Страница 60 от 95 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Което означава черни линии отгоре и отдолу.;-(
    Не мисля. Вероятно ще ги има на филми и на някои сериали, но новини, студийни и други предавания би следвало да изпълват точно екрана. Стига екрана да е широк, де.

2.  

3. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито важното е ти да си доволен
    Времето ще покаже.Яд ме е че няма да може да прави запис на външен хард.Благодаря все пак за съветите.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Не мисля. Вероятно ще ги има на филми и на някои сериали, но новини, студийни и други предавания би следвало да изпълват точно екрана. Стига екрана да е широк, де.
    Как ще го изпълват, като телевизорите (повечето ) са 1080p?

Освен, ако сами не ъпскейлват съдържанието.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334776980[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от yanku
    Времето ще покаже.Яд ме е че няма да може да прави запис на външен хард.Благодаря все пак за съветите.
    Това не фатално, ако се прави запис, ще може да се гледа само на телевизора. Плюс, няма да можете да гледате друга програма по време на записа.

P.S. И LW4500 може да се отключи, но засега нямам хард и не ми се рискува, да правя опити.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Освен, ако сами не ъпскейлват съдържанието.

Алелуя!

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

16:9 си е 16:9 и ще изпълва винаги екрана, независимо с каква резолюция е сигнала и панела.
    Честно казано съм скептик относно преминаването толкова скоро.
    Иначе би било много добре, че ми се изкривиха представите за пропорциите на хората. Гледам някоя по-сочна мадама по улиците и си викам, че само така изглежда заради разтягането. Пък тя си е баш бая дебела.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    ... Гледам някоя по-сочна мадама по улиците и си викам, че само така изглежда заради разтягането. Пък тя си е баш бая дебела.
    Хе-хе! И аз си посръбвам в момента..

8.  

9. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

Това не фатално, ако се прави запис, ще може да се гледа само на телевизора. Плюс това няма да можете да гледате друга програма по време на записа.
    Това вече ме успокои.Имам и няколко въпроса:
    1.Вярно ли е че ако усиля яркоста на телевизора ще му се съкрати живота?
    2.Вярно ли е че живота им е над 100 000 часа?
    3.Вярно ли е че има брояч колко пъти си влязъл в сервизното меню?
    4.Вярно ли е че ако ще изгарят пиксели ще е до първия месец след покупката,или при работени около 300 часа и след това пиксели не горят?
    5.Как мога да вляза в сервизното меню на LG 47LV375S със смартфон с андроид?

Благодаря Ви предварително за отговорите.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334776224[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Честно казано съм скептик относно преминаването толкова скоро.
    Честно казано няма да е толкова скоро.
    От септември 2013 г. България преминава изцяло към цифрова телевизия

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

4.Вярно ли е че ако ще изгарят пиксели ще е до първия месец след покупката,или при работени около 300 часа и след това пиксели не горят?

Благодаря Ви предварително за отговорите.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334783400[/time]_________________________________________________

Честно казано няма да е толкова скоро.
    От септември 2013 г. България преминава изцяло към цифрова телевизия
    1. И да, и не
    2. Едва ли някой е гледал толкова време
    3. По-скоро не
    4. Не
    5. Кое било..?

Честно казано, четеш между редовете. Никой не говори за DVB-T, идва реч за широкоекранна телевизия.

11. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

1. И да, и не
    2. Едва ли някой е гледал толкова време
    3. По-скоро не
    4. Не
    5. Кое било..?
    1.Да или Не?
    3."По скоро" не ми върши работа.
    5.Как мога с телефон с операционна система Андроид да вляза в сервизното меню на телевизора?

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

1.Да или Не?
    5.Как мога с телефон с операционна система Андроид да вляза в сервизното меню на телевизора?
    Ей, вие младите сте си е... майката.

1. Ако говорим за плазма (предполагам само, според въпроса за 100-те хиляди часа) в първоначалната употреба можеш да осигуриш неравномерно износване с по-високата яркост, свързано с т.н. остатъчни изображения. Това е своего рода съкращаване живота на определени пиксели.
    3. Сериозно, има ли някакво значение?
    5. Доколкото съм запознат, достъпа до сервизното меню на телевизори LG се осъществява или чрез определени кодове, набрани от панела на телевизора и дистанционното, или чрез специално сервизно дистанционно.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

1.Да или Не?
    1 и 2 са свързани 100к/ч са 12г нонстоп гледане
    3. всеки софт има възможност за такава диагностика стига някой да го интересува
    4. изгорелите пиксели вече не са на мода
    5. в сервезното не знам но да ползваш фона като дистанция е възможно със съответното приложение

14.  

15. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

3. Сериозно, има ли някакво значение?
    Ако евентуално вляза и след време се получи повреда,могат да ми откажат гаранцията,ако разберат че съм влизал в сервизното меню.

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    5. в сервезното не знам но да ползваш фона като дистанция е възможно със съответното приложение
    Това вече го правя с Това приложение.

Благодаря Ви за бързите отговори!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Една молба към всички абонати на цифрова кабелна телевизия
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg573596

17. Тук е от
    Aug 2010

Някой LED 46-47 инча с малък input lag тоест да го бива са gaming от 2012 моделите или още никой не ги е тествал ? LG моделите от 2011 бяха доста зле 60-100 ms input lag не знам дали е оправено сега. 3D не ме интересува. Парите са до 1900-2000 лв.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от velapet
    Първо да благодаря за бързия отговор!Крайно време беше и дано да си прав. Та по този повод какво е твоето мнение за NeoPlasma на Панасоник? И още: "WiFi ready" предполагам ще означава че модула се купува допълнително? не че не мога да дръпна един кабела ама..
    Утре ще се ходи да се гледа на място. Пък ако харесам нещо ще пиша впечатления
    Термина NeoPlasma вече не го изписват, защото объркаха много свои потребители.
    WiFi ready - означава че няма вградено такова и донгъла се купува допълнително.

1. Теоретично да, яркоста и контраста на картината ще спаднат под 50% по-бързо от изписаните часове живот.
    2. Важи за плазмите, но според мен след около 80.000 часа вече едва ли ще става за гледане. Няма да го има първоначалният контраст.
    3. Не при всички марки, но при Филипс го има.
    4. Вероятноста за изгаряне на пиксел или за блокиране на такъв при LCD е най-голяма през първите 3 месеца работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 95 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе