Страница 59 от 95 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Нормално е при 29" CRT да се вижда отлично. Той има ниска резолюция и малък екран. Да, и ти като си вземеш от големите ще ти се вижда по подобен начин, но се свиква. Телевизора може да лови някои HD канали, които външното у-во да не може.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от yanku
    Здравей те и честит празник!
    Много четох по темата и много се обърках.Ще си купувам телевизор и се колебая между тези два модела: LG 47LV375S и TOSHIBA 46SL833G.
    Кой да избера от двата?Ще се ползва за гледане на телевизия и филми. Има ли начин LG-то да се отключи по някакъв начин и да прави запис на външен хард и ако да как става?С какво единия отстъпва на другия.
    Благодаря Ви много предварително за помощта.
    TOSHIBA 46SL833G

За отключването при LG, знам че става на следните модели
    LW5500, LW5400,
    LW550S, LW570S, LW650S
    LV5500

4. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    TOSHIBA 46SL833G
    Благодаря ти за бързия отговор и извинявай за нахалството,но би ли казал с какво TOSHIBA 46SL833G превъзхожда LG 47LV375S?
    Защото на мене по ми хареса LG 47LV375S.Ако си го взема ще има ли начин да правя запис от телевизора и какви функции има заключени и как могат да се отключат?
    Какво е препоръчителното разстояние за гледане на 47" диагонал?

5. Тук е от
    Dec 2011

Ван Бастен: При мен също се получи такова нещо, но това е заради разликата между ЦРТ 21" и ЛЕД 40". Свиква се с картината - правиш я каквато ти харесва - има описания на всеки модел на 1-те страници. Аз направих следното: Кабела от кабелната го разделих със сплитер и пуснах 1 част в СТБ, а другата директно в ТВ. Понеже при мен доставчика иска пари, за да пуска каналите с карта - около 80 лв - гледам НД каналите от тв-то, които са свободни и разликата между двете устройства се забелязва дори и при обикновените цифрови канали... Да се надяваме, че скоро ще оправят сигналите и на останалите телевизии в БГ и ще гледаме нормално, а не пикселизирано...

6. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте, колебая се между SAMSUNG UE-40ES5500 и PANASONIC TX-L42E5E или ми препоръчайте нещо друго в тоя ценови диапазон. Колко Hz реалнo са единия и другия телевизор. Търся 40 - 42 инча като не държа на 3D а на добра картина и контраст. Моля за обосновани отговори като Благодаря предварително.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1. Благодаря ти за бързия отговор и извинявай за нахалството,но би ли казал с какво TOSHIBA 46SL833G превъзхожда LG 47LV375S?
    2. Защото на мене по ми хареса LG 47LV375S. Ако си го взема ще има ли начин да правя запис от телевизора и какви функции има заключени и как могат да се отключат?
    3. Какво е препоръчителното разстояние за гледане на 47" диагонал?
    1. По-добра обработка на картината и контраст.
    2. Няма да можеш да правиш запис.
    3. https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg444699

8.  

9. Тук е от
    Apr 2012

Някой да има или да знае нещо за PANASONIC TX-L42E5E, добри лоши страни проблеми които е имал какво чете какво не, Моля за някаква информация!!!
    Евентуално по добра алтернатива за тази цена?

10. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

1. По-добра обработка на картината и контраст.
    2. Няма да можеш да правиш запис.
    3. https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg444699
    Благодаря ти за съвета.
    Въпреки това си взех LG 47LV375S.За хубаво или лошо реших да се доверя на тази марка,до сега тя не ме е разочаровала.Надявам се и за напред да остана с такова впечатление от LG.
    Телевизора ми го изкараха от склада като съблюдавах дали ще се изпълнят следните неща описани и Тук:
    - батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра. И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там.
    - като видите кашона от който го вадят - гледайте да няма двойно тиксо (т.е. да е бил ваден а после прибиран обратно)
    - по стойката му - дали има следи от пръсти, бърсано с парцалче, а такива винаги остават при мострите
    - при първо подкарване на ТВ в началото има настройка в която му се задава страна и ПИН!!! (ако не я видитe, сещайте се)
    Все си мислех че 47" ще е голям за 3 метра,но вече се убедих че е идеален за такова разстояние.
    Имам въпроси относно настройката,но ще занимавам с тях колегите във форума сектор LG
    Сега остава да почерпя.Наздраве

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

yanku , Честито !
    Все пак не мога да не отбележа факта , че се търси помощ и съвет , отговаря се възможно най-авторитетно и после човека си взима точно обратното на съвета , който му е даден . Няма смисъл да се задават въпроси от типа "кой от двата модела ..." при положение , че изборът е вече предрешен !

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Въпреки това си взех LG 47LV375S.За хубаво или лошо реших да се доверя на тази марка,до сега тя не ме е разочаровала.Надявам се и за напред да остана с такова впечатление от LG.
    Сега остава да почерпя.Наздраве
    Честито важното е ти да си доволен

13. Тук е от
    Jul 2011

Какво ви е мнението за LG 42LM620S ??? И local diming-a хубава екстра ли е? Гледам, че я има в новия вариант на Самсунд ES6500.Обясниха ми в Технополис, че е някакво локално затъмняване ... и гледам, че при LG-тата с 42 инча този модел LG 42LM620S го предлага. Също да попитам какво представлява LED SPOT CONTROL?

Излиза, че Самсунг 40ES6500 и LG 42LM620S имат много сходни характеристики ... единия плейва mkv другия не... но за сметка на това LG-то е с около 100 и нещо лева по-евтин и с 2 инча по-голям. По отношение на звук имате ли впечатление при 2та модела ... или изобщо за Самсунг и LG?

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Apr 2012

Здравейте, Зная че това ще е поредния въпрос тип "препоръчайте моля!" но ще съм благодарен да получа помощ. Налага ми се подмяна на TV-то, тъй като старото (37" Philips на около 4 години) рязко сдаде багажа - първо почна да преекспонира цветовете, а сега и избледня. Както и да е - него ще го мисля да го ремонтирам ама за нов ще ми трябва помощ.
    Искам нещо съвсем малко по-голямо до 42 инча, но се колебая относно технологията. Гледам най-вече Булсат от HD приемник по HDMI.
    Най важното за мен е че искам да си запазя начина на гледане на ТВ - а именно с допълване на 4:3 каналите от приемника на булсата. Затова ме е страх да взема плазма да не се отбележи границата, въпреки че на стария LCD с лампа отзад и това се случи преди да се прецака съвсем.
    Бюджета ми е до към 1500 - 2000 лева не е проблем да дам и повече, но да има за какво.
    От новите екстри: 3D - не че ми трябва ама то май вече е задължително за среден клас и нагоре. WiFi интернета много ми харесва и бих ползвал, но в свободния вариант - като браузер (разбрах че май повечето са през някаква фирмена платформа освeн самсунг). Плейрът на ТВ-то за мен няма значение - имам си външни. Опцията за запис върху USB диск или флашка обаче мисля че е полезна и важна.

Предварително благодаря - помагайте!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

velapet
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40es6710
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40es6100
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-46tl933g
    http://www.technomarket.bg/products/...01/lg-42lm620s
    За това...
    Цитат Първоначално публикувано от velapet
    Гледам най-вече Булсат от HD приемник по HDMI. Най важното за мен е че искам да си запазя начина на гледане на ТВ - а именно с допълване на 4:3 каналите от приемника на булсата. !
    Есента почти всички български телевизии ще преминат в 16:9.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

За това...Есента почти всички български телевизии ще преминат в 16:9.
    Което означава черни линии отгоре и отдолу.;-(

P.S. Това се избягва като се разпъне картината.

18. Novice
    Тук е от
    Apr 2012

Първо да благодаря за бързия отговор!
    За това...Есента почти всички български телевизии ще преминат в 16:9.
    Крайно време беше и дано да си прав. Та по този повод какво е твоето мнение за NeoPlasma на Панасоник? И още: "WiFi ready" предполагам ще означава че модула се купува допълнително? не че не мога да дръпна един кабела ама..
    Утре ще се ходи да се гледа на място. Пък ако харесам нещо ще пиша впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 59 от 95 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе