Страница 67 от 95 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Искам да попитам, да ли си заслужава покупката на Филипс 46pfl5007К от Метро за 1894,80лв. или трябва пак да си остана на Самсунг, защото имам LE40C650 и съм много доволен от качеството на картината/матрица на Самсунг/.
    Но съм на принципа, колкото по-голям толкова по-добре, и се оглеждам за 46" ТВ.
    Затова, тази матрица на ШАРП на 46pfl5007К, със същото качество ли ще е картината, или ще трябва да се бръкна за по-голяма сума за Самсунг UE46ES6300, цена 2048,40лв. също от Метро.
    Може, някой да сподели и за др. марка/не робувам каква марка е ТВ/ в този ценови диапазон и инчове, но единствено не искам да е плазма.
    Поздрави!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@zgk без да се замисля бих взел Филипса. Определено винаги по-добра и детайлна картина спрямо всичко що съм видял произведено от Самсунг.
    Но, .... ти си решаваш.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Звукът на филипса също е много по-добър.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@zgk по-добре обърни внимание на 46pfl5507К. Тествал съм този модел и съм очарован положително от всичко. Имаше период на Филипс с разни матрици, но сега осезателно с таз годишните на Шарп нещата са О.К.
    Черното и контраста са абсолютни.
    http://www.technomarket.bg/products/...ips-46pfl5507k
    Виж на 18.05.2012 каква ще му е цената - може да го пуснат и на 1600 - незнам, може би... обърни внимание

6. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

@soon
    Мерси за препоръките за 46pfl5507К.
    Вижда ми се много добър за тази цена. Но, след като прегледах набързо тукашния форум за PHILIPS, се оказа, че има един съществен за мен недостатък- няма БГ субтитри.
    А, аз често използвам ТВ за картина от външен хард, флашка, DLNA и т.н.
    Затова, ако има по някакъв начин да се активират показването на БГ субтитрите, еша му няма да има.

7. Тук е от
    May 2010

Искам да попитам за вашето мнение:
    Насочил съм се към LCD тв с IPS матрица, заради ъгъла на гледане и силно осветеното помещение в което ще се ползва, което директно ме насочва към LG и Panasonic. Ако правилно съм ги съпоставил, излиза че серия LM620 на LG е аналогична на ET5 при Panasonic. Коя марка е по-добрият избор според вас? 3D ще използвам рядко но предпочитам да е пасивната технология, мултимедия от флашка също много рядко ще се гледа. От ревютата оставам с впечатление че LG е по-добрият избор, макар че показва доста слаб контраст в ревютата. Благодаря предварително.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

antracit, иди в някой от маркетите с една флашка с различни клипчета и тествай и двата модела на място. Общо взето са аналогични, като възможности, само дизайна на LG-то ми се струва по-привлекателен.

10. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,търся телевизор за подарък на родителите си.Ще се гледа предимно булсатком и спорт.Не им трябват интернет и 3д,просто хубава картина на 32''/няма място за повече/.
    Би било добре да е full hd и 100hz.И не на последно място-да не е много скъп
    Гледам да не налетя на някой куц модел та затова Ви моля за помощ!

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@zgk това му е най-малкия проблем. Основното е картината и размера - всичко друго е натоварено "магаре". В момента има голям избор от много добри евтини външни мултимедийни плеъри, които са в пъти по-добри от подобните имитации вградени в днешните модели.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bgruev
    Здравейте,търся телевизор за подарък на родителите си.Ще се гледа предимно булсатком и спорт.Не им трябват интернет и 3д,просто хубава картина на 32''/няма място за повече/.
    Би било добре да е full hd и 100hz.И не на последно място-да не е много скъп
    Гледам да не налетя на някой куц модел та затова Ви моля за помощ!
    За какво ти е full hd в този размер ?
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32eh5000
    http://www.technomarket.bg/products/...77/lg-32ls5600

13. Тук е от
    May 2012

Ще гледам телевизора от около 3.3м, предимно филми от лаптопа (720p, понякога и fullhd). Светлината не е проблем, игри не играя, та съм се насочил към плазма.
    Обаче във форума четох за прогаряния от Субтитри върху Панасоник плазма, а също така че е капризна и изисква постоянни настройки...

Спрял съм се на два модела (максималната цена, която съм склонен да платя е около 2к лева)

http://www.technomarket.bg/products/...03/lg-47lm620s - 47'' ЛЕД LG, в комплекта 4 чифта 3д цайси

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST30E - 50'' плазма БЕЗ очила, хубав цвят, но дали ще трябва да се ползва с постоянно притеснение от прогаряне, отпечатване и т.н....?

Посъветвайте ме и за други модели в този клас, които може би са ми обягнали, не разбирам много, но както всеки търся "възможно най-доброто в съотношението цена-качество"

14.  

15. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    Телевизора ще се гледа от около 2 метра (филми от лаптопа + булсатком). Моля за вашето мнение 26'' или 32''? Благодаря предварително!

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Mitko195, между двата модела, които си посочил, определено бих избрал PANASONIC TX-P50ST30E.
    Но аз бих се притеснявал повече за това, че най-вероятно от този модел са останали само мостри, което за покупка на плазма не е препоръчително.

Защо не изчакаш още малко да се появи 50ST50 на пазара, който би трябвало да дойде на цена, малко над 2000 лв.

gr1ng0o0, минимум 32".

17. Тук е от
    May 2012

благодаря за отговора Momchil А има ли някой друг модел, който да заслужава внимание в този ценови клас? Има ли ЛЕД, който да е наистина сравним с този модел на Панасоник 50ST50 или цената вече е доста над 2к?

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Това е въпрос, който трудно би могъл да има еднозначен отговор, защото най-малкото сравняваме две съвсем различни технологии, които си имат своите плюсове и минуси.
    Но моето лично мнение на база излезлите ревюта досега е, че ще трябва да дадеш поне хилядарка отгоре за LED модел с идентични размери, който би могъл да се сравнява с ST50, като качество на картината, конкретно.
    Естествено, това го казвам при условие, че този модел на Panasonic се пусне в продажба около цената, която прогнозирах, че нищо чудно и да ни изненадат местните дилъри с доста понапудрена сума.
    Честно казано, аз не съм голям привърженик на плазмените телевизори, но тази година съм леко разочарован от това, което предлагат основните LED конкуренти в лицето на LG и Samsung. Не съм забравил другите марки, просто наблюденията са ми над споменатите, а и общо взето в БГ има вече доста нови модели от тези марки, които могат да се видят на място.
    Та, впечатленията са ми, че тези марки са наблегнали основно над Smart TV платформата за сметка на качеството на картината, което мен лично не ме кефи. Аз не искам телевизора ми да еволюира в компютър, искам да виждам технологично израстване, не софтуерно. Това не забелязвам в новите LED модели, докато при Panasonic мисля, че се действа в посоката, която на мен лично повече ми харесва. И честно казано, ако сега трябва да си вземам телевизор, няма да се замисля въобще и ще предпочета плазмата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 95 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 09:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 18:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 18:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе