hristoslav2, засега не ми се рискува да бърникам в сервизното, а и какъв е смисъла, хората са изкарали достатъчно информация в потребителското меню.Дано и при другите сериозни марки да е така ,но нещо не виждам нищо по въпроса.
hristoslav2, засега не ми се рискува да бърникам в сервизното, а и какъв е смисъла, хората са изкарали достатъчно информация в потребителското меню.Дано и при другите сериозни марки да е така ,но нещо не виждам нищо по въпроса.
Дайте предложение за телевизор до 500 ? Благодаря
Това питане в тема за OLED ТВ е малко абсурдно с оглед бюджета 500лв. Иначе за този ценови диапазон (500), който ти хареса в магазина. Няма какво да се предлага специално за такива пари.
При другите марки няма толкова подробни данни в потребителското меню, или са разпокъсани и наврени на майната си или само в сервизното меню
От сервизното меню исках да видя стойностите на баланса на бялото
https://elektrotanya.com/panasonic_t.../download.html
този
https://zora.bg/product/32lk610bplb
И рече Бог -“ Да бъде ОЛЕД“ ! вече си имам чисто нов lg c8 барабар със саундбар от техмарткво да ви кажа от обед съм седнал да щракам на него и още не мога да се откача оледа просто кине месо
нема такъв дзвер ... оставям на страна перфектното черно значи първо никакъв banding, coulding, bleeding ! на сив и бял фон абсолютно равномерно по-целия екран просто перфектно не като lcd tata дето имат неравномерни подсветки ... като яркост даже на най-ниско ниво е по-ярък от стария ми самсунг ако се сложи на vivid грее цялата стая че чак и на двора
цветовете са уникални просто сега като си пусна стария тв или монитора и ми се виждат бледи в сравнение с това чудо ;звука от тв е добър а и със саундбара lg sj4 още по-добре; качеството на телевизиите е добро въпреки че булсатком са много зле...мачовете изглеждат уникално сега ше гледам шампионската лига и съм толко щастлив че ше оспамя форума
само който не е имал олед той не знае каква картина изпуска
![]()
Не знам в коя тема да ти честитя. След всичкото мрънкане по олед, браво!
Честито и безаварийно дето се вика.
Всички минават към "тъмната страна" (буквално).![]()
нема сонита нема самсунзи оледа кърти
я ми кажете как може да се провери времето през което тв е работил в менюто нищо не пише как се влиза в сервизното меню на lg c8 ?
а бе не знам колко е надеждна технологията ама не мога да се откачим от него един приятел донесе playstation и играх някъде 50 часа red dead redemption 2 и god of war ебаси картината вади и от компа играх far cry 5 просто такива цветове lg избиха рибата с тва нещо ... а па за web os системата нема кво да говорим супер гладка и ти е кеф да щракаш по менютата на телевизора![]()
то сигурно и сонито е добър а също и lg 9500 или samsung 8072 и биха се харесали на всеки обаче не мога да си ги представя тия да имат по-добра картина от оледа, c8 направо е трепач... така че който ше дава над 2500 лв за тв задължително олед !то изобщо няма какво да се мисли ;от 65 инча и нагоре няма смисъл освен ако нямаш доста голяма стая и гледаш от разстояние над 2-3 метра, 55" е перфектния размер... w8,g8,e8 няма смисъл от тях също и моделите на сони a1 a8 a9, които са доста по-скъпи според мен най-добрия телевизор за парите си е lg c8 няма конкуренция има си alfa9 процесор и всичко останало и b8 става за малко по-евтино обаче ми се струва че равномерността на пикселите е по-добра при c8 ... тва което най-много ме дразнеше при телевизорите с подсветки тоест неравномерността и линиите тука изобщо го няма
а и нямам никакво намерение да го пазя тука за няколко дена изгледах над 20 филма и поне 50 часа игра, кефа е на макс не съм излизал от вкъщи от 1 седмица а и не мога да спя тва си ми стана като другарче с него лягам с него ставам![]()
Този пост е редактиран от x33mmm; 18-03-19 в 00:48.
x33mmm,много внимавай с този плейстейшън, да не се сдобиеш с някой постоянен брояч или километраж на екрана!
Редувай различни неща през два часа, телевизора е чисто нов и не е LCD все пак.
Поне месец два се сещай ,че това е OLED TV!
Този пост е редактиран от Loreti; 18-03-19 в 17:48.