[QUOTE=Loreti;921088]Това с двадесетте вата беше шега разбира се,но иначе всеки притежател на плазма знае ,че тези 382Watt ,които сте посочили са максимална консумация.
Извинявам се ако това което съм дал подвежда,но тук не пише дали е макс. или номинална консумация.Това с малкото w също го видях,но по спомен (не съм сигурен)когато съм гледал за 50'' на времето консумацията беше над 200w.За съжаление не ги намерих в ds и незнам точно къде да проверя(въпреки,че това е история и едва ли е от значение за някои).
>Shark...разбира се ,че всеки си купува според своите критерии и възможности,спори се защото някой казва,че ''друг някой бил казал'' и.т.н....вместо да се говори с факти и проверени източници.
Доколкото led висок клас ...да може да си купиш,но тези които наистина се доближават до OLED вероятно знаеш какви са им цените и май не съм чул никой да си е купил,пък даже някои от тях ги няма в бг.А другите които уж се доближават ,като 8 серия SONY са доста далечни роднини(да кажем само по линия ,че и двата са тв-ри).