Страница 88 от 98 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    UHDTV стандартът е почти готов
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1318933726

Ghosting Time по-надолу в сайта има таблица с измерванията на различните модели
    http://www.digitalversus.com/ghostin...icle-1142.html
    Аз не виждам смисъл за какво ми е такава висока резолюция, все едно ще го прожектирам на IMAX...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318981080[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318973925[/time]_________________________________________________

Здравейте, интересува ме бива ли я тази плазма - Panasonic TX-P50U10E ?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2011

Приивет! Малко офтопик и аз,но не зная къде другаде да попитам.Харесъл съм си телевизор(Samsung PS59D 6900)от Англия,защото за 3300лв купуваш телевизор,блу рей 3Д двд плеър и два чифта очила.В Бг само тв-то е 4300.Оказа се,че тези магазини нямат доставки до БГ.Има фирми които предоставят адреси в Англия както и опция да закупиш чрез тях, за което взимат комисионна от 8 до 15 процента.Аз си имам банкова сметка,но доколкото разбрах,в Англия имало доста проблеми(не приемали бг-електронни плащания) макар,че имам и Виза,и Мастеркард.Искам да си го купя и да ползвам адреса на транспортната фирма като заплатя само разходите по транспорта-от е-шопа до адреса в Англия и от Англия до София.Някой може ли да ме осветли по въпроса с проблемите около тези плащания,начина да се реализира подобна покупка оттам или просто линк,който да ме упъти какво да правя.Благодаря предварително.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

То хубаво, ама според мен си е доста рисковано, ако TV-то е с дефекти...

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Здравейте, интересува ме бива ли я тази плазма - Panasonic TX-P50U10E ?
    Модел 2009 г. няма как да не е мостра , иначе с 1920х1080 резолюция с 2 HDMI входа само и слаб(липсващ) антиотразителен филтър. Според мен търси си нещо друго.

6. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от biserp
    Приивет! Малко офтопик и аз,но не зная къде другаде да попитам.Харесъл съм си телевизор(Samsung PS59D 6900)от Англия,защото за 3300лв купуваш телевизор,блу рей 3Д двд плеър и два чифта очила.В Бг само тв-то е 4300.Оказа се,че тези магазини нямат доставки до БГ.Има фирми които предоставят адреси в Англия както и опция да закупиш чрез тях, за което взимат комисионна от 8 до 15 процента.Аз си имам банкова сметка,но доколкото разбрах,в Англия имало доста проблеми(не приемали бг-електронни плащания) макар,че имам и Виза,и Мастеркард.Искам да си го купя и да ползвам адреса на транспортната фирма като заплатя само разходите по транспорта-от е-шопа до адреса в Англия и от Англия до София.Някой може ли да ме осветли по въпроса с проблемите около тези плащания,начина да се реализира подобна покупка оттам или просто линк,който да ме упъти какво да правя.Благодаря предварително.
    това електронен магазин ли е или нормален със сайт с ценова листа

има вариант в който можеш да отидеш до куриерска фирма която извършва доставки от там, примерно DHL, Еконт/мисля че имат доставки от там/ или друга и с тях да се разбереш да го купят от твое име + доставката с наложен платеж, но пак има някакъв процент върху наложения платеж, но може да ти е по-изгодно, провери в този магазин върху тази цена, която са обявили дали се дължат мита и други такси

7. Тук е от
    Sep 2011

Балгодаря, Анди.През амазона е и е електронен магазин.Цената е тази,която обявяват без други оскъпявания.през DHL излиза много скъпо,а и основния въпрос е какъв е проблема с плащането от бг.Иначе има транспортни фирми на много по приемливи цени от ДиЕйч Ел.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Аз не бих рискувал. Има 100 начина да се прекараш: дефект, липса на гаранция, работил телевизор, счупване при транспорта и тн. и тн.

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Балгодаря, Анди.През амазона е и е електронен магазин.Цената е тази,която обявяват без други оскъпявания.през DHL излиза много скъпо,а и основния въпрос е какъв е проблема с плащането от бг.Иначе има транспортни фирми на много по приемливи цени от ДиЕйч Ел.
    Виж какви оферти имат amazon.de аз от там съм си поръчвал до БГ - някои стоки предлагат до БГ други не... транспорта на 15 кг.пратка от Германия до България от amazon.de ми излезе около 10-15 евро не помня точно и срока беше 20-тина дни но дойде за 6-7 дена по DHL...

11. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

ти
    ти абсолютно сигурен ли си че немогат да ти ги доставят, виж това
    http://www.amazon.co.uk/gp/help/cust...&nodeId=524836
    и това
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=603259.0

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Предстои ми покупка на телевизор
    Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Модел 2009 г. няма как да не е мостра , иначе с 1920х1080 резолюция с 2 HDMI входа само и слаб(липсващ) антиотразителен филтър. Според мен търси си нещо друго.
    Като какъв например. За бюджет до 1500лв, какво ме съветвате, при положение че ще е за хол и ще се гледа от 4 метра. Мисълта ми е, plasma или lcd да бъде?

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Това е голямо разстояние и правилно си се насочил към 50" ,което е минимума . Бюджета не позволява кой знае какви серии ,а LCD са скъпи в тези размери , освен разбира се стари модели мостри . Плазма е добро решение , ако помещението не е силно или директно осветено от лампи и прозорци , защото плазмите в бюджетните си изпълнения нямат добри антиотразителни филтри , което компрометира контраста и черното до голяма степен.Ето какво от 2011г. има за този бюджет:
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p50u30e
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ps-51d490- има 3D
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-51d450

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Мисля, че Панасоника е най-добре от посочените модели, все пак е Full HD, но и доколкото съм запознат, само те правят качествени плазми, за LCD бих си взел определено Samsung.

На него може ли да се гледат филми от флашка, например някакъв HD Rip? Понеже гледам че пише само SD-movie.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И защо са ти всичките тия грижи с доставка и т.н. ,след като най-добрата плазма на Самсунг 51D8000 тук е 3600лв /3400 онлайн поръчка/ ? http://www.technomarket.bg/products/...ung-ps-51d8000

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

В един сублимен момент 51Д8000 даже беше 2500... ама мандалото падна. Може би просто иска 59 инчов (впрочем и аз искам около 60)

Ако питаш дали ще ти изпратят Европейска гаранция и си сигурен, че се покрива от Европейска гаранция, може би си струва риска. Може би...

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз точно тогава го гледах и много ми хареса /за малко да го отнеса / -вярно ,не обърнах внимание ,че се е загледал за 59" ,но там рисковете се увеличават пропорционално на размера /и цената за доставка също/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 98 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе