Страница 39 от 98 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Добре дошъл в форума !

Ако нямаш някакви по-специални изисквания или претенции -става , но е нисък , бюджетен клас ТВ !
    Виж също това - http://technomarket.bg/products/0907...nic-tx-p42x20e .

Аз бих взел това - http://technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450 , не е плазма , но е къде по-модерен от Панасоника и е идеален за цифрова телевизия - повярвай ми , имам такъв , но 37" модел ! Помисли си и то доста сериозно - цената е еднаква и на двата телевизора ! Аз не бих се чудил дълго време , ама хич !! Успех !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

volff,
    Ако ще купуваш евтина плазма, те съветвам да обърнеш специално внимание на Samsung 43D450. Според мен е по-добра от CX3 като качество на картината (то се вижда добре на място).

4. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    volff,
    Ако ще купуваш евтина плазма, те съветвам да обърнеш специално внимание на Samsung 43D450. Според мен е по-добра от CX3 като качество на картината (то се вижда добре на място).
    нещо не мога да харесам самсунг като марка,имаме LG 22" от 3 години и сме доволни макар,че и това не е критерий.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Имаш и предложение за LG ! Нещо не ти харесва ?

6. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Имаш и предложение за LG ! Нещо не ти харесва ?
    предложението за LG ми харесва,само че не е 100Hz,трябва ли да ме притеснява това?

7. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    И да се похвалиш дали си го взел ! да има обратна връзка , ако ме разбираш !
    civica, разбира се! Веднага щом го взема, ще споделя впечатления.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от volff
    предложението за LG ми харесва,само че не е 100Hz,трябва ли да ме притеснява това?
    Ако си от притеснителните - да ! На мен не ми пука/ особено на HD сигнал / , а и дали тези 100Hz са истински , питаш ли ме ? :rolleyes:

10. Тук е от
    Aug 2011

Днес бях подведен по лоши пътища от лоши хора(жена ми) и похарчих парите.след лутане по магазините и хиляди модели,взехме това http://technomarket.bg/products/09107601/lg-42lv3550 беше намален от 1300лв на 999,00лв,нямам идея от какъв клас е вие ще кажете дали е добре.картината е уникална направо,голямо притеснение беше как ще предава цифрова ТV,няма размазване или насичане.благодаря за мненията на всички.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Честито ! Дълго и безаварийно ползване !

Среден , нисък бюджетен клас ТВ , нали на теб ти харесва другото е без значение , а и нали си има гаранция ! А и жената щом е доволна ще има мир и съгласие ! Те точно тоз модел е за цифрова телевизия !

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Щом сте доволни, по-добре не питай никой друг за мнение

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@civica моля те сподели нещо повече за твоя модел - SD/HD, черно, контраст, покритие на екрана, плеър и т.н.
    Мой приятел се е спрял на LG 42LK450, но неможе да го види наживо и ако знае нещо повече ще си го поръчва онлайн.
    Предварително благодаря за коментарите ти!

Ако някой има LG 42LV3550 моля нека да сподели повече как се държи и другите неща.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Малко ми е сложно да ти отговоря на всичките тези въпроси , понеже аз го ползвам предимно за цифрова телевизия и HD каналите към нея - нямам забележки за това , особено има няколко HD канала с такава картина и приличен звук , че ти " спира часовника " , без майтап !
    Контраст - за мен много добър , цветопредаване - реалистично , екран - матов!! , черно - добро , колкото може този тип матрица на LG !

Ето ти оценка на колега / Julian / , но за 42LK430 - " Аз съм много доволен от ТВ-то. За тези пари просто е супер. Недостатъците са, че не е ЛЕД, съответно контраста е по нисък, но затова пък вади по реалистично бяло. Лед-овете синеят. Има добър вграден плеър. Няма проблем със сибтитри на БГ. За гледане на снимки то фотоапарата може да се включи рийдър за карти. Има вградена възможност за калибровка на цветовете подобна на adobe gamma-та на фотошоп. Нямя режим за гледане на 4:3 телвизия разширена само покраищата, а в средата да е с нормални пропорции, както при някои марки телевизори. За да гледаш добре СД сигнал трябва да се намали остротата, както е при всички ТВ-та. Вероятно не е най-добрият телевизор, но за 800лв е идеален. Между другото модела на телевизора ми е 42LK430, който е за 800лв в техномаркета. В крайна сметка така след няколко години ще мога да си взема пак нов телевизор. Сега много бързо остаряват технологиите "

И на колегата adtomov - " civica, взех един 37LK450 за роднини. Първоначалното ми мнение е, че не е подходящ за SD сигнал (аналогов SD сигнал през SCART от кабеларка). Доволен съм от възможностите за контраст и яркост (яркост на светлите и степен на черното) при гледане фронтално. Явно вече новите модели са насочени само към HD сигнал. Иначе - поздрави за покупката. Матрицата му е LGD S-IPS (естествено!) . "

Това стига ли за правилния ти избор ? Успех !

LG 42LV3550 за мен е почти същия ТВ като 42LK450 , само дето е с LED подсветка и съответно по-тънък корпус и малко барнат дизайн !

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Напълно достатъчно и благодаря още веднъж!
    Чух се с приятелчето сега и ще го поръча.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Остава по-малко от месец до изложението IFA 2011 в Берлин
    http://www1.messe-berlin.de/vip8_1/w...sch/index.html
    Ако някой от вас има път нататък по същото време ,нека да снима изложените продукти и да постне снимките тук.
    на изложението ще има продукти на Samsung, Sony, Panasonic, LG, Sharp, Philips, Loewe и Toshiba.

Приложения за смартфони за контрол на телевизори/линкове към самите приложения има в първите постове на темите от съответната марка
    Код:
    	  iPhone  Android   Name	         Supports
    Samsung	   Yes	Yes	Samsung Remote	    2010 & 2011 TV with AllShare
    LG	   Yes	Yes	LG TV Remote	    2011 TVs with Smart TV
    Sony	   Yes	Yes	Media Remote	    2011 TVs with network
    Panasonic  Yes	 No	VIERA remote	    2011 TV with Viera Connect
    Philips	   Yes	Yes	Philips MyRemote	2010 & 2011 TVs with NET TV

18. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте....
    Поради липса на D630 в БГ все още (който е наследника на C650 от миналата).... Кой е аналога в момента който го има в нашите магазини... D5000 или D5500? Под "аналог" имам предвид кой е най-ниския клас Led който може да покрие C650 (знам че C650 не е LED!)... За съжаление D550 е 50Hz и отпада... Гледах съпоставка на характеристики side by side на хартия и не виждам голяма разлика между D5000 и D5500 освен apps-овете....Иначе са и двата 100Hz... Не съм гледал на живо и въпросът ми е дали да препоръчам D5000 или D5500??

TIA
    Сори Мислех че пиша във форума за Samusng и за това не съм написал никъде Samsung а само буквички и цифрички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 98 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе