Колеги, спешно помагайте за 32 инчово LCD до 600 лв. Желателно е да има DVB-C тунер !
Колеги, спешно помагайте за 32 инчово LCD до 600 лв. Желателно е да има DVB-C тунер !
http://electron.bg/samsung-le32d450-...Path=21_141_25Първоначално публикувано от carpangler
http://electron.bg/samsung-le32d550-...Path=21_141_25 - малко над бюджета но е по-добре като избор.
Аз сега ще си купувам ТВ за спалнята, после се замислям за плазма над 58 инча за всекидневнатаПървоначално публикувано от svetlio1
Clear Motion Rate: 50 Това честотата на опресняване ли е ? Достатъчна ли е за качественно гледане на футбол ?
Пише AVCHD/SD-Video , но форматите са нещо никакви ето сравнение с по-високата серия S30Първоначално публикувано от Dominator
http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/2...30&p=TX-P42S30
От тези вградените медия плеъри в Панасоник не чакай кой знае какво , виж в Самсунг са най-пълни .
Този става -даже може да го тествате в магазинаПървоначално публикувано от Mean
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...TGEAR-WNDA3100
http://www.madshrimps.be/articles/ar...#axzz1bL0J7MbC
на самата кутия долу си пише че става за Панасоник
http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/netgea...hdtv-20100813/
Има вариант да ти продам моят оригиналният от комплекта за 70лв - стига да го намеря утре из джаджите в шкафа.
Защото имам място за 59 инчова.И след всичко дето прочетох-да вероятно тази 51 инчова плазма е най-добрата(все пак е осма серия),но по голямата част от екстрите не ми трябват(като уеб-браузър,тунер-гледам през приемника на булсатком и няма друга опция) и т.н.Но пък и прочетох,че допълнителния филтър за черно и сиво в сериите 7000 и 8000 създава проблеми.Като съотношение цена-качество-размер-екстри е 6900 е съпоставим само с Панасоника плазма 55 инча.Ще видя колко ще ми излезе с поръчка от ТМ защото от англия има проблем с гаранционните карти.Освен това модела 6910 по цена е същия като доставката в БГ .Може би 6900 ще има подобен финансов марж.Първоначално публикувано от svetlio1
Привет на всички във форума!
До сега само следях темата(нещо като хоби), но ето че ми се наложи и аз да избирам TV.
Ще си купувам ТВ за хола, цена до 1500 лв.
Свел съм избора до 2 телевизора, но приемам и други предложения до тази цена.
Та телевизорите са SONY 40EX720 и TOSHIBA 40WL768G.
Просто ми трябват мнения на хората, които разбират, за да избера единия от двата.
Разстоянието, от което ще се гледа е 1.90-2,20 м. БУЛСАТ(много спорт) и доста филми от лаптопа.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Първоначално публикувано от hristoslav2
Купих Р46GT30E с два броя 3Д очила , засега съм предоволен с покупката ,
сега ако може да кажете какво още ми е нужно за да изгледам един 3Д филм,
евентуално през лаптопа с някаква програма през HDMI става ли
Здравейте на всички знаещи,
Моля, да ми помогнете за избор на 32 инчов телевизор между 600 и 700лв. Колкото повече чета и проучвам толкова повече се обърквам. Посъветваха ме да взема LG или Samsung, защото подържат повече формати от външен източник (например за гледане на филми от флашка със субтитри на български). Спрях се на Samsung LE 32D550 - 690лв. в electron.bg или LE 32D551- 664,5лв online в Техномаркет. За LG се спрях на LK430 - 597лв. или LK450 - 702лв.online в Техномаркет. И тъкмо си мислех, че съм ограничила избора, когато вчера ми препоръчаха Toshiba 32LV833 за 673лв., а на всичкото отгоре в момента има промоция на Карфур за Toshiba LED 32HL833G за 645лв. и сега пак съм в начална позиция. Писна ми да обикалям магазините. А аз съм човек, който обича да проучва нещата макар, че ми липсват нужните компетенции все търся най-доброто за съответната цена. Моля, за мнение правилно ли съм се насочила и кой от посочените модели е най-добър или има и нещо друго, което съм пропуснала.
Аз съм за Samsung LE 32D550 или 551 (еднакви са)Първоначално публикувано от iva
Здравейте,
благодарение на прекрасните теми тук и на отзивчивостта на запознатите, вече съм почти готов с избора си на телевизор.
Бях се нагледал на PHILIPS 46PFL6606H, поеже не ме интересуват 3Д, wifi и други екстри, ще се гледа от около 3м, предимно SD на Булсат и HD филми през компютъра (HDMI).
За съжаление този модел е изчерпан вече, по веригите са останали предимно мострите.. и не ми се иска за толкова пари да вземам незнайно колко работил ТВ.
Успях да намеря на добра цена PHILIPS 47PFL7606H (от доставчик), който мисля, че ще бъде също добър вариант, при полжение че е по-висока серия. Интересното е, че по цена се доближава и до: Sony KDL-46EX720 46". И понеже чета еднакво добри коментари и за двата, а не мога сам да преценя/претегля плюсовете и минусите, ще съм изключително благодарен, ако някой синтезира в 2 изречения предимствата им, и евентуално кой да избера.
Благодаря ви предварително.
п.п. Сони-то ще ми дойде с около 43евро повече.
iva,
Ако наистина ти трябва тази възможност да гледаш филмчета от флашка или външен диск, най-добре се ограничи до Самсунг 32D550 или 551. Ще си спестиш доста занимавка.
Алтернативният вариант е да обмислиш покупката на друг телевизор и външен медиа плейър (които вече са по стотина лева). Това ще ти даде възможност да си избереш телевизор свободно, без да се съобразяваш какви файлове възпроизвежда, а освен това външния плейър ще възпроизвежда много повече формати от вградения. Като пример да речем на новия си телевизор ще искаш да гледаш надявам се HD филми, LG не възпроизвеждат въобще аудио формата, в който са огромна част от "безплатните" филми (dts), а Самсунг, въпреки че го възпроизвеждат, имат други ограничения и проблеми и пак ще трябва да отделяш време и нерви, за да внимаваш какво пускаш. Колко струват времето и нервите всеки си преценява.
Мога да се съглася с Вас, но все пак кажете ми кой е най-добрия 32 инчов телевизор до 700лв в момента на пазара. Все пак трябва да избера нещо.
Най-добър по какъв критерий?Първоначално публикувано от iva
Samsung по принцип са с по-добър контраст и по ниски нива на черния цвят и добър медия плеър - ако се използва за основен ТВ е по добре външен плеър и това предимство отпада - не би трябвало да е критерии за избор...
LG - по-добър ъгъл на гледане
п.п. Най-добре в магазина си ги сравнете един до друг - с очите най-добре става!
Добре, задавам въпроса си по друг начин: Ако трябва да изберете за себе си телевизор 32 инча до 700лв, кой бихте си купили? - марка и модел
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319115251[/time]_________________________________________________
А за Toshiba LED 32HL833G някой може ли да изрази мнение? От Карфур ме уверяват, че това е най-добрия телевизор за цена 650лв.