Не мисля. Вероятно ще ги има на филми и на някои сериали, но новини, студийни и други предавания би следвало да изпълват точно екрана. Стига екрана да е широк, де.Първоначално публикувано от Dominator
Не мисля. Вероятно ще ги има на филми и на някои сериали, но новини, студийни и други предавания би следвало да изпълват точно екрана. Стига екрана да е широк, де.Първоначално публикувано от Dominator
Времето ще покаже.Яд ме е че няма да може да прави запис на външен хард.Благодаря все пак за съветите.Първоначално публикувано от hristoslav2
Как ще го изпълват, като телевизорите (повечето ) са 1080p?Първоначално публикувано от kirretto
Освен, ако сами не ъпскейлват съдържанието.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334776980[/time]_________________________________________________
Това не фатално, ако се прави запис, ще може да се гледа само на телевизора. Плюс, няма да можете да гледате друга програма по време на записа.Първоначално публикувано от yanku
P.S. И LW4500 може да се отключи, но засега нямам хард и не ми се рискува, да правя опити.
Алелуя!Първоначално публикувано от Dominator
16:9 си е 16:9 и ще изпълва винаги екрана, независимо с каква резолюция е сигнала и панела.
Честно казано съм скептик относно преминаването толкова скоро.
Иначе би било много добре, че ми се изкривиха представите за пропорциите на хората. Гледам някоя по-сочна мадама по улиците и си викам, че само така изглежда заради разтягането. Пък тя си е баш бая дебела.
Хе-хе! И аз си посръбвам в момента..Първоначално публикувано от lazarus18
Това вече ме успокои.Имам и няколко въпроса:Първоначално публикувано от Dominator
1.Вярно ли е че ако усиля яркоста на телевизора ще му се съкрати живота?
2.Вярно ли е че живота им е над 100 000 часа?
3.Вярно ли е че има брояч колко пъти си влязъл в сервизното меню?
4.Вярно ли е че ако ще изгарят пиксели ще е до първия месец след покупката,или при работени около 300 часа и след това пиксели не горят?
5.Как мога да вляза в сервизното меню на LG 47LV375S със смартфон с андроид?
Благодаря Ви предварително за отговорите.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334776224[/time]_________________________________________________
Честно казано няма да е толкова скоро.Първоначално публикувано от lazarus18
От септември 2013 г. България преминава изцяло към цифрова телевизия
1. И да, и неПървоначално публикувано от yanku
2. Едва ли някой е гледал толкова време
3. По-скоро не
4. Не
5. Кое било..?
Честно казано, четеш между редовете. Никой не говори за DVB-T, идва реч за широкоекранна телевизия.
1.Да или Не?Първоначално публикувано от kirretto
3."По скоро" не ми върши работа.
5.Как мога с телефон с операционна система Андроид да вляза в сервизното меню на телевизора?
Ей, вие младите сте си е... майката.Първоначално публикувано от yanku
1. Ако говорим за плазма (предполагам само, според въпроса за 100-те хиляди часа) в първоначалната употреба можеш да осигуриш неравномерно износване с по-високата яркост, свързано с т.н. остатъчни изображения. Това е своего рода съкращаване живота на определени пиксели.
3. Сериозно, има ли някакво значение?
5. Доколкото съм запознат, достъпа до сервизното меню на телевизори LG се осъществява или чрез определени кодове, набрани от панела на телевизора и дистанционното, или чрез специално сервизно дистанционно.
1 и 2 са свързани 100к/ч са 12г нонстоп гледанеПървоначално публикувано от yanku
3. всеки софт има възможност за такава диагностика стига някой да го интересува
4. изгорелите пиксели вече не са на мода
5. в сервезното не знам но да ползваш фона като дистанция е възможно със съответното приложение
Ако евентуално вляза и след време се получи повреда,могат да ми откажат гаранцията,ако разберат че съм влизал в сервизното меню.Първоначално публикувано от kirretto
Това вече го правя с Това приложение.Първоначално публикувано от joro_bul
Благодаря Ви за бързите отговори!
Една молба към всички абонати на цифрова кабелна телевизия
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg573596
Някой LED 46-47 инча с малък input lag тоест да го бива са gaming от 2012 моделите или още никой не ги е тествал ? LG моделите от 2011 бяха доста зле 60-100 ms input lag не знам дали е оправено сега. 3D не ме интересува. Парите са до 1900-2000 лв.
Термина NeoPlasma вече не го изписват, защото объркаха много свои потребители.Първоначално публикувано от velapet
WiFi ready - означава че няма вградено такова и донгъла се купува допълнително.
1. Теоретично да, яркоста и контраста на картината ще спаднат под 50% по-бързо от изписаните часове живот.Първоначално публикувано от yanku
2. Важи за плазмите, но според мен след около 80.000 часа вече едва ли ще става за гледане. Няма да го има първоначалният контраст.
3. Не при всички марки, но при Филипс го има.
4. Вероятноста за изгаряне на пиксел или за блокиране на такъв при LCD е най-голяма през първите 3 месеца работа.