3Д очила , засега съм предоволен с покупката ,
    сега ако може да кажете какво още ми е нужно за да изгледам един 3Д филм,
    евентуално през лаптопа с някаква програма през HDMI става ли

11. iva
    iva е офлайн

Тук е от
    Mar 2008

Здравейте на всички знаещи,
    Моля, да ми помогнете за избор на 32 инчов телевизор между 600 и 700лв. Колкото повече чета и проучвам толкова повече се обърквам. Посъветваха ме да взема LG или Samsung, защото подържат повече формати от външен източник (например за гледане на филми от флашка със субтитри на български). Спрях се на Samsung LE 32D550 - 690лв. в electron.bg или LE 32D551- 664,5лв online в Техномаркет. За LG се спрях на LK430 - 597лв. или LK450 - 702лв.online в Техномаркет. И тъкмо си мислех, че съм ограничила избора, когато вчера ми препоръчаха Toshiba 32LV833 за 673лв., а на всичкото отгоре в момента има промоция на Карфур за Toshiba LED 32HL833G за 645лв. и сега пак съм в начална позиция. Писна ми да обикалям магазините. А аз съм човек, който обича да проучва нещата макар, че ми липсват нужните компетенции все търся най-доброто за съответната цена. Моля, за мнение правилно ли съм се насочила и кой от посочените модели е най-добър или има и нещо друго, което съм пропуснала.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от iva
    Здравейте на всички знаещи,
    Моля, да ми помогнете за избор на 32 инчов телевизор между 600 и 700лв. Колкото повече чета и проучвам толкова повече се обърквам. Посъветваха ме да взема LG или Samsung, защото подържат повече формати от външен източник (например за гледане на филми от флашка със субтитри на български). Спрях се на Samsung LE 32D550 - 690лв. в electron.bg или LE 32D551- 664,5лв online в Техномаркет. За LG се спрях на LK430 - 597лв. или LK450 - 702лв.online в Техномаркет. И тъкмо си мислех, че съм ограничила избора, когато вчера ми препоръчаха Toshiba 32LV833 за 673лв., а на всичкото отгоре в момента има промоция на Карфур за Toshiba LED 32HL833G за 645лв. и сега пак съм в начална позиция. Писна ми да обикалям магазините. А аз съм човек, който обича да проучва нещата макар, че ми липсват нужните компетенции все търся най-доброто за съответната цена. Моля, за мнение правилно ли съм се насочила и кой от посочените модели е най-добър или има и нещо друго, което съм пропуснала.
    Аз съм за Samsung LE 32D550 или 551 (еднакви са)

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте,
    благодарение на прекрасните теми тук и на отзивчивостта на запознатите, вече съм почти готов с избора си на телевизор.
    Бях се нагледал на PHILIPS 46PFL6606H, поеже не ме интересуват 3Д, wifi и други екстри, ще се гледа от около 3м, предимно SD на Булсат и HD филми през компютъра (HDMI).
    За съжаление този модел е изчерпан вече, по веригите са останали предимно мострите.. и не ми се иска за толкова пари да вземам незнайно колко работил ТВ.
    Успях да намеря на добра цена PHILIPS 47PFL7606H (от доставчик), който мисля, че ще бъде също добър вариант, при полжение че е по-висока серия. Интересното е, че по цена се доближава и до: Sony KDL-46EX720 46". И понеже чета еднакво добри коментари и за двата, а не мога сам да преценя/претегля плюсовете и минусите, ще съм изключително благодарен, ако някой синтезира в 2 изречения предимствата им, и евентуално кой да избера.

Благодаря ви предварително.

п.п. Сони-то ще ми дойде с около 43евро повече.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

iva,
    Ако наистина ти трябва тази възможност да гледаш филмчета от флашка или външен диск, най-добре се ограничи до Самсунг 32D550 или 551. Ще си спестиш доста занимавка.
    Алтернативният вариант е да обмислиш покупката на друг телевизор и външен медиа плейър (които вече са по стотина лева). Това ще ти даде възможност да си избереш телевизор свободно, без да се съобразяваш какви файлове възпроизвежда, а освен това външния плейър ще възпроизвежда много повече формати от вградения. Като пример да речем на новия си телевизор ще искаш да гледаш надявам се HD филми, LG не възпроизвеждат въобще аудио формата, в който са огромна част от "безплатните" филми (dts), а Самсунг, въпреки че го възпроизвеждат, имат други ограничения и проблеми и пак ще трябва да отделяш време и нерви, за да внимаваш какво пускаш. Колко струват времето и нервите всеки си преценява.

16. iva
    iva е офлайн

Тук е от
    Mar 2008

Мога да се съглася с Вас, но все пак кажете ми кой е най-добрия 32 инчов телевизор до 700лв в момента на пазара. Все пак трябва да избера нещо.

17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от iva
    Мога да се съглася с Вас, но все пак кажете ми кой е най-добрия 32 инчов телевизор до 700лв в момента на пазара. Все пак трябва да избера нещо.
    Най-добър по какъв критерий?
    Samsung по принцип са с по-добър контраст и по ниски нива на черния цвят и добър медия плеър - ако се използва за основен ТВ е по добре външен плеър и това предимство отпада - не би трябвало да е критерии за избор...
    LG - по-добър ъгъл на гледане

п.п. Най-добре в магазина си ги сравнете един до друг - с очите най-добре става!

18. iva
    iva е офлайн

Тук е от
    Mar 2008

Добре, задавам въпроса си по друг начин: Ако трябва да изберете за себе си телевизор 32 инча до 700лв, кой бихте си купили? - марка и модел
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319115251[/time]_________________________________________________

А за Toshiba LED 32HL833G някой може ли да изрази мнение? От Карфур ме уверяват, че това е най-добрия телевизор за цена 650лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 98 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе