Първоначално публикувано от
tadima Здравейте, hristoslav2! Моите поздравления за огромния труд, който сте вложили, за да обхванете всички аспекти на винаги актуалната тема!
Пиша Ви с огромна молба за съдействие! Самият факт, че съм жена е достатъчен за „любезните продавачи” да ми предложат „най-доброто”, което в последствие се оказва пълно разочарование.
Тази година реших да подаря на моя син за Коледа – телевизор. До тук – добре! Бюджетът ми е 1000 лева. Най-сложен е изборът.
От прочетеното стигам до извода, че трябва да е 32 -37 инча, тъй като детската стая не е голяма. Ще бъде поставен на стената, в близост до огромен прозорец. На него се очаква освен да се гледа телевизия, да се играят игри и да бъде ползван и като монитор.
Аз съм „лаик” по темата. Потърсих съдействие от приятели, но след като днес прочетох Вашите насоки, все повече се убеждавам, че за някои неща са в дълбоко заблуждение
Ето защо, Ви моля, да ми препоръчате модел/и, които да отговарят на горните изисквания, без компромиси за качеството на ТВ.
Разчитам на Вашето компетентно мнение, тъй като ако не взема решение до една седмица, детето може да остане без подарък
Предварително благодаря!