Страница 45 от 95 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev
    1:SONY-KDL-32CX520 заради PVR,подарък камера
    2:SAMSUNG-UE-32D5000
    3:SAMSUNG--LE-32D550
    Няма нужда да държиш толкова за Full HD при този размер на екрана.
    PVR или Skype, едвали ще ползвам (или поне не често) .... нека да не са водещи, а FullHD ще ще ми трябва, понеже понякога ще пускам телевизора, като 2-ри монитор.
    В този случай класацията остава ли същата?

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

32D5000

4. Тук е от
    Jan 2012

werwre
    Обърнал ли си внимание на това лсд или лед,

5. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от iwan
    werwre
    Обърнал ли си внимание на това лсд или лед,
    Нямам нужното наблюдение по този въпрос. Пък и от това, което прочетох основно е "търговски трик", за това не го и споменах, като изискване (кое да бъде). Ако бъркам ще се радвам да бъда поправен!

6. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Стана ми ясно колко им е "добър" сигнала щом на Булсата ще е по-добре
    В кой град са тези магазини или антимагазини по-скоро ?
    Това което описваш ще си го има и на по-малките диагонали, няма спасение от лошия сигнал...

Ами за Перник става дума. В ТП продавач-консултантът ми обясни, че сигналът, който получават от кабелната бил добър, дори "най-добрият възможен за Перник".
    Аз до колкото знам в Перник няма друга алтернаатива за цифрова кабелна освен Кракра, така че няма какво да правя. Ще трябва да си взема Булсат с HD оборудване и ТВ с по-малък диагонал за да не личат толкова дефектите

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Преди да станеш клиент на Булсат , отиди до офис на Виваком и погледни и тяхната .
    Няма ли Близу в Перник ?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Преди да станеш клиент на Булсат , отиди до офис на Виваком и погледни и тяхната .
    Няма ли Близу в Перник ?
    Да, има Виваком, но от мои познати, които са на нея, чувам, че не е добър наборът от канали, който се предлага.
    Заради това предпочитам да не е Виваком.
    Относно Близу, не знам. Ако има, определено ще се вържа към тях, но не съм чувал да предлагат кабелна в Перник. Трябва да проуча.
    За сега, доколкото аз знам, Булсат е най-приемливият вариант за Перник.

10. Тук е от
    Oct 2006

Няма ли Близу в Перник ?
    Абе аз, не че да защитавам Булсат - не съм им клиент (за съжаление), но ако човека иска да гледа Испанско, Италианско първенство, NBA и още няколко други спортни предавания, които се предават само по Булсат, предполагам ще предпочете тях... Другите доставчици май предлагат само Диемите. Виваком май имаха и някакви ESPN канали, но май са някакви орязани и няма например NBA по тях...

А иначе, казано честно за първи път чувам, че Виваком (междудругото абсолютно не съм доволен от разните им там интернети), Blizooo или някой друг дават по-добра картина... долкото знам сигналите са все цифрови и едва ли има толкова голяма разлика...

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Вземай 40/42" сигнала винаги може да го подобриш ,но тв няма да стане по-голям .Относно Булсат или Виваком -до 40/42" и двата долу-горе стават ,но с категорично предимство за Була ,особено като съдържание.

12. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Абе аз, не че да защитавам Булсат - не съм им клиент (за съжаление), но ако човека иска да гледа Испанско, Италианско първенство, NBA и още няколко други спортни предавания, които се предават само по Булсат, предполагам ще предпочете тях... Другите доставчици май предлагат само Диемите. Виваком май имаха и някакви ESPN канали, но май са някакви орязани и няма например NBA по тях...

А иначе, казано честно за първи път чувам, че Виваком (междудругото абсолютно не съм доволен от разните им там интернети), Blizooo или някой друг дават по-добра картина... долкото знам сигналите са все цифрови и едва ли има толкова голяма разлика...
    Абсолютно! Наистина Булсат дават най-много спорт. Много често лятото купуват, единствени в България, права за мачове от евротурнирите на нашите отбори, на националния и т.н. Аз заради това мисля да мина на Булсат. Монополисти са що става дума за спорт, а за мен това е най-важно.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Не знам дали е едно и също да вървят на транспордер 8 канала /Близу/ и над 30 канала при сателитните
    Близу ги превъзхожда по качество , е освен ако не се гледа през скарт , където няма да има разлика .

ПП. Да не говорим че на Булсат на село , в момента го гледам и на 21 инча КРТ телевизор забелязвам дефектите .

14.  

15. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

На Булсат ще имаш лека пикселизация на тъмните сцени, предполагам, че компресират каналите и се наблюдава ефект нещо като на Divx филмите...

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не знам дали е едно и също да вървят на транспордер 8 канала /Близу/ и над 30 канала при сателитните
    Близу ги превъзхожда по качество...
    Ама верно ли Blizoo разполагат с техен спътник? Аз пък що си мислех, че ползват сигнала на някой от сателитните оператори. И наистина ли образа от кой да е кабелен оператор, смъкнал сигнала от спътник и "натикал" го в кабел, с последвалите от това обработки, ще е по-добър от този, смъкнат направо от спътника? Не говорим за качество на съответните тунери.

17. Тук е от
    Oct 2006

Казано честно това не го знаех - не съм голям специалист, просто доколкото знам (знаех) и Булсат и Близу предават цифром сигнал от спътник...

P.S. Така че, ако ме образоваш малко за тези транспордери, определено ще ми е полезно и ще съм ти благодарен.

18. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте, бих искал да ми помогнете в избора на led телевизор 40 - 42 инча, спрял съм се на тези два модела http://www.technomarket.bg/products/...16/lg-42lw470s и http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-42LV5500.jsp в тях най много ми харесва дистанционното (изглежда ми по удобно за употреба) но като картина не знам как са и дали си заслужават все пак това е основното
    Благодаря предварително за отговорите и оставам отворен и за други предложения!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 95 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе