Операторката от LG ми даде два номера на сервизи за връзка. На първи първоначално не ми отговориха и позвъних на втория /умишлено не им пиша имената, за да не подвеждам някого с моя минимален опит с тях/. Там човека като му казах, веднага знаеше за какво говоря и каза, че това е срещан проблем при OLED /не спомена за партиди, модели и т.н./ и се подменя панела по гаранция, беше напълно наясно с нещата и не трябваше много да му обяснявам, уточнихме какво да му изпратя на вайбър, за да ми дадат по-пълно становище.
По-късно ми звъннаха от другия сервиз, оператор ми прие данните за проблема /исках да видя те какво ще кажат/, след известно време ми се обади човек, който ме попита за какъв уред става въпрос /веднага разбрах, че нещата ще са тежки/. След което ми даде данните на местния провинциален сервиз и да ходя там - аз в този местен сервиз и калъфчето на телефона не бих им дал да ми сменят /имал съм опит преди години с тяхната ужасна некомпетентност/.
За момента се надявам първоначалните ми много добри впечатления от сервиза, на който ще пратя телевизора да се потвърдят до края и тогава ще напиша отзиви и ще напиша и името на сервиза, за да бъде коректно изцяло написаното за случая.