Страница 44 от 95 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

10x

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Samsung LE-32D450 пуска ли видео през USB-то от външна памет или твърд диск? Понеже този модел го описват със съмнителното словосъчетание "USB вход" (вероятно само снимки и музика, без филми???), докато по-горните серии на марката, които със сигурност пускат и видео, ги описват с "USB видео".
    Може да се пусне от сервизното меню.
    http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=1091.0
    http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=1618.0

4. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6100
    http://www.technomarket.bg/products/...16/lg-42lw470s
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt30e
    Тези отговарят на условието ти ,но имам известни съмнения за наличността на Панасоник-а в ТМ и ТП /да не е мостра/.
    Бях в ТП и накарах продавачите да ми демонстрират Самсунга и Панасоника.
    От 2.5 метра и Диемата и Нова Спорт имаха меко казано доста лошо качество.
    Затовр реших да взема 32 или 37 инча въпреки, че повечето хора тук ми обясняваха, че не ми трябва по-малък от 40 инча. Не е така. Всички по-големи от 40 инча ТВ-та предават лошо със сигнал от цифрова кабелна и дефектите личат страшно много.

За 2,5м е 32 или най-много 37 инча. Убедих се в това. Само не знам още кой точно модел да взема.

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Би ли описал какви бяха дефектите? Аз съм с 46 инча самсунг от 2,5 метра гледам и за SD сигнал на мсат кабелна се вижда повече от прилично... Мисля си да не е от самата кабеларка (сигнала) проблема. Естествено при по малкия размер дефектите ще са по незабележими от една и съща дистанция погледнато...

6. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от romborak
    Бях в ТП и накарах продавачите да ми демонстрират Самсунга и Панасоника.
    От 2.5 метра и Диемата и Нова Спорт имаха меко казано доста лошо качество.
    Затовр реших да взема 32 или 37 инча въпреки, че повечето хора тук ми обясняваха, че не ми трябва по-малък от 40 инча. Не е така. Всички по-големи от 40 инча ТВ-та предават лошо със сигнал от цифрова кабелна и дефектите личат страшно много.

За 2,5м е 32 или най-много 37 инча. Убедих се в това. Само не знам още кой точно модел да взема.
    Мога да кажа че , Нова Спорт се вижда доста прилично на Panasonic 42GT30 през sd преимника на Булсатком от 2-2.5 метра, да не би проблемът да е в сигналът в магазина и двата модела са добър избор според мен.
    А и още мога да кажа че ,също се бях ориентирал към 37 инча но взех 42 и не съжалявам.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако са пуснали и аналогова /най-вероятно/ ... няма какво да се чудиш ,че изглежда зле. Кажи вие на коя кабелна сте в къщи и все някой ще е на същата да ти каже как е.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,
    днес си закупих телевизор Samsung UE40D6100. При черен фон, има леки бели петна по екрана. Това нормално ли е, или да връщам телевизора в магазина и да искам да ми го сменят с нов? Предварително благодаря за компетентното Ви мнение!

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Всички телевизори с LED Edge подсветки страдат от неравномерност повече или по-малко . Ако се вижда само на черен екран , не е много и не те дразни, гледай си така. Подмяната не ти гарантира , че другия няма да е същия или по-зле , защото в осветения магазин не можеш да прецениш нищо .

11. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Аз ли съм единственият, който има телевизор със светодиодна подсветка, която дори на пълна яркост и на черен екран, не показва никакви признаци за неравномерност? И тези инженери на Самсунг наистина ли са толкова зле? В този форум чета все оплаквания за подсветката на телевизори от тяхната марка.

12. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Би ли описал какви бяха дефектите? Аз съм с 46 инча самсунг от 2,5 метра гледам и за SD сигнал на мсат кабелна се вижда повече от прилично... Мисля си да не е от самата кабеларка (сигнала) проблема. Естествено при по малкия размер дефектите ще са по незабележими от една и съща дистанция погледнато...
    Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Ами казаха ми, че е цифрова кабеларка и сигналът бил доста добър. На Панасоника, когато му пуснаха да сканира почти всички програми излизаха със сила на сигнала 97-100%. Когато след това прегледах как предава ТВ-то на повечето канали беше поносимо, но въпреки всичко со личахамалко или много пикселизацията и на някои канали като Диема и Нова Спорт, по които точно тогава вървяха мачове, освен покселизацията имаше размазване на футболистите когато са в движение и се виждаха сенки, които бяха в синьо зелено. Аз си поиграх малко с настрйките и лееко пооправих нещата, но все пак не останах доволен. Естествено на HD каналите предаваше безупречно. Продавача в ТП ме увери, конкретно Панасоника е отличен избор, а в ТМ дори ми заявиха, че това е най-добрият ТВ, който продават в момента в магазина, независимо, че далеч не е най-скъпия. Вече се бях навил да го взема , но след демонстрацията се отказах. Обясниха ми че на Булсат с HD приемника щяло да е малко по-прилично качеството, но аз съм на мнение, че дори да се подобри с 20%, пак няма да ми е достатъчно. Така че реших да спра на по-малък ТВ, при който да личат по малко дефектите. Ако или когато след време ми омалее, ще го преместя в спалнята и ще си взема по-голям за хола.
    Днес ще ходя отново да избирам и ще погледна Samsung UE-37D6000, който няколко продавачи вече ми го препоръчаха. Също така дори мисля да поогледам дори за някой наистина добър 32" защото с бюджета, с който разполагам (1400лв.) мисля, че ще взема много добър ТВ от по-малките диагонали.

Ако имате идеи, моля насочете ме.
    Благодаря и хубава неделя на всички.

13. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Аз досега най-големите намаления съм ги виждал точно юни/юли -моя 40В750 го взех за 2000лв /мисля ,че юни беше/ ,като педи това беше към 3000лв ,а след това дълго стоя на 2500лв. Миналата година ,юни или юли 51D8000 беше 2300лв и от тогава дори не е приближавал тая цена.
    А може ли да се очаква моделите от 2011 г. да им намалят цените, когато започнат да се предлагат моделите от новата година ? Имам предвид по-съществено намаление (например -20%), а не да кажем -5% ? Или просто новите модели ще дойдат на по-високи цени, а текущите цени ще се запазят ?

Ако някой е чел някакви ревюта за очакваните нови модели от 2012, може ли да се очакват някои от екстрите на средния клас да "слязат" в бюджетните модели ?

Например пълнофункционални плеъри (т.е. да плейват основните видео формати, а не само картинки и DivX), отворен браузър да могат да се намерят в 40" LED телевизор за 1000 лв.?

14.  

15. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Ами казаха ми, че е цифрова кабеларка и сигналът бил доста добър.
    ...
    Обясниха ми че на Булсат с HD приемника щяло да е малко по-прилично качеството, но аз съм на мнение, че дори да се подобри с 20%, пак няма да ми е достатъчно
    Стана ми ясно колко им е "добър" сигнала щом на Булсата ще е по-добре
    В кой град са тези магазини или антимагазини по-скоро ?
    Това което описваш ще си го има и на по-малките диагонали, няма спасение от лошия сигнал...

16. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,

Виждам, че доста хора сте упътили и все са доволни, надявам се и на мен да помогнете
    Ще избирам 32" телевизор, като след прочитане на тази тема се насочих към:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG--LE-32D550
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-32D5000
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NY-KDL-32CX520

Видях ги на живо и на пръв поглед с много динамично демо, имаха точти еднаква картина. Кой от тях ще ми препоръчате или има по-добър, който не съм споменал (до тези пари)?
    Ще се ползва за цифрова телевизия на булсат и филми от usb. Държа на FullHD, ще се гледа от около 2 метра.

Поздрави!
    -Георги-

17. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

1:SONY-KDL-32CX520 заради PVR,подарък камера
    2:SAMSUNG-UE-32D5000
    3:SAMSUNG--LE-32D550
    Няма нужда да държиш толкова за Full HD при този размер на екрана.

18. Тук е от
    Jan 2012

Ако имате идеи, моля насочете ме.
    Благодаря и хубава неделя на всички.
    Разбирам че е труден избор за теб, но и двата модела са добър избор според мен (САмсунг 40д6100 / Панасоник 42гт30 )няма да съжаляваш само трябва да решиш кое е по добро за теб лед или плазма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 95 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе